نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۰ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
حمله تروریستی به پاسگاه پلیس راسک ثابت کرد و نشان داد که دشمنان درجه یک ملت ایران و هم دشمنان درجه یک حکومت نظام جمهوری اسلامی هنوز هم در سیستان و بلوچستان فعالیت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
رژیم صهیونیستی شهرک مرزی لبنان را با بمب‌های فسفری هدف قرار داد
۱۶:۱۶ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
رژیم صهیونیستی شهرک مرزی لبنان را با بمب‌های فسفری هدف قرار داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
آمریکا جنایتکار به جای حمله به یمن، جنگ غزه را متوقف کند.
انگلیس جنایتکار به جای حمله به یمن، جنگ غزه را متوقف کند.
Iran (Islamic Republic of)
اعتراف روزنامه ایتالیایی: عربستان غیرنظامیان یمنی را با بمب های ساخت ایتالیا می کشد
۱۳:۲۰ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
اعتراف روزنامه ایتالیایی: عربستان غیرنظامیان یمنی را با بمب های ساخت ایتالیا می کشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
1 - آمریکا جنایتکار شماره یک ازسال 1918 تاکنون، عامل آوارگی مردم دنیاست. بسیاری آوارگان درجهان، قربانی مداخله جویی های آمریکا هستند/ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه حقوق بشری قانون جنگل علیه ایران تصویب کرد شرم آوراست.
2 - آمریکا جنایتکار شماره یک و ناتو همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک ازسال 2001 تاکنون در افغانستان آدم می کشند، همچنان نیز ادامه می دهند/ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه قانون جنگل حقوق بشری علیه ایران تصویب کرد شرم آوراست.
3 - آمریکا، غرب، عربستان سعودی، امارات، قطر، اردن، بحرین و اسرائیل ازسال 2001 تاکنون حامی گروه های تروریستی درمنطقه خاورمیانه و مسئول جنایت های آنان هستند/ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه قانون جنگل حقوق بشری علیه ایران تصویب کرد شرم آوراست.
4 - آمریکا جنایتکار شماره یک و انگلیس همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک ازسال 2003 تاکنون درعراق و لیبی آدم می کشند، همچنان نیز ادامه می دهند/ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه قانون جنگل حقوق بشری علیه ایران تصویب کرد شرم آوراست.
5 - آمریکا، غرب، عربستان سعودی، امارات، قطر، اردن، ترکیه و اسرائیل ازسال 2011 تاکنون حامی تروریست ها درسوریه و مسئول جنایت های آنان هستند/ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه قانون جنگل حقوق بشری علیه ایران تصویب کرد شرم آوراست.
6 - عربستان سعودی جنایتکار شماره یک وامارات همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر درسایه سکوت سازمان های بین المللی خیانتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون در یمن آدم می کشند، همچنان نیز ادامه می دهند/ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه قانون جنگل حقوق بشری علیه ایران تصویب کرد شرم آوراست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
اعتراف رسمی ائتلاف تحت رهبری آمریکا به قتل‌عام 1300 غیر نظامی در سوریه و عراق
ائتلاف تحت رهبری آمریکا طی بیانیه‌ای رسما اعتراف کرد که از سال 2014 تاکنون، بیش از 1300 غیرنظامی را در عراق و سوریه به قتل رسانده است.

ائتلاف تحت رهبری آمریکا علیه داعش دیروز با صدور بیانیه‌ای، رسما اعتراف کرد که جنگنده‌ها و نظامیان این ائتلاف از سال 2014 تاکنون، بیش از 1300 غیرنظامی را در عراق و سوریه به قتل رسانده‌اند. هر چند بر اساس گزارش منابع عراقی و سوری، شمار غیر نظامیانی که قربانی حملات ائتلاف شده‌اند، بسیار بیشتر از تعداد ذکر شده است، ولی این آمار که رقم بالایی است، را خود ائتلاف مذکور رسما منتشر کرده است.
«دوناتلا رویرا» یکی از مشاوران ارشد سازمان عفو بین‌الملل، ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری آمریکا را به دلیل انکار تعداد واقعی تلفات غیرنظامیان در عراق و سوریه، مورد انتقاد قرار داد. جنگنده‌های آمریکایی بیشتر از همه ، در شهرهای «موصل» عراق و «رقه » سوریه مرتکب جنایت علیه بشریت شده‌اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
انگلیس جنایتکار شماره یک ازسال 1357 تاکنون از ضد انقلاب، اشرار، گروهک تروریستی منافقین، آشوبگران و اغتشاشات کمک حمایت و پشتیبانی کرده است و همچنان نیزادامه می دهد.
انگلیس جنایتکار شماره یک درجنگ تحمیلی هشت ساله ازسال 1359 و الی 1366 از صدام دیکتاتور کمک، حمایت و پشتیبانی کرده است.
انگلیس جنایتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون همراه با جند کشور جنایتکار شماره یک دیگر ازتروریسم، القاعده و طالبان کمک، حمایت و پشتیبانی می کند و همچنان نیزادامه می دهد.
انگلیس جنایتکار شماره یک درسال 2003 به همراه آمریکا جنایتکار شماره یک بدون مجوز و اجازه سازمان ملل متحد و دیگر سازمان های بین المللی به صورت غیرقانونی به عراق و لیبی حمله کرده است و مرتکب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت شده است.
انگلیس جنایتکار شماره یک ازسال 2011 تاکنون همراه با چند کشور جنایتکار شماره یک دیگر از تروریست ها درسوریه، عراق، لبنان، منطقه خاورمیانه و جهان کمک، حمایت و پشتیبانی می کند و همچنان نیز ادامه می کند.
حمله موشکی انگلیس جنایتکار شماره یک به همراه آمریکا جنایتکار شماره یک و فرانسه جنایتکار شماره یک به سوریه، اجرای قانون جنگلی حقوق بشرانگلیسی بود.
انگلیس جنایتکار شماره یک ازسال 2014 تاکنون به ائتلاف آمریکایی مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه را درسوریه وعراق قتل عام می کند و همچنان نیزادامه می دهد.
انگلیس جنایتکار شماره یک ازسال 2015 تاکنون به ائتلاف متجاوز سعود مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه یمن را درجنگ یمن قتل عام می کند و همچنان نیزادامه می دهد.
نیروهای تروریست آمریکایی خاک عراق را ترک کنند.
نیروهای تروریست انگلیسی خاک عراق را ترک کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
متاسفانه دادگاه بین‌المللی ازسال 1359 تاکنون برای محاکمه آمریکا و متحدانش به علت جنایات جنگی در جنگ تحمیلی هشت ساله ناتوان و عاجز بوده است.
سکوت دربرابرجنایت ازخود جنایت بدتراست.
آمریکا و متحدانش هیچگاه به قوانین بین المللی احترامی نمی گذارند.
آمریکا و متحدانش هیچگاه به حقوق بین الملل و حقوق بشر احترام نمی گذارند.
سعودی ها جنایتکار شماره یک ازکاری که درفاجعه منا، جنگ سوریه، عراق، یمن و منطقه انجام دادند پشیمان می شوند.
آل سعود لیاقت اداره حرمین شریفین را ندارد.
ازخون شهدای منا نمی گذریم.

انتقاد ازسکوت 21 ساله جامعه جهانی دربرابر جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی انگلیسی ها
دیوان کیفری بین المللی چرا ازسال 2003 تاکنون به پرونده جنایات جنگی انگلیس رسیدگی نمی کند
محاکمه سربازان انگلیسی به جرم جنایت جنگی درعراق و لیبی ازسال 2003 تاکنون انجام نشده است شرم آوراست.
دولتمردان انگلیسی درسال 2003 با دستور حمله به عراق و لیبی مرتکب جنایات جنگی شده اند. دولت انگلیس مسئول کشتار مردم عراق و لیبی و پیدایش داعش درمنطقه است.
متاسفانه دادگاه بین‌المللی ازسال 2003 تاکنون برای محاکمه دولتمردان انگلیسی به علت جنایات جنگی در عراق و لیبی ناتوان و عاجز بوده است.
متاسفانه شورای امنیت سازمان ملل متحد ازسال 2003 تاکنون به مسئولیتش برای محاکمه انگلیس عمل نمی کند شرم آور است.
انگلیس به علت جنایات جنگی درعراق، لیبی، سوریه، افغانستان، یمن و منطقه باید دردادگاه لاهه محاکمه شود.
ازهنگام سرنگونی رژیم صدام دیکتاتور درسال 2003 و دولت عراق بر اثر آن هزاران کودک و انسان ها بی گناه عراقی جان خود را از دست دادند. و سربازان انگلیس بی رحمانه به زنان و دختران عراق تجاوز کردند ومجامع حقوق بشری ازسال 2003 تاکنون خفه خون گرفتند، کاری نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند؟
انگلیس به اسم حقوق بشر بدترین جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی را انجام می دهد.
آمریکا، انگلیس، عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ازسال 2001 تاکنون درتاسیس و حمایت ازتروریست ها درمنطقه خاورمیانه و جهان نقش دارند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
چرا در مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل در خصوص به رسمیت شناخته شدن حق ایجاد کشور مستقل فلسطینی به پایتختی بیت المقدس هیچاقدامی صورت نمی پذیرد؟؟
بهترین اقدام در این شرایط همکاری کشورها برای تصویب چنین قطعنامه ای در سازمان ملل می باشد. قطعا با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمی شود و بعضی کشورها همچون آفریقای جنوبی و سازمان کنفرانس اسلامی و اتحادیه آفریقا و حتی گروه غیر متعهدها برای پیشنهاد و تصویب چنین قطعنامه ای در سازمان ملل باید پیشگام شده و قدم اول را بردارند.
Iran (Islamic Republic of)
S
۰۸:۵۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۲
کل دنیا در اشتباهن همه باید از شما یاد بگیرن
۱۲