قیمت منطقی و درست آن همان قیمت جهانی هست که چند روز قبل خودتان گقتید یعنی حدود 8000 تومان. حالا اگر به صرفه نیست و یا این که می خواهید به کشاورزان کمک کنید می توانید از حقوقهای چند ده میلیونی وزرای بی عرضه و دیگر نهادهای باعث و بانی گرانی کم کنید و به آنها کمک کنید. با گران کردن قیمت آرد در سال قبل اجحاف بزرگی به مردم کردید و هر چیز خوراکی که مصرف می کردیم قیمتش چند برابر شد. همه جا داد و فریاد می کنید که از قیمت جهانی ارزان است و قاچاق می شود اینجا اصلا دم نمی آورید که سه برابر قیمت جهانی به خورد مردم بی نوا می دهید و بعد همان مسئولین بی عرضه ستاد نان کشوری به این هم قانع نیستند و هر روز دم از ارزانی قیمت نان می زنند تا مگر تنها قوت مردم را از سفره مردم دور کنند تا شاید پاداش گرسنگی کشیدن را از مسئولین رده بالاتر دریافت کنند.
من که دیگه قید کشاورزی رو زدم امسال هرچی دارم و ندارم می فروشم مهاجرت میکنم به هر نا کجا آباد جز روستا و کشاورزی ! دیگه این همه ظلم به کشاورز قابل تحمل نیست ! کشاورزی در ایران یعنی هر چی امسال دربیاری دوباره باید سال دیگه بریزی تو زمین سال بعدش دوباره با هزار رنج مشقت جمع کنی دوباره بریزیش تو زمین!
یکی از آشناها میگفت من ده هکتار برای کشت گندم اختصاص داده بودم اما چون این نرخ از سوی دولت اعلام شد و دیگه ارزش کاشت نداشت و 1هکتار بیشتر نخواهم کاشت... یه عده توی این مملکت چون سودشون توی وارداته هرگز راضی به خودکفایی نخواهند بود...مغزهای کوچک زنگ زده
عزیز در خبری که چند روز قبل پخش کردند قیمت گندم با کیفیت روسیه حدود 8 هزار تومان است الان همین گندم در ایران 22 هزار تومان است این یعنی تمام اقلام خوراکی مردم سه برابر قیمت به دست مردم می رسد. الان گندم هم یواش یواش میشه مصداق خودروسازی های ما که با هزار بهانه با قیمت گزاف می فروشند. اصولا باید به عوض افزایش قیمت بهره وری و هزینه های تولید کاهش پیدا کند. الان با این قیمت اگر کسی از کشورهای همسایه وارد کند و به دولت بفروشد سودکلانی میبرد.
مانع صادرات کشاورزام نشین!!!