نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
علاوه بر گل سوم قطر که آفساید بود گل اول هم خطا هم بود تکلی که پای عزت الهی را زدنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۲ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
این را بدونید عرب ها پول دارند ومیزبان آسیا بشن بعد خودشان را هرجور شده قهرمان کنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۸ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
چون تیم با این ذهنیت وارد بازی شده بود که داور علیه ماست واسه همون فکر میکنن تقصیر داوره که باختن
United States of America
حسین
۰۰:۱۹ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲
از اول هم مشخص بود عربها و قطری ها برای تیم ملی ما خواب بدی دیده بودند گل سوم آفساید بود داور نادیده گرفت یک پنالتی قطعی که نزدیک دروازه قطر به دست قطری خورد برای ایران بود نادیده گرفت خب زمین از ان قطر تماشاچی از ان قطر داور هم از جنس خودشون بود این برد قطر یک برد ساختگی و باطل هست انشاالله خداوند رسواشون کند و بارشون به منزل نرسد کلا با پول همه چی میخرند حتی ورزش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۸ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
قضاوت منصفانه گل اول قطر بکل باید لغو میشد طارمی رو پشت ۱۸ زدن همون ضد حمله گل شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
یکی از ما رو اخراج کرد به جاش یه پنالتی بهمون داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
با پنالتی هم برنده نشدیم
Iran (Islamic Republic of)
نام اشنا
۱۳:۲۰ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
اگر به ترکیب تیمی که در این بازی با قطر به زمین رفت نگاه بیاندازیم 90% انها بازیکنان تیم دفاعی کارلوس کیروش بودند که مورد انتقاد امیرخان قلعه نویی بودکه مثلا در تیم تهاجمی فعلی ایشان دارند بازی میکنند؟!
امیر خان قلعه نویی 11 ماه است که بر سر کار است کادر فنی او نتوانسته "یک زوج جدید جوان" به تیم فوتبال اضافه کند.زوج خط میانی دفاع که هردو در قطر بودند و از انجا به ایران دیپورت شدند و حالا شدند زوج فیکس خط دفاعی ما! امیدوریم در اولین فرصت و اولین فیفا دی یک بازی دوستانه با یک تیم از کشور های همسایه مثلا افغانستان یا پاکستان ترتیب داده شود و بازی خدا حافظی دسته جمعی برای این بازیکنان پا به سن گذاشته تیم ملی ترتیب داده شود تا دیگر شاهد این بازی های سر در گم و بد و ناراحت کننده از تیم ملی کشورمان نباشیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
دقیقه ۷۵ بازی شوت مهدی طارمی در شش قدم به پشت آرنج بازیکن قطری برخورد کرد و از گل مسلم جلوگیری کرد. آیا وی آی آر لازم نبود و پنالتی نبود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
اگر داور عرب بازی، خطای روی طارمی را گرفته بود شاید همان کاشته گل میشد ولی خطا را نگرفت وی ای آر هم سکوت کرد و همان توپ وارد دروازه ایران شد و نتیجه ای که میتوانست 2 بر صفر شود به مساوی تغییر کرد این نوع قضاوت منصفانه بود؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
ایران نباید داور کویتی قبول میکرد از عجایب روزگار بود کشورر عربی تماشاچی عربی داورم عربی
مسئولین بی بخار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
دمشون گرم فوتیال برد وباخت داره بی خیال بچه ها زحمت کشیدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
داور عالی بود ،ما به تفکرات فاسد قلعه نوعی و مشورت غلط کادر فنی تیم ملی به قلعه نوعی باختیم...
Iran (Islamic Republic of)
نام اشنا
۱۰:۳۰ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
داور فوق عالی بود ولی بایستی یک داور بی طرف در بازی نظارت میکرد. قرار دادن یک داور کویتی عرب زبان حداقل به قطری ها یک اعتماد به نفس خواهد داد که داور همزبان خودشان است. اعراب اونور خلیج فارس به خصوص این 4 کشور عربستان و بحرین و امارات و قطر همه کاره این نهاد به اصطلاح فوتبالی ای.اف.سیرک اند و بسیار متقلب.
انها به سادگی اجازه نخواهند داد که اینهمه پول هزینه کردند برای فوتبال دود شود و هوا برود و ایران بشود قهرمان اسیا. تیم ملی ایران پیر و مسن بود و کادر فنی تمهیدات لازم برای این بازی خاص در مقابل قطری ها را به کار نبسته بود. کادر فنی بایستی نفرات تیم ملی برای مقابله با این قطری ها را با دقت انتخاب میکرد و از افراد فرسوده در 5 بازی گذشته حداقل استفاده نمیکرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۰ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲
قدوس و طارمی همون بیست دقیقه اول باید تعویض می‌شدند مریی که قدرت تعویض طارمی و آزمون را نداره بدرد نمیخوره در ضمن مدافعان میانی ایران شجاع و کنعانی خوب نیستند
۱۲