جناب مسئول از دور نشسته ای حقوق چند صد میلیونی می گیری وبعد می گویی مشکلات اقتصادی هست راست می گویی بیا یکسال مثل مردم که ولی نعمت شما هستند با حداقل حقوق وحداقل امکانات زندگی کن اصلا حرف انقلاب اسلامی از روز اول همین بود که زندگی مسئولا ن پایین تر اززندگی مردم باشد ولی چیزی که مشاهده می کنیم خلاف گفتمان انقلاب اسلامی است پس رأی دادن به چنین منش وسیاستی یغنی حرکت کردن درخلاف آرمان های انقلاب
وقتی مشکل حقوقی داریم ازبین کسانیکه مجوز وکالت دارند یکی را انتخاب میکنیم که به جای ما حرف بزنه. انتخاب نماینده هم همینه فقط مشکل اینجاست نمایندکان فقط موقع انتخابات جلسه میگذارند بایدبعدش هم در مکانهای عمومی بصورت ادواری نماینده یا دفاتر با همه مردم گفتگو و مکاتبه داشته باشند.
99 درصد بی توجه ای به خواسته های مردم و علنا تایید و اجازه به کسانی که با اطلاع از رای اتوبوسی و با ریا و حیله به نمایندگی میرسن و منفور میباشن و تحت پیگرد قرار نمیگیرن و در آخر هم تایید صلاحیت میگیرن. و بالای 50 درصد بعلت مشکلات مالی که برای کل عموم افراد جامعه هست نه قشر خاص و حق و حقوق همه افراد جامعه باید یکی باشد. و یاد بگیریم سفره انقلاب برای همه باشه نه چن تا مسؤول یا چند تا فقیر یا چند تا اختلاس گر.
چرا مجلس فعلی نسبت به از هم گسیختگی و فروپاشی اقتصاد و مهمتر از آن نسبت به سقوط بورس که در واقع موتور محرکه ی اقتصاد کشور هست، بی تفاوت بوده و جناب خاندوزی را استیضاح نمی کند ؟!!!!!!
ناشناس
۰۹:۰۴ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
مشکل اینه مثل رئیس جمهور که همه گزینه ها انتخاب شده و اشغالن مجلسم همینه اصلا معلوم نیست اینارو از کجا پیدا میکنن میارن که برای فسادشون مشکلی ایجاد نشه