نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
خدا رو شکر کنید دلار ۶۵۰۰۰ تومان
مرگ بر خائن مرگ بر مفسد مرگ بر بی عرضه مرگ بر ناکارامد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۸ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
یک نفر رئیس جمهور را از وضعیت بد اقتصادی و دلار ۶۵ هزار تومانی با خبر کند ظاهرا خبر ندارد در کشور چه خبر است
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تامین اجتماعی
۱۸:۵۲ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
حکم سالیانه بنده سال 1401 و هم 1402در اسفند ماه سال 1402 به صورت غیر قانونی تغییری کردن چرا؟
سازمان تامین اجتماعی در اسفند ماه سال 1402 به صورت غیر قانونی حقوق و مزایا بنده را در حکم سال 1401 و هم حکم سال 1402 کم کرده است چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تأمین اجتماعی
۱۸:۵۱ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
جناب آقای سید ابراهیم رئیسی
جناب آقای میرهاشم موسوی
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی
بنده از آذر ماه سال 1401 تاکنون علیه تامین اجتماعی شعبه سبزدشت بهارستان اعتراض می کنم و متأسفانه کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و از سال 1401 تاکنون هم نبوده است چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۸ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
در سال ۱۴۰۲تورم واقعی،بالای ۵۵ درصد بوده. سوال اینجاست که پس چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۲۰ درصد افزایش یافته است.
در سال ۱۴۰۳تورم واقعی،بالای ۶۰ درصد بوده. سوال اینجاست که پس چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی ۲۰ درصد افزایش یافته است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۷ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
یه سوزن به خودت بزن یه جوال دوز به مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۷ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
جلسه فوق‌العاده دولت برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ برگزار شد هیچ فایده ای، نتیجه ای، سودی و ارزشی برای کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور ندارد.
چون به خاطر که دولت متأسفانه تاکنون هیچ کاری برای حل و فصل مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور نکرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
اوه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
جلسه فوق العاده برای گرانی و افزایش بی خودی قیمت بزار تیم اقتصادی عوض کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۰ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
گروهک تروریستی جیش العدل که تحت حمایت آمریکا و متحدانش است و هم با کمک مالی برخی کشورهای عربی از طریق خاک پاکستان وارد شهرستان زاهدان و سیستان و بلوچستان می شوند.
۱۲۳۴