نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
شما چطور می‌توانید صحت و درستی این ادعا را به اثبات برسانید؟ هر کسی می‌تواند از عالم غیب ادعایی داشته باشد شما چطور می‌خواهید درستی این ادعا را ثابت کنید؟ من می‌گویم دیشب ساعت ۲:۳۲ بامداد در کنار درختی در کوچه یک جن دیدم شما باید باور کنید؟ چطور می‌شود این ادعا را اثبات کرد؟ کسی از عالم غیب آگاه نیست ولو اینکه از زندگی نباتی و کما بازگشته باشد. اینها همه خواب و توهم افراد است که بعضاً به آن شاخ و برگ هم می‌دهند و با جزئیات تمام تعریف می‌کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
اینهمه شاهد ودلیل را نمیبینی همینطور یه حرفی میزنی کثرت گناه وترس از عذاب نمیگذارد که باور کنی چون خدا خدا میکنی که دروغ باشد وهمان را بر زبان میاوری چون میترسی اگر راست باشد
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۲:۰۱ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
شاهدش همون انگشتر فروشی اصفهان. عادت کردین به همه انگ دروغگویی بچسبونین. من خودم به مدت خیلی کوتاه در حد ثانیه خروج از بدن داشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
ناشناس
۱۱:۰۴ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
اولا تعاریف بی پایه و اساس و غیر قابل اثبات از خواب یا کمای یه نفر از کی تا حالا شده دلیل و مدرک؟ درثانی تو به فکر آخرتت هستی که کسی رو که نمیشناسی بهش نسبت کثرت گناه میدی؟ وای به روز حساب امثال تو وای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۶ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
تمام معجزات پیامبران راهم با اینکه با چشمان خودتان میدید ایمان نمی‌آوردید حالا تو این زمان هم برای شما فرقی ندارد چه معجزه و و شاهد ببینید چه نه فقط انکار و انکار و همین .شماها خودتونا به کور و کری زدیدو همینا پیش میگیرید کارتون هم نمیشه کرد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۹ ۲۲ فروردين ۱۴۰۳
12:10 انکار کردن ها نشانه کثرت گناه هست دیگه.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۰۹:۴۶ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
امیر المومنین احوالات مرگ را اینطور بیان میکند و قاعدتا میت برنمیگردد تا آنجا را توصیف کند این برنامه چی میخواهد بگویید ما چیزی دستگیرمان نشد.اما سخن مولا" مرگ‌ همچنان‌ بر اعضايش‌ چيره‌ مي‌ شود، تا آنجا كه‌ گوشش‌ همچون‌ زبانش‌ از كار مي‌ افتد. بطوريكه‌ در ميان‌ خانواده‌ اش‌، نمي‌ تواند با زبانش ‌سخن‌ بگويد و با گوشش‌ بشنود، پيوسته‌ به‌ صورت‌ آنان‌ مي‌ نگرد و حركات‌ زبانشان‌ را مي‌ بيند، اما صداي‌ آنان‌ را نمي‌ شنود! سپس‌ چنگال ‌مرگ‌ همه‌ وجودش‌ را فرا مي‌ گيرد! چشم‌ او نيز همچون‌ گوشش‌، از كارمي‌ افتد و روح‌ از بدنش‌ خارج‌ مي‌ گردد وهمچون‌ مرداري‌، بين‌ خانواده‌اش‌ مي‌ افتد. آنچنانكه‌ از نشستن‌ نزدش‌ وحشت‌ مي‌ كنند و ازاو دور مي‌شوند! او نه‌ سوگواران‌ خود را ياري‌ مي‌ كند ونه‌ به‌ آن‌ شخصي‌ كه‌ او را صدا مي‌ زند پاسخ‌ مي‌ گويد! سپس‌ او را به‌ منزلگاهش‌ در درون ‌زمين‌ حمل‌ مي‌ كنند و به‌ دست‌ اعمالش‌ مي‌ سپارند و از ديدارش‌ براي‌ هميشه‌ چشم‌ مي‌ پوشند!»
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۲:۰۴ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
مرگ نبوده خروج روح از بدن هست. پیشکسوت کشتی ایران و پرستار بیمارستان و کارمند آموزش پرورش و ....که همه از خود مردم دروغ میگن ولی فقط شماها راست میگین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
صدا نداره
Sweden
ناشناس
۰۹:۲۰ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
اگه عالم برزخ به حساب همه رسیدگی می شد که هیچ اشاره ای نه در قرآن و حتی نه در انجیل و نه تورات بهش نشده، چه نیازی به قیامت و دادن کتاب عمل به دست راست و چپ آدما بود؟! حتی پیامبر هم میگفت از عالم غیب خبری نداره؛ چطور برخی مدعی حضور در عالم غیب شدن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
متاسفانه صدا نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
صدا ندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
بدون صدا است متاسفانه
۱۲