سلام بر آقای قالیباف.
شبانه روز خواب و خوراک ندارم تا بفهمم پسر بزرگوارتون ویزا و اقامت کانادا رو گرفتن یا خیر.
ممنون میشم به سوال این حقیر جواب بدهید.
مرد پر کار وبا تجربه ای هست وسوابقش درخشانی. فعلا بهترین گزینه هستند ایشان .اون کسایی که از ایشون بد میگن لابد نظرشون جهانگیری یا آخوندی رو مناسب میبینند. احمدی نژاد هم کلا خطش وشخصیت عوض شده .معلوم نیست کدوم طرفیه .
اگه قالیباف قول بده زندگی همه مردم ایران را عین زندگی پسرانش و سیسمونی همه نوزادان کشور از تهران تا بلوچستان از استانبول باشد،آنوقت بهش رای میدیم.خخخخخ
ناشناس
۱۹:۰۷ ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
هر چقدر توی مجلس خدمت کردی، اینجا هم خواهی کرد. وای بر شما در روز قیامت
کارهای نمونه شما افزایش سن بازنشستگی و شعاررررر دادن .....
ناشناس
۱۹:۲۶ ۲۱ خرداد ۱۴۰۳
جناب قالیباف اولا" که باید طبق قانون قبل از ثبت نام برای ریاست جمهوری ، از ریاست مجلس استعفا می دادند که با استعفا ندادن ، قانونی که خود مجلس وضع کرده را نقض کرده ثانیا" ایشان اگه دلشان برای مردم و کشور می سوخت ، وزیر اقتصاد و فرزین که اقتصاد را نابود کردند ، مورد بازخواست و ملزم به پاسخگویی می کردند نه اینکه بی تفاوت باشند . ثالثا" مدرک ایشان هیچگونه سنخیت و تناسبی با اقتصاد نداره . بنابر این ایشان برای ریاست جمهوری مناسب نیستند.
شبانه روز خواب و خوراک ندارم تا بفهمم پسر بزرگوارتون ویزا و اقامت کانادا رو گرفتن یا خیر.
ممنون میشم به سوال این حقیر جواب بدهید.
این همه سال ریاست مجلس بودی چه کردی ؟؟؟ چطور تو باید تایید بشی آخه
فقط باعث تقسیم رای میشه