نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
همین نحسی مثل آمریکا کمک نکنه بشه ، اسراییل را از آمار ها حذف میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
شیطان صفتها شما خودتون سلاح به اسراییل میدهید تامردم بی گناه را بکشد و مستقیم در جنگ علیه مردم کمک اسراییلید باز میگید دنیا به فلسطین کمک کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
مرگ بر آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
بیانیه یکی از سران فتنه و دعوت ضمنی به حضور در انتخابات، نشان می‌دهد که فتنه‌گران به تبعیت از دشمنان انقلاب به‌جای خط همیشگی تحریم، به دنبال انتخاب یک رئیس‌جمهور مشابه دوره یازدهم و دوازدهم هستند تا با دغدغه مشکل‌آفرینی چنین دولتی در مسائل داخلی‌، نظام مجال پرداختن به رسالت بزرگ انقلاب در عرصه‌های بین‌المللی خارجی به‌خصوص علیه رژیم صهیونیستی راپیدا نکند. مردم عزیز کشورمان مراقب خناسان باشند و ان‌شاءالله حماسه‌ای ماندگار خلق کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش حماس فلسطین فایلی صوتی از یکی از اسرای زن صهیونیستی منتشر کرده که در این ویدئو، آن زن صهیونیست، از سایر شهرک‌نشینان صهیونیستی می‌خواهد همچنان به تظاهرات‌های خود ادامه دهند. او خطاب به اسرائیلی‌ها می‌گوید سرنوشتمان را به نتانیاهو و کابینه جنگی وی واگذار نکنید. ما را نجات دهید. ما نمی‌خواهیم این‌جا بمیریم.چه بسا این زن هم جزء همان اسرایی باشد که در جریان حمله سبعانه صهیونیستها به نصیرات کشته شدند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
جبهه مقاومت در این مدت بلایی سر رژیم صهیونیستی آورده که توهم امنیت اسرائیل برای شهروندان آن تبدیل به ترس پایدار شده است. به همین دلیل در غزه دست به جنایت‌های وحشیانه زده و می‌زند. اما شک نداریم دیر یا زود این پیکره نحس و فاسد در منطقه ریشه‌کن خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۵ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
امام خامنه‌ای در حرم امام راحل در 14 خرداد در‌باره جنایت و حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به زنان و کودکان معصوم غزه، فرمودند؛ این (حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی‌)« واکنش عصبی به باطل شدن نقشه آن‌هاست.» و امروز این رژیم کودک‌کش که در حلقه محاصره جبهه مقتدر مقاومت به تله افتاده نفس‌های آخر را می‌کشد و تا روانه شدن به زباله‌دان تاریخ چند صباحی باقی‌نمانده است. ان‌شاءالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۵ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
نشریه گاردین با بررسی‌های خود از طرق منابع آگاه و برخی رسانه‌های منتقد صهیونیست، به این نکته رسیده است که رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۱۵ تاکنون، به نحوی سازمان یافته از مقامات ارشد دیوان لاهه جاسوسی و تهدیدات جانی علیه آنها طرح کرده است.به همین دلیل است که کریم‌خان دادستان دیوان بین‌المللی دادگستری به تازگی به تهدیدات پیدا و پنهان رژیم صهیونیستی علیه خود و دیوان لاهه واکنش نشان داده و گفته این قبیل رفتارهای تهدید‌آمیز باید هر چه سریع‌تر متوقف شوند و الا دیوان لاهه طبق اساسنامه خود با این قبیل اقدامات نیز به مثابه جرم رفتار می‌کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
بیشرفا، غزه رو شخم زده، مردمش رو به خاک و خون کشیدن، حال میگن، بلینکن: از همه کشور‌های جهان می‌خواهیم به غزه کمک کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۲ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
و این در حالی است که متأسفانه بیش از 50 درصد فقط کوتاهی، ناتوانی و سکوت کشورهای اسلامی عامل اصلی تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی صهیونیست ها و حامیانش در فلسطین، غزه، لنبان و سوریه بوده است.
صهیونیست ها جنایتکار و هم تروریست ها جنایتکار و با کمک، حمایت و پشتیانی آمریکا جنایتکار، کشورهای اروپایی جنایتکار ومزدورانشان جنایت می کنند، آدم می کشند و هم دست به اقدامات تروریستی می زنند.
جنگ در غزه از 15 مهر ماه سال 1402 تاکنون هیچ ارتباطی و ربطی به حماس ندارد و تاکنون هم نداشته است
جنگ اسرائیل با حماس 100 درصد فقط دروغ است چون به خاطر که جنگ اسرائیل با مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه غزه بوده است و نه حماس
در این مدت 8 ماه برای همه مردم دنیا ثابت شده است که اسرائیل با کمک، حمایت و پشتیبانی همه جانبه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی 100 درصد فقط مردم غزه را بمباران و قتل عام می کنند.
هر روز به خاطر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی اسرائیل و متحدانش 37 کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
این مردک جوک میگه...به نظرش مردم دنیا اینقدر احمق هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
شماها غزه را ویران کردید حالا میخواهید بقیه کمک کنند تا کثافت کاری وویرانی که امریکا با بمب های اهدایی ببار اورده را درست کنند تف به روح پدرتان که انقدر وقیح وبی شرف هستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۹ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
مردم جهان رو خر فرض کردید؟!
کمک‌های موشکی و بمب و..... به اسرائیل جعلی...!!!!!
پس این غلط های اضافی چیه؟!!!
خودتی.
Iran (Islamic Republic of)
کوهکمری
۱۹:۳۷ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
با اسلحه مهمات کشور تو غزه ویران شده چطور دارائها روسیه را مصادره برای پاکسازی اوکراین استفاده میکنید دارایهای اسرائیل توقیف کنید برای پاکسازی غزه
Iran (Islamic Republic of)
نادیا
۰۸:۰۰ ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
احسنت نظر خوبی بود .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۸ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
قاتل از مردم میخواد که مقتول رو زنده کنند!!!!!!!!!
۱۲۳۴