نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
به حامیان اصلی رژیم کودک کش هشدار جدی داده بودیم، اما توجه نکردید!
۱۲:۵۶ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
به حامیان اصلی رژیم کودک کش هشدار جدی داده بودیم، اما توجه نکردید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۶ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
حملات وحشیانه وحشی گری وغیرانسانی صهیونیست ها جنایتکار با حمایت آمریکا و غرب به غزه هیچ ارتباطی و هیچ ربطی به جنگ و مبارزه و مقابله با حماس ندارد و این در حالی است که در این مدت 17 ماه 100 درصد فقط مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه غزه را بمباران و قتل عام کردن چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
اگر آمریکا جنایتکار به دنبال جنگ با روسیه نیست سوال اینجاست که پس چرا همه جانبه از اسفند ماه 1400 تاکنون از اوکراین کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
اگر آمریکا جنایتکار به دنبال جنگ با ایران نیست سوال اینجاست که پس چرا همه جانبه از سرائیل کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی کند.

اگر آمریکا جنایتکار به دنبال جنگ با ایران نیست سوال اینجاست که پس چرا همه جانبه از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
نمایندگان کشور‌های مختلف در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل، سوال اینجاست که چرا تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری، غیرانسانی کشتار، بمباران، قتل عام و نسل کشی مردم غزه توسط اسرائیل و متحدانش در این مدت 17 ماه بررسی و رسیدگی نکردند و بررسی و رسیدگی نمی کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۳ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
نماینده بی ادب آمریکا جنایتکار در سازمان ملل باید عکسی ها و فیلم های کشتار، بمباران، قتل عام نسل کشی مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه غزه در این مدت 17 ماه نشان به دهد.
نماینده بی ادب اروپا جنایتکار در سازمان ملل باید عکسی ها و فیلم های کشتار، بمباران، قتل عام نسل کشی مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه غزه در این مدت 17 ماه نشان به دهد.
نماینده بی ادب انگلیس جنایتکار در سازمان ملل باید عکسی ها و فیلم های کشتار، بمباران، قتل عام نسل کشی مردم مظلوم، بی دفاع و بی گناه غزه در این مدت 17 ماه نشان به دهد.
Iran (Islamic Republic of)
نماینده بی ادب آمریکا جنایتکار در سازمان ملل، رعایت قوانین بین المللی را باید از سگ کره شمالی یاد بگیرد!
۱۲:۴۰ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
نماینده بی ادب آمریکا جنایتکار در سازمان ملل، رعایت قوانین بین المللی را باید از سگ کره شمالی یاد بگیرد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
و این در حالی است که آمریکا جنایتکار خودش از ماه سال 1402 تاکنون تسلیحات رژیم صهیونیستی جنایتکار را در جنگ نوارغزه تامین کرده است و هنوز هم تامین می کند.

و این در حالی است که انگلیس جنایتکار خودش از ماه سال 1402 تاکنون تسلیحات رژیم صهیونیستی جنایتکار را در جنگ نوارغزه تامین کرده است و هنوز هم تامین می کند.

و این در حالی است که آلمان جنایتکار خودش از ماه سال 1402 تاکنون تسلیحات رژیم صهیونیستی جنایتکار را در جنگ نوارغزه تامین کرده است و هنوز هم تامین می کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
و این در حالی است که آمریکا جنایتکار خودش از سال 1394 تاکنون تسلیحات ائتلاف متجاوز سعودی را در جنگ یمن تامین کرده است و هنوز هم تامین می کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
سردار سلیمانی، فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه ابومهدی المهندس معاون سازمان الحشد الشعبی عراق و هشت تن دیگر، بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا و با شلیک موشک‌های پهپادهای ارتش این کشور به شهادت رسیدند.
سوال اینجاست که پس چرا ترامپ از ۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸ تاکنون محاکمه نشده است پس سازمان های بین المللی کجا هستند و چکار می کنند؟
۱۲۳