ترامپ جنایتکار باید هزینه حمله به تأسیسات هسته ای ایران را بپردازد! نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار باید هزینه حمله به تأسیسات هسته ای ایران را بپردازد!
آقا بگین جابه جا نکردیم.خوشتون میاد دوباره حمله کنن بدتر داغونش کنن.الان اصلاح طلبان برای ویرانی وخرابی بیشترمیگن جابه جاش کردیم که فقط آثار ملی و فرهنگی از بین نبردن اونم از بین ببرن
دم همه عزیزان گرم که حسرت به گور خواهند رفت- به موقع اقدام لازم رو انجام دادن. ما این همه شهید و دانشمند هسته ای و نظامی ندادیم که به همین راحتی بخوان بزنن و زحمات چندین دهه رو از بین ببرن.با قدرت ادامه میدیم و لازم باشه توسعه هم میدیم.
باید ایران برای انتقام هم شده مراکز هسته ای کشور امریگارا بزند. تا بفهمد زیاد فضولی نکند چون حماقت زیاد او دردسرخودش را دارد. به توچه مرتیکه ی گوگلس کلانی عقب مانده.
ما هم دوست داریم ک بزند ولی چجوری بزنه با چه موشکی با چه بمبی که تا آنجا برسه؟
ناشناس
۰۷:۰۳ ۰۸ تير ۱۴۰۴
زمان می گذرد و با فرونشستن غبارها ، دیده خواهد شد که شریک قبلا انگلیس بود، در این درگیری با اسرائیل جایگزین شده بود.و این رئیس جمهور آمریکا اگر تا قبل از پایان دوره ی ریاست جمهوری اش به مرگ طبیعی نمیرد خواهد دید که ملت ایران برقرار است اما ایشان خطا کرد و نباید به ایران حمله میکرد.
اشکالی نداره چرا باید ما پا فشاری کنیم که سایت فردو اسیب ندیده،بزارید ترامپ قمارباز خیال کنه سایت از بین رفته،چه بهتره دیگه بفکر اسیب مجدد نمی افته،بگید بله از بین رفت خیالت راحت باشه افرین به تو قمارباز.
پس دلیلی برای تحریم نیست .