نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۰۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
در 12 تیرماه 1367، یک فروند هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، در پرواز معمولی برنامه‏ریزی شده 655، از بندرعباس به مقصد دبی در حالی که هنوز سقف پرواز مورد نظر را به دست نیاورده بود بر فراز آب‏های سرزمینی ایران و در آب‏های اطراف جزیره هنگام، در حمله ای تروریستی به وسیله شلیک دو موشک از ناو آمریکایی وینسنس مورد اصابت قرار گرفت و منفجر شد و تمامی 290 نفر مسافر و خدمه آن به شهادت رسیدند. 118 نفر از این مسافران بی‏گناه، زن و کودک بودند.

منافقین چگونه متولد شد؟ / حامیان گروهک تروریستی منافقین چه کسانی هستند؟ گروهک تروریستی منافقین درسال 1357 توسط فرانسه با هماهنگی، همدستی و همکاری صدام دیکتاتور، برخی کشورهای اروپایی و برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی به سرکردگی آمریکا درسایه سکوت سازمان های بین المللی! چرا فرانسه ازسال 1357 تاکنون به عاملان شهادت 18000 ایرانی پناه داده است؟ ایتالیا و فرانسه، پایتخت و خانه قاتلان 18 هزار شهید ایرانی

بمباران شیمیایی سردشت توسط ارتش عراق تحت امر رژیم جنایتکارصدام دیکتاتور رئیس جمهورسابق عراق با پشتیبانی کاخ سفید وغرب، سند رسوایی آمریکایی ها، کشورهای اروپایی، مدعیان حقوق بشرو سازمان های بین المللی است. مدعیان امروزکاربرد سلاح شیمیایی درسوریه، شریک جرم رژیم جنایتکارصدام دیکتاتور رئیس جمهورسابق عراق بودند. رژیم جنایتکارصدام دیکتاتور رئیس جمهورسابق عراق با حمایت آمریکا وغرب علیه مردم ایران ازسلاحهای شیمیایی ساخت آمریکایی واروپایی درجنگ تحمیلی هشت سال استفاده کرده است.

ومجامع حقوق بشری تاکنون خفه خون گرفتند، کاری نمی کنند وسکوت اختیارکرده اند؟ وسازمان های بین المللی هم سکوت اختیارکرده اند. واین درحالی است که مدعیان حقوق بشر، سازمان های بین المللی و سازمان های مدعی دفاع ازحقوق بشرتاکنون هیچ اعتراضی به این جنایات وحشیانه وغیرانسانی نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیارکرده اند. مدعیان دروغین حقوق بشردرمقابل این کشتارغیرانسانی نه تنها ساکت نشسته اند بلکه حتی به آن چراغ سبزنیز نشان می دهند.

جنایات مدعیان حقوق بشر. مدعیان حقوق بشر، درجنایات ضد بشری جهان دست دارند. مدعیان حقوق بشربه فجایع کشتارمظلومان چراغ سبزنشان می دهند. آمریکا جنایتکارشماره یک بزرگترین ناقض حقوق بشردردنیاست. کاخ سفید ازسال 1357 تاکنون درفرانسه با گروهک تروریستی منافقین همکاری می کند وهمچنان نیزادامه می دهد. کاخ سفید ازسال 2003 تاکنون درافغانستان، پاکستان ومنطقه با تروریسم همکاری می کند وهمچنان نیزادامه می دهد. کاخ سفید حق دفاع ازحقوق بشر را ندارد. واشنگتن حق دفاع ازحقوق بشر را ندارد.

هرچه می توانید روی موشک کاری کنید/ آمریکا باید سیلی بخورد. دشمنی آمریکا مربوط به مسائل هسته ای ایران نمی شود. آمریکا ازسال 1357 تاکنون ثابت کرد که با ملت دشمن است، نه موشک چرا آمریکا جنایتکارشماره یک به هواپیمای مسافربری ایران حمله کرد؟ درتاریخ 1367/04/12 هدف قراردادن هواپیمای مسافربری ایران درتاریخ 1367/04/12 وکشتن 290 شهروند غیرنظامی و... فاجعه کشتاربی رحمانه هزاران تن ازمسلمانان منا!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
دولت در برابر مقابل نقض توافق هسته ای برجام متأسفانه هیچ گزینه های ندارد و از سال 1394 تاکنون نداشته است.
مجلس در برابر مقابل نقض توافق هسته ای برجام متأسفانه هیچ گزینه های ندارد و از سال 1394 تاکنون نداشته است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
پس اگه اینجوری که هست می فرمایید ، چرا تو مجلس قانون عدم همکاری با آژانس اتمی و همچنین ورود ممنوع بازرسان به ایران را تصویب کردید ؟!!!!!!! چرا اول این فکر را نکردید که چنین قانونی را تصویب نکنید!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
بدون فکر بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
ناچاریم؟! خدا رحم کند داریم قورباغه آب پز میشیم
آقای نماینده چرا اینقدر منفعل هستید ؟چرا اینقدر خودباخته هستید؟ الان از npt خارج شوید چه غلطی میخواهند بکنند؟ ما میمانیم و ۴۰۰ کیلو اورانیوم غنی شده حاضر و آماده برای ساخت بمب اتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
مذاکره از سال 1392 تاکنون بزرگ‌ترین خطر و تهدیدی برای مردم ایران و کشور ایران بوده است.
برجام از سال 1394 تاکنون بزرگ‌ترین خطر و تهدیدی برای مردم ایران و کشور ایران بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۵۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
نخیر علت همه این اداهای مجلس و دولت اینه که تو جنگ و ترورها هیچ بلایی سر شماها و آقازاده هاتون نمیاد . هر بلایی بیاد سر مردم و نیروهای مسلح و دانشمند بی دفاع میاد. وگرنه هر آدم عاقلی میدونه بعد از این همه اتفاق، باید از عضویت NPT خارج بشین و سلاح های پر قدرت و بازدارنده بسازین و جاسوس رو زیر پای ملت له کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا: آماده مذاکره صادقانه با ایران هستیم/ و باز هم 100درصد فقط دروغ است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا عضو برجام نیست و نمی‌تواند اظهاراتی به دیگر اعضا منتسب کند ترامپ در سال 1397 به درخواست بنیامین نتانیاهو، از توافق هسته ای برجام خارج شده است سوال اینجاست که پس چرا ایران باز هم درس عبرت نگرفته است که متأسفانه هنوز هم با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره و همکاری می کند چرا؟ ترامپ در سال 97 به صورت غیر قانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هسته ای برجام خارج شده است و هم با خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایران، اجرای قانون جنگل بود.
حمله نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، اجرای قانون جنگل بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
وقتی می‌دانیم آمریکا عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم انگلیس عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم فرانسه عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم آلمان عمل نمی‌کند چه مذاکره‌ای کنیم.
وقتی می‌دانیم ترامپ وحشی دشمن درجه ملت ایران است و در 13 دی ماه سال 1398 سردار سلیمانی و هم نظامیان سپاه را در جنگ 12 روز ترور کرده است و در سال 97 به صورت غیر قانونی از توافق هسته ای برجام خارج شده است و توافق هسته ای برجام را از سال 1394 عمل نکرده است و هنوز هم عمل نمی کند برای چه مذاکره‌ای کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
سفیر انگلیس باید از تهران اخراج شود/ و حسن روحانی هم رسما باید از مردم ایران عذرخواهی کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا جنایتکار باید قبل از مذاکره خسارات تأسیسات هسته ای ایران را پرداخت کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
اقدام نظامی آمریکا منجر به آسیب‌های جدی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد/ ملت ایران برابر فشار، تهدید و تجاوز ایستاده و هرگز تسلیم نخواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
در صورت تکرار تجاوز، پاسخ‌های پشیمان‌کننده‌تری دریافت خواهید کرد هشدار می‌دهیم در صورت تکرار تجاوز مجدد به کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی، پاسخ‌های پشیمان کننده تری دریافت خواهید کرد. هرگز جنایت نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار را فراموش نخواهیم کرد! هرگز جنایت نیروی هوایی ارتش وحشی اسرائیل جنایتکار را فراموش نخواهیم کرد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
ایران طبق معاهده NPTحق استفاده از انرژی هسته‌ای صلح آمیز را دارد سوال اینجاست که پس چرا از سال 1392 تاکنون مشکل استفاده از انرژی هسته‌ای صلح آمیز حل وفصل نشده است و هر روز مشکل بیشتر می شود. ولی اما ما به توافق با آمریکا خوش‌بین نیستیم. ترامپ ثابت کرد «عروسک خیمه شب بازی» بنیامین نتانیاهو است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
در پاسخ به وزیر خارجه فرانسه جنایتکار سگ دست نشانده رژیم کودک کش صهیونیستی؛ فرانسه خواستار آزادی جاسوسان صهیونیستی شد/ سوال اینجاست که جاسوسان صهیونیستی جنایتکار در کشورمان چه غلطی می کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
اسرائیل جنایتکار از مهر ماه سال 1402 در جنگ غزه بیش از 999 هزار بار مرتکب جنایت جنگی و جنایت ضد علیه بشریت شده است، آمریکا، اروپا، باکو، ترکیه، برخی کشورهای عربی و هم سازمان های بین المللی شریک تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی صهیونیست ها در جنگ غزه بودن و هستند. سوال اینجاست که پس مدعیان دروغین حقوق بشر سگ دست نشانده کاخ سفید از مهر ماه سال 1402 تاکنون کجا هستند هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی به این جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
آمریکا جنایتکار حق دخالت در امور ایران را ندارد. فرانسه جنایتکار حق دخالت در امور ایران را ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
هدف آمریکا جنایتکار از جنگ، تسلیم و تجزیه ایران است.
هدف اسرائیل جنایتکار از جنگ، تسلیم و تجزیه ایران است.
مدیر پایگاه البته این آرزو را به گور خواهند برد ، ایران مقتدر هرگز در مقابل هیچ ظالمی سر تعظیم فرود نمی آورد و ان شاءالله بزودی شاهد نابودی رژیم جنایتکار و کثیف صهیونیستی خواهیم بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
هدف قرار دادن آمبولانس مصداق عینی جنایت جنگی است
و هم بمباران مردم عادی شهرهای ایران توسط نیروی هوایی ارتش حشی رژیم کودک کش صهیونیستی جنایت جنگی و جنایت ضد علیه بشریت است.

تا آمریکا جنایتکار عذرخواهی نکند شرایط مذاکره‌ فراهم نیست
تا آمریکا جنایتکار خسارات حمله به تأسیسات هسته ای ایران پرداخت نکند شرایط مذاکره‌ فراهم نیست.
با توجه به نقض عهدهای متعدد آمریکا و عدم تعهد پیشین این کشور در مذاکرات گذشته که با تجاوز رژیم صهیونی همراه شد، مسیر مذاکره مجدد در حال حاضر میسر نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
پشت‌پرده همراهی ۳ کشور اروپایی با آمریکا و اسرائیل در تجاوز به ایران/ و این در حالی است که عراقچی و... باز هم و هنوز هم به طور مستقیم، علنی و آشکار ۳ کشور اروپایی با آمریکا همه جانبه گفت وگو و همکاری می کنند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
عراقچی: بهترین راه برای دیپلماسی مذاکره است/ و این در حالی است که متأسفانه دیپلماسی مذاکره از سال 1392 تاکنون عامل اصلی همه مشکلات مردم ایران و کشور ایران است و هم نتیجه دیپلماسی مذاکره تجاوز و حمله آمریکا به تأسیسات هسته ای ایران بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
پایگاه‌های آمریکایی در عربستان در حمله اسرائیل به ایران نقش داشتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
حاج آقا اگه دوباره بدقولی کنند وبزنند زیر همه چی آنوقت یه جنگ دیگه رخ می دهد خودتان را آماده کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
کاش منطق داشتید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
درخواست بی شرمانه اروپا از ایران در دقیقه ۹۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
آقایان نماینده شما نیز خود یکی از مراجع تصمیم گیر نظام هستید اینقدر تصمیمات خود را وابسته به تصمیمات دیگر نهادهای نظام نکنید این یعنی از سر خود باز کردن
شما به لحاظ قانونی موظف به نظارت بر امور و در پیشگاه الهی مسئول هستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
تا زمونی که در nptهستیم ناچاریم که به گروسی اجازه دهیم تا جاسوسی کنید و اطلاعات هسته ای و دانشمندانمان رو دقیق بهش بدیم تا دوباره بزنه اسراییل دانشمندان و ....رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
اروپاییها از نظر مردم ایران هیچ ارزشی ندارند گروسی هم از نظر مردم ایران مرده ای بیش نیست آدم عاقل که با یه آدم مرده که نمیره مذاکره کنه واقعا که دیگه شورشو دراوردین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
خودشیفته های غرب چه کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
آقای نماینده شما اصلا متن این توافق را دیده ای که راجع به آن اظهار نظر میکنی؟
جناب نماینده به لحاظ ذهنی خود تحقیر نباشید عملکرد شما هم در حال حاضر جزئی از نبرد است کسی که برای بازنده نشدن به میدان برود بازنده خواهد بود برنده کسی است که اعتماد به نفس داشته و برای برنده شدن به میدان برود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
هر چه می کشیم از برجام و اسنپ بک است