نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
آمریکا جنایتکار از سال 1945 تاکنون به قوانین حقوق بشری پایبند نیست.
اروپا جنایتکار از سال 1945 تاکنون به قوانین حقوق بشری پایبند نیست.
فرانسه جنایتکار از سال 1945 تاکنون به قوانین حقوق بشری پایبند نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۴ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
مردم ایران از سال 1359 تاکنون ثابت کرده است و نشان داده است که در مقابل ظلم، ستم و تجاوز سرخم نخواهند کرد و دولت هم نباید با آمریکا و اروپا مذاکره و همکاری کند.
آمریکا جنایتکار، اسرائیل جنایتکار، هر دو همراه با چند کشور جنایتکار دیگر ثابت کردند که دشمن درجه یک دین اسلام، قرآن، مظلومان، مسلمانان و ضد علیه بشریت هستند و هم که متأسفانه بویی از انسانیت نبرده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
هفته گذشته سه کشور اروپایی اعلام کردند که اسنپ‌بک را فعال نموده‌اند، اروپا جنایتکارحق حرف زدن در مورد مذاکره با ایران را ندارد و این در حالی است که اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است. و این در حالی است که کشورهای اروپایی جنایتکار از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند. اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است. پس عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در برجام غلط و اشتباه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
آمریکا و تروئیکا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند که تروئیکای اروپایی و آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند.
۱۳:۱۳ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
آمریکا و تروئیکا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند
که تروئیکای اروپایی و آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را سیاسی‌ کرده‌اند.
Iran (Islamic Republic of)
واقعا این همه مذاکرات چه دستاوردی داشت جز تحریم وجنگ
۱۳:۱۳ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
سکوت بی شرمانه آژانس خیانتکار، آمریکا جنایتکار، انگلیس جنایتکار، فرانسه جنایتکار و آلمان جنایتکار در برابر توسعه زرادخانه هسته ای اسرائیل جنایتکار شرم آور و تاسف بار است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
حملات اسرائیل و آمریکا به ایران و تاسیسات هسته ای فردو، نطنز و اصفهان نقض آشکار حقوق بین الملل و منشور سازمان ملل بود ولی اما متأسفانه سران وحشی آمریکا جنایتکار و سران وحشی رژیم صهیونیستی جنایتکار درک نمی کنند، نمی دانند، نمی فهمند، توجهی نکرده اند و توجهی نمی کنند. و سازمان های بین المللی هم شریک جرم تجاوز، حمله اسرائیل و آمریکا به ایران هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
جنایت قرن به دست تل‌آویو و واشنگتن رقم خورده است
مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) در حالی فرا می‌رسد که در پایان دومین سال تجاوز رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه با حمایت‌های آمریکا قرار داریم. دشمن صهیونیستی با همکاری آمریکا به جنایت قرن حاضر ادامه می‌دهند.
مصیبت‌های مردم فلسطین همراه با گرسنگی تا جایی رسیده که شیر خشک از کودکان دریغ می‌شود. در عین حال تجاوزات روزانه صهیونیست‌ها علیه مسجد الاقصی و کرانه باختری نیز ادامه دارد. جای تأسف دارد که آنچه برای ملت فلسطین رخ می‌دهد در میان مسلمانان انجام می‌شود و برخی از آنها هیچ اهمیتی به این فجایع نمی‌دهند و حتی با دشمن صهیونیستی تبانی می‌کنند.
مسأله فلسطین و مظلومیت ملت آن نشان داد امت اسلامی به چه حد از فروپاشی اخلاقی و انسانی رسیده و جنگ نرم شیطانی بر این امت تأثیر گذاشته است. نقشه دشمن صهیونیستی تنها به مرزهای فلسطین منحصر نمی‌شود بلکه مقامات صهیونیست علناً از نقشه‌های خود علیه منطقه تحت عناوین تغییر خاورمیانه یا اسرائیل بزرگ دم می‌زنند. خطر بزرگ‌تر برای امت ما آن است که این شرایط تا نابودی کامل ادامه پیدا کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
و این در حالی است که متأسفانه مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران هنوز هم و باز هم از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان درس عبرت نگرفته است و دو باره به دنبال مذاکره و همکاری با آمریکا جنایتکار است چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به 65 هزار و 746 نفر رسیده است؛ آمریکا جنایتکار، انگلیس جنایتکار، فرانسه جنایتکار و آلمان جنایتکار شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی صهیونیست ها جنایتکار در جنگ غزه هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
مذاکرات توافق هسته ای برجام در سال 1394 به طور کامل تمام شده است پس ادامه مذاکره ایران با آمریکا، اروپا و... از سال 1394 تاکنون غلط و اشتباه بوده است و هم مقصر اصلی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس هستند.
هزینه کردن در مورد مذاکره از سال 1394 تاکنون خیانت به مردم و کشور محسوب می شود چون به خاطر که مذاکره از سال 1394 تاکنون 100 درصد فقط تکرار بوده است.
اروپا جنایتکارحق حرف زدن در مورد مذاکره با ایران را ندارد و این در حالی است که اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
و این در حالی است که کشورهای اروپایی جنایتکار از سال 2015 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکردند.
اروپا جنایتکار از سال 1394 تاکنون به تعهدات خود در برجام عمل نکرده است.
پس عملکرد ایران از سال 1394 تاکنون در برجام غلط و اشتباه بوده است.
و این در حالی است که آمریکا جنایتکار خودش عضو برجام نیست و نمی‌تواند اظهاراتی به دیگر اعضا منتسب کند ترامپ در سال 1397 به درخواست بنیامین نتانیاهو، از توافق هسته ای برجام خارج شده است سوال اینجاست که پس چرا ایران باز هم درس عبرت نگرفته است که متأسفانه هنوز هم با خیانتکاران و جنایتکاران مذاکره و همکاری می کند چرا؟ ترامپ در سال 97 به صورت غیر قانونی و هم بدون پرداخت هزینه از توافق هسته ای برجام خارج شده است و هم با خروج از توافق هسته ای برجام منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
ایران یا باید تسلیم آمریکا و اروپا شود و یا باید مذاکره و توافق هسته ای برجام به طور رسمی لغو کند چون به خاطر که مذاکره و گفت وگو از سال 1392 نتیجه و جواب نداده است و مشکل اصلی ایران هم با آمریکا و هم اروپا از طریق مذاکره ، گفت وگو و توافق هسته ای برجام حل وفصل نخواهد شد و حل نمی شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
نتیجه مذاکره از سال 1392 تاکنون صفر!
نتیجه مذاکره ترور سردار سلیمانی در فروردگاه بین المللی بغداد توسط ارتش وحشی آمریکا جنایتکار با دستور مستقیم ترامپ جنایتکار بوده است.
نتیجه اقدامات تروریستی در تهران و سایر شهرهای ایران!
نتیجه مذاکره تجاوز و حمله نیروی هوایی ارتش وحشی رژیم صهیونیستی به ایران قتل عام و بمباران مردم عادی در همه شهرهای ایران با کمک، حمایت و پشتیبانی همه جانبه آمریکا جنایتکار با دستور ترامپ جنایتکار و در سایه سکوت بی شرمانه های بین المللی خیانتکار!
نتیجه مذاکره تجاوز و حمله نیروی هوایی ارتش وحشی آمریکا جنایتکار به تاسیسات هسته ای ایران با مجوز و دستور مستقیم علنی و آشکار ترامپ جنایتکار بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
ایران از سال 1392 تاکنون هزاران بار با مسئولین بی ادب انگلیس جنایتکار مذاکره و گفت وگو کرده است، باز هم و هنوز هم انگلیس جنایتکار ایران را در مذاکره و توافق هسته ای برجام و... محکوم و متهم می کند و متأسفانه دولت، وزیر امور خارجه، مسئولان و نمایندگان مجلس سکوت کردند چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
تکرار ادعاها علیه ایران در بیانیه مشترک تروئیکای اروپایی، دخالت و مداخله در امور داخلی ایران است و هم 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۳ مهر ۱۴۰۴
تکرار ادعاها علیه ایران در بیانیه مشترک تروئیکای اروپایی، دخالت و مداخله در امور داخلی ایران است و هم 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی و سکوت دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.