تا وقتی اوج تفکر مدیریتی تون این باشه هیچ اتفاقی پیش نمیاد چرا همیشه دنبال افزایش قیمت هستین ؟
آیا بهترین راه برای افزایش کبفیت نان و کاهش هدر رفت بالا بردن قیمته ؟
چرا به نانوایی ها نظارت دقیق و جدی نمیکنین
نانوایی ها موظف هستن نان با کیفیت و سبوس دار به مردم بدهند
هر چند سال یکبار همین نظریات و نبود نظارت هم بر قیمت هم بر تولید و نهایت تز لیبرالی گرانی و گرانی و گرانی چرا یک تعداد مدیر کار آمد از خارج وارد نمی کنیدشما که کیفیت نازل همه چی را به نازل بودن قیمت ها ربط می دهید وای بر شما!!!!!
تمامی دستگاه های جدید که نان لواش و نان سنگک می زنند خوب نیت و اگر نان داغ پخته شده در کنار نانوایی بخوری خوب است تا می بری خانه مثل برگ پیاز از هم می پاشد و هیچ کدام کیفیت ندارد و علت دوم آرد هست
آیا بهترین راه برای افزایش کبفیت نان و کاهش هدر رفت بالا بردن قیمته ؟
چرا به نانوایی ها نظارت دقیق و جدی نمیکنین
نانوایی ها موظف هستن نان با کیفیت و سبوس دار به مردم بدهند