نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۷ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
جناب آقای محمد معتمدی‌زاده سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی

جناب آقای مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران

جناب آقای مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی

و این در حالی است که بودجه معوقات فروردین حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در اسفند ماه سال 1403 مشخص و روشن شده است سوال اینجاست که پس چرا امروز شنبه 19 مهر ماه سال 1404 هست که متأسفانه هنوز هم معوقات فروردین حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت نشده است.
که متأسفانه هنوز هم تکلیف فیش حقوقی شهریور بازنشستگان تامین اجتماعی و معوقات فروردین روشن نشده است چرا؟ وعده‌های پرداخت مطالبات بازنشستگان دروغ بود؟ در قرآن آمده است دروغ دری از دروازه‌های جهنم است. سخنگوی دولت پیشتر وعده داده بود که مطالبات بازنشستگان تا آخر خرداد پرداخت می‌شود، اما خرداد گذشت شهریورماه تمام شد واکنون مهرماه رسیده است. آیا این گونه سخن گفتن جایز است؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
عملکرد دولت به نفع کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور نبوده است.
عملکرد مجلس به نفع کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور نبوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۱ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود دیوان عدالت اداری رأی به پرداخت مزایای مناطق عملیاتی به بازنشستگان مناطق جنگی دوران دفاع مقدس داد. ولی اما متأسفانه سازمان تامین اجتماعی برای برخی به بازنشستگان تامین اجتماعی نمی دهد، عمل و اجرا نمی کند چرا؟
این عدالت نیست خودتان قضاوت کنید باید این قانون را اجرا کنید! چرا مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری ! به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌شود؟ و این در حالی است که دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود و این در حالی است که بازنشستگان لشکری و نیروهای مسلح مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری دریافت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۹ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
متاسفانه رزمندگان و ایثارگران و هم برخی از جانبازان بازنشستگان تأمین اجتماعی از فوق العاده ایثارگری محروم هستند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۵ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
چرا مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری ! به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌شود؟ و این در حالی است که دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود چرا مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری ! به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌شود؟ و این در حالی است که دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود و این در حالی است که بازنشستگان لشکری و نیروهای مسلح مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری دریافت می کنند. قانون مربوط به پرداخت حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا شود استفساریه ماده ۱۱۲ درباره حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا نمی شود و دولت به بهانه بار مالی آن را اجرا نمی کند. حق این قشر در حال تضییع شدن است. این استفساریه در مجلس تصویب شد منتها اجرا نمی شود با وجودی که که بار مالی چندانی هم ندارد. این عدالت نیست خودتان قضاوت کنید باید این قانون را اجرا کنید! چرا مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری ! به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌شود؟ و این در حالی است که دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود و این در حالی است که بازنشستگان لشکری و نیروهای مسلح مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری دریافت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
قانون مربوط به پرداخت حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا شود
استفساریه ماده ۱۱۲ درباره حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا نمی شود و دولت به بهانه بار مالی آن را اجرا نمی کند. حق این قشر در حال تضییع شدن است.
این استفساریه در مجلس تصویب شد منتها اجرا نمی شود با وجودی که که بار مالی چندانی هم ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
این عدالت نیست خودتان قضاوت کنید باید این قانون را اجرا کنید! چرا مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری ! به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌شود؟ و این در حالی است که دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود و این در حالی است که بازنشستگان لشکری و نیروهای مسلح مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری دریافت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۳ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
نمایندگان مجلس از حق و حقوق ایثارگران دفاع کنند متاسفانه برخی از مسئولان مصوبات قانونی را اجرا نمی‌کنند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
از سال 1400 تاکنون هر روز در رسانه های برای بازنشستگان تأمین اجتماعی وام مبلغ 50 الی 400 میلیون تومانی اعلام می کنند ولی اما به بانک ها دولتی و هم خصوصی مراجعه می کنیم هیچ نوع وامی نمی دهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۴ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
چرا مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری ! به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نمی‌شود؟ و این در حالی است که دیوان عدالت اداری متذکر شد مزایای مناطق جنگی باید به بازنشستگان پرداخت شود و این در حالی است که بازنشستگان لشکری و نیروهای مسلح مزایای مناطق جنگی و فوق العاده ایثارگری دریافت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۹ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
وام 100 الی 900 میلیونی مسکن، چه کسانی دریافت می کنند؟ تنها فقط پولداران و سرمایه داران! تسهیلات جدید مسکن به چه کسانی تعلق می گیرد؟ تنها فقط به پولداران و سرمایه داران!
Iran (Islamic Republic of)
وارد مجلس شدید و ما را فراموش کردید؟
۰۷:۳۸ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
وارد مجلس شدید و ما را فراموش کردید؟
در محله نسیم شهر بهارستان جاده تهران ساوه قرار بود نمایندگان دست کم هفته‌ای یک بار حضورمردمی داشته باشند. به پیشنهاد امام جمعه حتی مقرر شد دفتری برای این کار در نظر گرفته شود تا این نمایندگان که توسط خود مردم انتخاب شدند، بتوانند به مشکلات شهروندان رسیدگی کنند اما متاسفانه با گذشت چند سال هیچ استقبالی ازسوی نمایندگان از این طرح نشد. مردم انتظار دارند نماینده ای که با رای آنها انتخاب شده است، شنونده حرف ها و دردهایشان باشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۸ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
وام بدون ضامن ۵۰ تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان برای بازنشستگان و یارانه بگیران | دریافت وام فوری با اقساط ۳ ساله در کمتر از ۵ دقیقه / و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغ است
وام فوری بدون ضامن برای بازنشستگان تامین اجتماعی: تا ۴۰۰ میلیون تومان از بانک رفاه / و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغ است.
Iran (Islamic Republic of)
علی رضا کردی از نسیم شهر بهارستان
۰۷:۳۷ ۱۹ مهر ۱۴۰۴
ثبت نام وام فرزند آوری 1403 | نامه درخواست وام/ و این در حالی است که بنده بیش از 3 سال است که وام فرزند آوری ثبت نام کرده ام ولی اما متأسفانه بانک ها نسیم شهر و شهر گلستان جاده تهران ساوه به بهانه های مختلف نمی دهند چرا؟
علی رضا کردی از نسیم شهر بهارستان
۱۲