قبل این که این صفحه رو بخونم فکر میکردم این اتفاق مربوط به چند روز پیش هست و پژمان جمشیدی از روی نادانی این کار را کرده ولی حالا که به جزئیات آن پی بردم برام معلوم شد که طرف هفت سر اژدها داشته و خبر نداشتیم . دیگه از چشمم افتاد و ازش متنفرم ،امیدوارم به اشد مجازات برسه .
دخترا دقیقا میدونن دارن چیکار میکنن ولو خودشون رو به کوچه علی چپ بزنن و ادای دخترای معصوم رو دربیارن و باید تبعات کاراشون رو قبول کنن البته کار که از کار گذشت تازه یادشون میافته چه اشتباه مرگباری کردن و با محکوم و مجازات کردن طرف میخوان خودشونو بی گناه نشون بدن
جالبه قاضی و قوه قضائیه فقط گیر داده به... ولی خدایی اگر این گرونی ها این بی عدالتی ها اگه نبود چنین اتفاقی نمی افتاد و هرکس طبق قابلیت خودش سرجاش بود و نه با واسطه و با.... و رشد می کرد، اصلش درست کنید ،این روزها ملت به سختی زندگی می کنند و نفس می کشند اینقدر فشار بالا هاست که شاید به هر چیزی تن بدهند مسیولین به داد مردم برسید،به داد اسلام رسیدید ولی به داد ملت نه؟
چرا اینو توضیح ندادین که ماجرای اخاذی چی بوده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!