مستمری بازنشستگان که هر ساله حدد۲۰٪کمتر از تورم افزایش میافت باید مطابق تورم و هزینه دولت افزایش یابد مفسدان اقتصادی صاحبان قدرت و ثروت که توسط خانواده صدها میلیارد دلار ثروت غارت کرده را از کشور خارج کردن باید توسط رئیس قضا مورد رسیدگی و خرج جوانان بیکار وذمجرد مانده شود.
آقای عارف مردم همیشه به غاعله پایان داده اند . این شما ها هستید که به حرف مردم گوش نمی دهید !، وقتی گوش ندهید این اتفاقات می افتند و خواهد افتاد . بطور مثال چرا مشکل خودرو را در کشور حل نمی کنید ؟, چرا نرخ خودرو. در کارخانه یک قیمت و در بازار یک قیمت دیگر است ؟ چرا خودرو در این کشور بی کیفیت و گرانتر از خارجی هاست ؟ آیا گوش شنوایی در این کشور هست ؟
مردم ايران بهترین هستند مسئولان هم باید درک کنند هزینه مالیات زیاد از حد شده آب وبرق را منصفانه کنند بخدا هيچ راضی نیست بیگانه را طلب کنه حضرت عباسی در هزینه درمان بیماری مردم اذیت میشن داروها بیش از گران شده تامین اجتماعی هم که اصلا جوابگو نیست مسئولان کمک کنند هيچ کشور دیگری چپ نمیتونه نگاه کنه مثلا برادرم یک مغازه داره زورکی هزینه خودش را تامین میکنه دو پسر دانشجو داره یارانه اش قطع شده سهام عدالت هم که نداره خواهشا بخاطر خدا رسيدگي کنيد دمتان گرم
تا کی باید دولتی ها بنزین روی آتش بریزن و آقا و پلیس و بسیج باید بیاد خراب کاری دولتی ها را جمع کنند