یاسوج /

خيار گلخانه اي موجب مسمومیت زایی و بروز واكنش هاي آلژيك مي شود

كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، گفت : بوته خيار گلخانه اي در مقایسه با خیار مزرعه ای پربارتر بوده، ولی حساسیت بیشتری به آفات دارند.

 ا كرم پايدار در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود :با توجه به اين حساسيت تولیدکننده مجبور به استفاده از قوی ترین سموم، جهت جلوگیری از آفت زدگی است.
 وي بيان كرد : این سموم ابتدا وارد شیره و سپس گوشت گیاه شده و حدود 3 هفته تا یک ماه طول می کشد تا اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود.
 پايدار اظهار داشت : در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول 10 تا 12 روز پس از سم پاشی وارد بازار عرضه می شود. /س
 
برچسب ها: یاسوج ، خیار ، گلخانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.