برای بازی در "قصه عشق پدرم" با پدرم به عنوان تهیه کننده اثر قرارداد بستم.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران شب گذشته در قسمت هفتم از سری برنامه های "هفت" ویژه جشنواره سی و یکم با اجرای "محمود گبرلو" به طور زنده از برج میلاد اجرا شد، "مهراوه شریفی نیا" بازیگر فیلم سینمایی "قصه عشق پدرم" گفت: استقبال مردم از این اثر و رای انتقاد من بود این اثر جایگاه و مقام پدر را به تصویر می کشید من در نقش بهار در این فیلم در مقابل پدرم بازی می‌کنم.


وی افزود: بازی در مقابل پدر برایم سخت بود چون به نوعی خود را در حال امتحان پس دادن می بینم و با پدر به عنوان تهیه کننده قرارداد بستم.
"محمدرضا ورزی" کارگردان این اثر اظهار داشت: یک دل نوشته ای را در مقام پدر و اکرام آن در حد بضاعت خود ساختم و تهیه کنندگی این کار را "محمدرضا شریفی نیا" برعهده داشت و او بر شرکت کردن ما در جشنواره اصرار داشت.
وی در خطاب به معلم افزود: من از شرکت نکردن فیلمم در بخش سودای سیمرغ ضربه ای نخورده ام./ص


براي ديدن اخبار و عكسهاي جشنواره اينجا را كليك كنيد
برچسب ها: گ ، گ ، گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار