
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
پاسخ به نیاز ۳ میلیون نفر از جمعیت تهران و کرج با بهره برداری کامل از پروژه انتقال آب از سد طالقان به تهران
اسانس وانيل: يكي از بهترين بوگيرهايي كه ميتوانيد از آن استفاده كنيد اسانس وانيل است. براي اينكه بتوانيد از آن به بهترين روش استفاده كنيد بايد مقداري پنبه را به اسانس وانيل آغشته كنيد و آن را در گوشه اي از يخچال قرار دهيد .
ليمو: يكي ديگر از بهترين بوگيرها ليمو است. بعد از اينكه غذاهاي بودار را از يخچال خارج كرديد بهتر است تا يك ليمو را برش زده و درون يخچال قرار دهيد. همچنين مي توانيد يك پارچه را به آب ليمو آغشته كنيد و آن را چند ساعتي داخل يخچال قرار دهيد ./س