آیا تا به حال به کد برچسب میوه‌جات توجه کرده‌اید؟هریک از این‌ کد ها معانی خوستی دارد که باید به آن دقت کرد.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، گاهی شاهد برچسب‌های روی میوه‌ها هستیم که بی تفاوت از کنار آن می‌گذریم در حالی که هر یک از این برچسب‌ها معنای خاص خود را دارد.
 
میوه‌جاتی که با کد9 شروع می‌شود به این معنی است که از کود آلی تهیه شده‌اند. کودهای شیمیایی باعث رشد سریع میوه‌جات می‌شوند.اما مواد غذایی که ارگانیک هستند نه تنها که طعم بهتری دارند بلکه برای سلامتی بدن بسیار مفید می‌باشند.
 
سیب، خیار، کلم، فلفل ارگانیک به فراوانی در بازار موجود می‌باشد و با کد 9شروع می‌شود.

هر چیزی که با کد 3و یا 4شروع شود بدین معناست که کشاورز برای تولید آن‌ها از مواد شیمیایی مختلفی استفاده کرده به گونه‌ای که باعث رشد سریع و غنی سازی شده است.بعضی از سیب‌ زمینی‌های شیرین، آوتادو، پیاز و کلم در بازار وجود دارد که غنی سازی شده است.

و در نهایت میوه‌جات و سبزیجاتی که با کد 8شروع می‌شوند بدین معناست که بر روی آن‌ها مهندسی ژفتیک شده است.

مواد غذایی که به وسیله دستگاه و یا فرد تولیدکننده دستکاری می‌شود از این قبیل مواداند و این محصولات اغلب گرون قیمت‌تر از نمونه‌های طبیعی و دستکاری نشده‌اند.

پیشنهاد در این است که از مواد غذایی که با کد 8شروع می‌شود چون به صورت طبیعی فرآورده دهی نشده است خودداری کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: برچسب ، مبوه ، تغذیه ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.