خوراکی‌هایی که استرس را مهار می‌کند

برخی مواد خوراکی به دلیل محتویاتی که دارند سبب بروز استرس و اضطراب در فرد می‌شوند در حالی که برخی دیگر نقش آرام‌ بخشی دارند.

کوروش جعفریان متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اثرات مثبت و منفی نوع تغذیه در بروز استرس گفت: استرس و اضطراب شدید و بیش از حد معمول نه تنها فرد را دچار بیماری‌های روحی و روانی می‌کند بلکه در وضعیت فیزیولوژیک بدن نیز اختلال ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه تغذیه نامطلوب و همچنین مصرف غذاهایی با چربی بالا استرس را تشدید می‌کند، افزود: مواد خوراکی که حاوی کافئین هستند نیز در بروز استرس و اضطراب در فرد نقش زیادی را ایفا می‌کنند. 

جعفریان با اشاره به اینکه مصرف برخی مواد غذایی می‌تواند اضطراب را کاهش دهد، تصریح کرد: مصرف لبنیات، سفیده تخم مرغ و گوشت بوقلمون که دارای ماده‌ی آرام‌بخش هستند و اثر بخشی قابل توجهی برای کاهش استرس در فرد دارند. 

این متخصص تغذیه ادامه داد: ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه‌ها و برخی غذاها و همچنین انواع تنقلات مفید مانند بادام زمینی نیز نقش آرام‌بخشی دارند. 


انتهای پیام/ 
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
بانک پارسیان
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر