ساری،

ساری قطب تولید گوشت ماکیان مازندران

27 هزار تن گوشت ماکیان پارسال در شهرستان ساری تولید و روانه بازار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: 47 تن گوشت بوقلمون،33 تن گوشت اردک، 9 تن گوشت غاز، 6 تن گوشت کبک،5 تن گوشت شترمرغ و حدود یک تن گوشت بلدرچین پارسال در این شهرستان تولید شد.

طهمورث قاسم‌نژاد افزود: بیش از 70 درصد این تولیدات به سایر استان های صادر می شود.

وی بابیان اینکه بیش از 26 هزار تن گوشت مرغ نیز در این شهرستان تولید شد گفت: این شهرستان ساری با تولید 27 هزار تن گوشت سفید، حدود 12.7 درصد تولید استان را داراست.

وی گفت: سرمایه گذاری زیادی سال های اخیر روی صنعت پرورش ماکیان انجام شده است به هیمن دلیل این شهرستان در حال حاضر در بخش تولید گوشت سفید واحدهای طیور و سایر ماکیان به‌عنوان قطب تولید گوشت سفید استان است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.