خواص و دانستنیهایی درباره سکنجبین

سنکجبین، شربتی سنتی است که با شکر تهیه می‌شود و از آبمیوه‌های مصنوعی یا نوشیدنیهای کولادار خواص و مزایای بیشتری دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  سنکجبین، شربتی سنتی است که با شکر تهیه می‌شود و از آبمیوه‌های مصنوعی یا نوشیدنیهای کولادار خواص و مزایای بیشتری دارد. به جای مصرف آن با کاهو، می‌توانید در قالب نوشیدنی نیز از میهمانانتان پذیرایی کنید.
 
 
مواد لازم
شکر: ۱ کیلوگرم
آب: ۲ لیوان
سرکه: ۱۰۰ گرم
نعنای تازه: ۱۵۰ گرم
 
طرزتهیه
شکر را در آب حل کنید و صبر کنید تا محلول بجوشد. نعنا را بدقت شسته (لازم نیست برگ نعنا را جدا کنید)، دسته کنید و در مخلوط در حال جوش بریزید تا عطر و طعم نعنا را به خود بگیرد. کمی بعد، سرکه را کم‌کم اضافه کنید و صبر کنید تا شربت شربت غلیظ شود.
 
پس از آن که شربت غلیظ و آماده شد، آن را از صافی رد کنید و در بطری بریزید.
 
خواص و دانستنیها:
 
سکنجبین یا چنان که در قدیم گفته می‌شده: سرکه و انگبین، گاهی با مخلوط سرکه و عسل هم تهیه می‌شود تا خواص عسل نیز به شربت افزوده شود. طرز تهیه این نوع شربت نیز ساده است: ۲ واحد سرکه، ۵ واحد عسل، ۴ واحد آب را مخلوط کرده، می‌جوشانتد و مرتب کف آن را می‌گیرند تا نهایتاً به قوام آید.
 
شربت سکنجبین برای تسکین عطش، باز کردن انسداد عروق، رفع سردرد، تقویت معده و کبد مفید است. اگر سرکه و عسل برابر باشد علاوه بر خواص فوق، برای بیمارهای بلغمی و تبهای مزمن نیز نافع است.
 
منبع:میزان
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.