کیک میوه‌ای بدون شکر

اگر نمی توانید از وسوسه‌ی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.

کیک میوه‌ای بدون شکربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر نمی توانید از وسوسه‌ی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم :

تخم مرغ زده شده 2 عدد
پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
کشمش 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر
گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
خرمای خشک خرد شده 75 گرم
برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد معمولی 350 گرم
کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
عسل 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1-قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2-آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

3-کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

4-زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

5-عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

6-کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.

7-قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار