با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی محقق شد؛

بومی سازی فناوری ساخت جدیدترین شناور حمل بار و مسافر با جنس بدنه‌ الیاف کربنی

یک فعال حوزه فناوری گفت: با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی، شناور حمل بار و مسافر با جنس بدنه الیاف کربنی به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بومی سازی فناوری ساخت جدیدترین شناور حمل بار و مسافر با جنس بدنه‌ الیاف کربنیبه گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضا زند مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان صنایع دریایی با بیان اینکه با حمایت ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی معاونت علمی، شناور حمل بار و مسافر با جنس بدنه الیاف کربنی به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد، گفت: فاز اول این طرح با هدف تعمیرات شناور آغاز شد و پس از طی مراحل اولیه و به دلیل ملاحظات اقتصادی وارد فاز دوم (ساخت) شد؛ در این پروژه با همکاری یک شرکت سوِئدی، بر پایه روش ترکیب در خلأ(VIP) و با به‌کارگیری ماده‌ی SCC و با پوشش الیاف،اقدام به ساخت کردیم.

زند با اشاره به قابلیت‌های این شناور تصریح کرد: در کشور ما برای ساخت شناور همواره آلومینیم مدنظر است که این خود بر قیمت شناور می‌افزاید، اما در طرح ابداعی ما از فیبر کربنی به‌ عنوان بدنه استفاده می‌شود که نه‌تنها ارزان و کاملاً رقابتی است، بلکه دارای مزیت طول عمر و هزینه‌ نگهداری پایین است.

سرمایه‌گذاری و رفع موانع بانکی از نیازهای اصلی رشد صنعت ساخت شناور

این فعال حوزه فناوری با بیان اینکه این فناوری از جمله فناوری‌های خاص اروپا است، گفت: این طرح با همکاری و آموزش سوئدی‌ها به ایران منتقل‌شده است و ما را بی‌نیاز از بیگانه کرده است. همچنین این شناور توانایی جلب بازارهای خارجی را برای ارائه‌ سلیقه ایرانی در زمینه‌ شناورهای تفریحی دارد اما سرمایه‌گذاری و رفع موانع بانکی از نیازهای اصلی رشد این صنعت است.

زند با بیان اینکه طراحی و ساخت این شناورهای سیار سریع است، اضافه کرد: این شناور فرصت‌های زیادی را برای طراحی‌های مورد نیاز داخلی و سازگاری‌های محیط زیستی فراهم کرده است، همچنین به دلیل مقاومت پایین بدنه نسبت به شناورهای فلزی، دارای عمر و مصرف سوخت پایین است و مشکل زنگ‌زدگی ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار