
هشدار درباره استمرار موج گرما؛
چهار شهر ایران در فهرست گرمترین نقاط جهان
رئیس اتحادیه نانوایان بیرجند با اشاره به افزایش هزینه های جانبی، پخت نان در نانوایی های یارانه ای گفت: در طول این چند سال، قیمت مواد اولیه، حامل های انرژی، بیمه کارگر و اجاره بها افزایش پیدا کرده اما همچنان قیمت نان ثابت باقی مانده است.
مرادی همچنین علت پایین بودن کیفیت نان پخت شده را بی کیفیتی آرد دانست و افزود: برخی اوقات محموله آردی که وارد نانوایی های سطح شهر می شود بی کیفیت است و سبب پایین آمدن کیفیت نان می شود.
وی با اشاره به فعالیت 10 نانوایی غیر مجاز در بیرجند گفت: این نانوایی ها بدون مجوز در منازل فعایت می کنند که باید با همکاری اداره بهداشت و اماکن جلوی فعالیت آنان را گرفت.
مرادی افزود: در شهر بیرجند 199 نانوایی یارانه ای و آزادپز فعالیت می کنند که استاندار آن متناسب با جمعیت حدود 130 نانوایی است.
انتهای پیام/ب