کد خبر: ۶۴۴۰۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶
کد خبر : ۶۴۴۰۵۴۶

روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد در این مطلب به طرز تهیه 6 نوع کیک ساده و خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل اشاره شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روز تعطیل باید صبحانه را خاص و عالی خورد؛ معمولا هم این مسئله اتفاق می افتد. به این دلیل که فرصت کای برای آماده کردن صبحانه داریم. هیچ خوراکی خاصی هم در خانه نداشته باشیم، فرصت داریم که از خانه بیرون بزنیم و برای خرید نان تازه، پنیر، کره، شیر و تخم مرغ و احیانا چند خوراکی خاص، وقت بگذاریم اما کنار همه اینها گاهی هوس خوردن کیک صبحانه، از هر نوعی که باشد، به دل مان می افتد.

گاهی هم این هوس خوشمزه، عصرهای پنج شنبه یا جمعه، به ویژه در هوای سرد که چای می چسبد، به دل مان می افتد. گاهی حوصله داریم تا قدمی بزنیم و از نزدیک ترین شیرینی فروشی یا سوپرمارکت، یک عدد کیک صبحانه بخریم اما گاهی سرما اجازه نمی دهد از خانه بیرون برویم یا اصلا حوصله اش را نداریم اما وسایل اولیه تهیه کیک را در خانه داریم. بنابراین اگر دستور پخت کیک را بدانیم، می توانیم در چشم به هم زدنی، کیک صبحانه ساده یا نوع شکلاتی یا مغزدار آن را درست کنیم. پس آستین ها را بالا بزنید.

کیک ساده (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: دو لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: یک لیوان
وانیل: نصف ق چ
بکینگ پودر: دو ق چ
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: یک لیوان

طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل




طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید.

2. سپس به آنها شکر و روغن هم بیفزایید.

3. سپس با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید.

4. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سپس آنها را الک کرده و به مواد بیفزایید. برای اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شوند از قاشق چوبی استفاده و مواد را با هم مخلوط کنید.

5. باید به شکلی هم بزنید که مواد کاملا با هم مخلوط شوند و مواد گلوله نشوند. مایه کیک آماده شده است.

6. آن را داخل قالب کیک کلاسیک که به شکل مستطیل بوده و ارتفاع آن 32 سانتی متر است، بریزید. برای این که مایه به دیواره نچسبد، از کمی آرد یا کاغذ الگو استفاده کنید.

7. دمای فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

8. باید به مدت 30 تا 40 دقیقه در این حرارت داخل فر بماند تا کاملا بپزد.

9. بعد از پختن کیک، قالب را برای دقایقی خارج از فر بگذارید تا خنک شود.

10. سپس کیک را از داخل قالب درآورید. آن را برش زده و میل کنید.

کیک کشمش و گردو (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: دو لیوان
کشمش: یک لیوان
مغز گردو: نصف لیوان
تخم مرغ: چهار عدد
کره: 150 گر
شیر: نصف لیوان
وانیل: یک ق چ
شکر: یک لیوان
پودر هل: یک ق چ
بکینگ پودر: یک ق م
پوست پرتقال رنده شده: به مقدار کم

 

طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل

 

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

2. کره و تخم مرغ ها را در هوای آزاد بگذارید تا دمای شان متعادل شود.

3. تخم مرغ ها را داخل ظرف بشکنید. آنها را بزنید تا کف کنند.

4. سپس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا وانیل با تخم مرغ ها مخلوط شود.

5. در ظرف دیگری کره را با شکر مخلوط کنید. خوب بزنید تا کره با شکر کاملا مخلوط شود.

6. سپس به تدریج مخلوط تخم مرغ و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید.

7. یک عدد پرتقال را بشویید و پوست آن را داخل مایه رنده کنید. هم بزنید تا رنده پوست پرتقال با مایه مخلوط شود.

8. کشمش و گردوها را بشویید و بگذارید آب آنها برود. کشمش و گردو را اضافه کرده و هم بزنید.

9. در ظرف دیگری آرد بریزید و سپس به آن بکینگ پودر را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن روی مایه الک کنید. خوب هم بزنید تا آرد با مواد مخلوط شود.

10. داخل قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را بریزید. قالب را یک ساعت داخل فر بگذارید تا بپزد.

11. بعد از این مدت کیک را از داخل فر درآورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس کیک را از قالب درآورید و آن را برش بزنید.

نکته: کشمش ها را خوب داخل مایه بغلتانید تا مانع از سوختن کشمش در اثر حرارت شود.

کیک صبحانه دورنگ (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد سفید: دو لیوان
آرد سفید: سه ق غ
بکینگ پودر: نصف ق چ
روغن: نصف لیوان
شکر: یک لیوان
تخم مرغ: چهار عدد
پودر کاکائو: سه ق غ
وانیل: یک ق چ
ماست یا شیر: یک لیوان

 

طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل




طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید. وانیل و شکر را به آن افزوده و با همزن برقی، هم بزنید تا کاملا کرم رنگ شود.

2. بعد از آن ماست یا شیر را اضافه کنید. همزن را دوباره روشن کنید تا ماست یا شیر با موادی که قبلا مخلوط شده بودند، دوباره مخلوط شوند.

3. آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود. بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.

4. آنها را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد داخل کاسه اضافه کنید تا گلوله نشود. با قاشق مواد را هم بزنید تا خمیر یکنواخت ایجاد شود.

5. مایه آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و هر بخش از مایه را داخل دو کاسه مشابه از نظر اندازه بریزید.

6. پودر کاکائو را به یکی از کاسه ها اضافه کرده و هم بزنید. به ظرف دیگر هم سه قاشق غذاخوری آرد سفید اضافه کنید. هم بزنید تا مواد داخل هر کاسه با هم مخلوط شوند. این سه قاشق آرد را فراموش نکنید؛ چون در این صورت تناسب آرد رعایت نشده و ترکیب ها به هم می خورد.

7. از قالب گرد استفاده کنید تا طرح قشنگ تر مشخص شود. کف قالب، کاغذ روغنی بیندازید.

8. سه قاشق غذاخوری از مایه بدون کاکائو، وسط قالب بریزید. سه قاشق غذاخوری از مایه کاکائو را وسط مایه معمولی بریزید. این کار را به همین شکل تکرار کنید تا مایه تمام شود. نیازی به حرکت دادن قالب برای پخش شدن مایه نیست. بعد از تمام شدن مایه، با کمک خلال دندان از مرکز کیک به سمت بیرون خط بکشید تا از چند نقطه، طرح روی کیکی ایجاد شود.

9. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید. 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد اما 30 دقیقه بعد از پختن کیک می توانید وضعیت آن را بررسی کنید. اگر خلال دندانی که مرکز کیک وارد می کنید، تمیز بیرون آمد، یعنی این که کیک پخته است. در غیر این صورت آن را 10 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید.

10. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید خنک شود. آن را برش زده و میل کنید.

نکته:

- در زمان زدن مواد داخل هر کاسه، هم زدن را مساوی انجام دهید. در غیر این صورت پف کیک می خوابد.

- از هر وسیله ای برای ریختن مایه داخل قالب استفاده می کنید، برای هر دو مایه از آن استفاده کنید.

- مایه باید حداکثر سه چهارم قالب را پر کند.

کیک کشمشی (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: یک و نیم لیوان
کشمش: یک و نیم لیوان
تخم مرغ: سه عدد
کره: 100 گرم
شیر: نصف لیوان
اسانس وانیل: چند قطره
شکر: یک لیوان
پودر هل: یک ق چ
بکینگ پودر: نصف ق چ


طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل

 

 

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. کره را در حرارت اتاق بگذارید تا نرم شود.

2. به آن شکر اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

3. به تدریج تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها با مواد داخل کاسه خوب مخلوط شوند.

4. بعد از این که خوب در هم آمیختند، وانیل را بیفزایید.

5. در ظرف دیگر، آرد، بکینگ پودر و پودر هل را اضافه کنید. این مخلوط را روی موادی که در مرحله اول آماده کردید، الک کنید.

6. بعد از این که مایه آماده شد، کشمش ها را بشویید و بگذارید آب آنها کاملا برود. سپس کشمش ها را داخل مایه بریزید. هم بزنید تا با مایه کاملا مخلوط شوند.

7. داخل قالب، کاغذ الگو بیندازید. مایه را داخل آن بربزید. به مدت 35 تا 45 دقیقه کیک باید داخل فر باشد.

8. بعد از این مدت، کیک را از فر درآورده و بعد از این که کمی خنک شد، از قالب داخل ظرف مناسب بگذارید و برش بزنید.

کیک هویج، کشمش و دارچین (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: یک و سه چهارم پیمانه
دارچین: دو ق چ
مغز گردو: نصف پیمانه
کشمش: یک پیمانه
تخم مرغ: چهار عدد
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک هشتم ق چ
شکر: یک پیمانه
هویج رنده شده: دو پیمانه
بکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
نمک: یک هشتم ق چ

 

طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل




طرز تهیه

1. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید و به آن شکر و وانیل اضافه بیفزایید. با همزن برقی، مواد را هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ شوند.

2. روغن را اضافه کرده و باز هم هم بزنید.

3. آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی تخم مرغ زده شده، الک کنید. این کار را به تدریج انجام دهید تا مواد گلوله نشوند.

4. هویج ها را پوست کنده و بشویید. سپس آنها را رنده کنید. مغز گردوها را کمی خرد کنید و به کشمش شسته بیفزایید. هویج و گردو را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با مایه مخلوط شوند.

5. کف قالب، کاغذ الگو بگذارید. مایه را داخل آن بریزید. سپس قالب را داخل فر قرار دهید. به مدت 35 تا 45 درجه باید قالب داخل فر بماند.

6. بعد از این مدت، قالب را از داخل فر درآورده و در هوای آزاد بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آن را برش بزنید.

نکته: اگر دوست داشتید می توانید روی کیک را با رنده هویج یا تکه های هویج خام و گردو، تزیین کنید.


کیک سیب، گردو، دارچین (برای 4 نفر)

مواد لازم

آرد: یک و سه چهارم پیمانه
دارچین: دو ق چ
مغز گردو: نصف پیمانه
تخم مرغ: چهار عدد
روغن مایع: سه چهارم پیمانه
وانیل: یک هشتم ق چ
شکر: یک پیمانه
سیب رنده شده یا خردشده بسیار ریز: دو پیمانه
بکینگ پودر: یک و یک دوم ق چ
نمک: یک هشتم ق چ


طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل

 

 

طرز تهیه

شیوه درست کردن این کیک درست مانند کیک هویج، کشمش و دارچین است. با این تفاوت که در مرحله افزودن گردو، فقط کشمش را اضافه کرده و به جای رنده هویج، رنده یا خردشده سیب پوست کنده را بریزید. بقیه مراحل پخت آن هم مانند همان کیک هویج، کشمش و دارچین است.

نکته: اگر طعم ترش دوست دارید می توانید از سیب ترش استفاده کنید. ترکیب طعم ترش سیب با مواد دیگر جالب است.

منبع: هفته نامه همشهری

انتهای پیام/

انواع کیک برای صبحانه روزهای تعطیل

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱۰۱
در انتظار بررسی: ۰
اوا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
خوب بود ولی در کیک گردو کشمشی نگفته بود شیر رو کی بریزید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۲
خیلی خوب بود
فاطمه سادات طالب پور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۱
عالی بود ممنونم از زحمات شما متشکرم
مژگان
|
Netherlands
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۸
من حال ندارم هیچ کدوم رو درست کنم و از کیک خونه سفارش دادم :)))
؟
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
توی کیک اول(ساده) زمان ریختن شیر ذکر نشده. اما من بعد از اینکه تخم مرغ، شکر و روغن رو خیلی خوب زدم،قبل از اضافه کردن آرد،‌بکینگ پودر و وانیل، شیر رو اضافه کردم و نتیجه اش خوب از اب دراومد.
محدثه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
من درست کردم عالی بود
محدثه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
من درست کردم عالی بود
الناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۱
ممنون واقعا کافی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۷
۶ نوع کیک هایی ک درست کردنشون مث ابخوردنه رو میگید دستتون درد نکنه. ولی کیک های خوشمزه هم بزارید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
خیلی عالیه
Pedram
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
حیلی عالی حرف نداشت مرسی از شما دوستان خب
شمیم شاهچراغی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
من کیک اولتون رو اومدم درست کنم، تو مواد لازم نوشته یک لیوان شیر، بعد توی طرز پخت ننوشته کی شیر رو اضافه کنیم. :))) با تشکر :))
بی نام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
کیک ساده رو درست کردم خیلی خشک شد. پف نکرد. و مایع کیک خیلی ابکی بود. مقدار شیر نسبت به آرد خیلی زیاد بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
چرا از شیر استفاده نکنیم
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۲
عاليييييي
فاعزه رحیمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
عععععععععااااااااالللللللللییییییییی بود.
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
تنوع خوبی داشت ولی من هنوز هیچ کدوم رو درست نکردم
سحر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۵
کیک های نسبتاً خوبی بود ولی کیک ها ی من به لطافت ی که کیک شما داشت نرسید؟!چرا؟چیکار باید کنم
ه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
اولیه واقعا خوبه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۳
خوب بود
فاطمه جون
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۳
لطفا کیک *7*نفره ترز طهیه اش هم بزارید
گیتی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۳
واقعا عالی بود ممنون از این کیکای خوبتون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
خوبه
رویا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
چرا کیک من کج پف میکنه یه طرف پف میکنه یه طرف نمیکنه چیکار کنم
رویا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
من چرا وقتی کیک میپزم یه طرفش پف میکنه یه طرفش نمیکنه چیکار باید بکنم
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
هیچکدوم به درد من نخورد
ارکیده
|
Germany
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
برای اینکه کیک تون خوب پف کنه آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و بعد الک کنید چون موقع الک کردن ذرات بکینگ پودر با آرد بطور کامل مخلوط میشن و کیک خوب پف میکنه
shaghayegh
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
خیلی عالی بوووود. من همشو درست کردمD:
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
سلام منم کیک کشمشی را درست کردم گفته بودید شیر لازم داره ولی از اون استفاده نشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۴
خوب بود
سحر ندائی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۴
خیلی بد بود
از اینجور کیک ها متنفرم
سعیده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۴
اینهمه دنبال طرز تهیه کیک ساده بودم ولی یه سایت نبود به این واضحی دست.ر یه کیک ساده روبذاره ممنون از شما وسایت خوبتون عالی بود.
عسل❤️❤️
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
من درست نكردم اما قرار درست كنم همه مونديم تو قرنطينه كلافه شديم
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۹
سلام ارهههههه خیلی
صبا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
کیک سیب درست کرد دم عالی شد ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
خوب بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
سلام عالی نبود افتزاه
shadi
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۵
كيك سيب و دارچين رو درست كردم خيلي خيلي عالي شد ولي من تيكه هاى سيب ام رو ريز ريز نكردم اخه اصل طعم اش به سيب هست ولي واقعا پفكي و خوشمزه بود اگه كسي سيب دوست داره پيشنهادش ميكنم :)
شمیم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۲
اول تشکر بابت دستور کیک های خوب وخوشمزه
دوم یعنی خااااااک !!! اخه این نصف یا یک لیوان شیر ک توی مواد لازم هست رو چیکار کنیم؟
تو طرز تهیه قید نکردید کی بریزیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۳۱
چرا واسه کیک اول نگفت باید کی شیر ریخت
ش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۸
متشکرم عالی بود
رقیه قلیزاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۵
ممنون از دستورهای کیکتون
متاسفانه توی دستور پخت کیک دورنگ توی مواد لازمش روغن‌رو نوشته بودین ولی چه موقع اضافه کنیم به مواد رو ننوشته بودین لطفا اصلاح کنین چون روغن یکی از مواد مهم کیک هستش و اگه نباشه کیک خشک میشه
سارینا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۴
مرسی بابت همه چی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
بد بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
ممنون
اسما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
میشه بدون همزن هم بزنیم
پاسخ ها
FAteme
| France |
۰۴:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
نه نمیشه با همزن بهتر میشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۹
واقعا ممنون مرسی
محمدفرجی
|
Romania
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۸
عالی
نانا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۰۲
کیک کشمش و گردو رو درست کردم عااااالی شد.ممنونم
سمیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۵
بسیار عالی
طاهره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
تو دستور کیک ساده شیر با وانیل جامونده ننوشتن
من طبق دستور پیش رفتم فقط وانیل همون لحظه که آرد ریختم اضافه کردم شیر روهم چون جا مونده بود از آخر ریختم هم زدم کیک درست کردم فوق العاده عالی و خوشمزه شد،ممنون از آموزش عالیتون.
نون کاف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
کسانی که کیکتون پف نمی کنه حتما آرد رو الک کنید و سفید تخم مرغ رو تا زمانی که کف کنه کامل بزنید و اینکه می تونید از جوش شیزین به جای بکینگ پودر استفاده کنید
السا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۲
یک سوال این کیک برای چند نفره
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
عالیببببییییییییییییی
Hoda
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۰۷
اولین اموزش شیر و وانیلش و تو دهنمون بریزیم درست اموزش بده وسط کیک موندم چیکار کنم
سمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۹
من نمیدونم چرا کیک که درست میکنم پف نمیکنه با همزن میزنم ولی پف نمیکنه توقابلمه تفلن درس کردم وسط خمیر و پوک نیس و بدون فر میشه کیک دورنگ درست کرد یا نه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۶
من هروقت کیک درست









کنم پف نمی کند علت چیست
الناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۵
من هر وقت کیک درست می کنم پف نمیکنه علت چیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۳
عالی
راحله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
عالی
bita
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۷
پس چرا تو دستور پخت اسمى از شير نياوردين كه مى و كجا اضافه كنيم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۶
درست کردم خیلی خوشمزه بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۷
سلام ممنون ازمطالب قشنگتون.من قصدخریدهمزن رودارم میشه لطف کنیدراهنماییم کنیدکه چه همزنی وچه مارکی خوبه.دستی بهتره یاپایه دار
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
سلام نمی‌دونم چراهروقت کیک درست میکنم خراب میشه یه طرفش میسوزه ولی طرف دیگه ش انگار که تو فر نیست تکون نمیخوره
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۶
خوب بودد
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۵
سلام دستور کیک اولتون رو درست کردم ولی ننوشته بودین شیر و وانیل رو هم کی اضافه کنیم .منم فراموش کردم اخرش اضافه کردم با همزن هم زدم یک چیزی شد ولی لطفا اضافش کنید بقیه اشتباه نکنن
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۷
به نظر دستوراتون عالی هست . درست میکنیم ببینیم چه جوری میشه ممنون از دستوراتون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۸
خیلی خوب بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۱
به جای شکر میشه شیره انگور بریزیم
امیر محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
میشه از پکینپودر تنها استفاده کرد برای کیک صبحانه دورنگ
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
عالی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
خیلی عالیه
فاطمه.ه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
سلام.منم دارم اولین کیکمومیپزم.فرندارم.موادوریختم توقابلمه تفلون‌.کیکم خوب دراومد.مرسی ازدستورتهیه اتون.
سارا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
به نظرم برای کیک هویج ازر مربای هویچ استفاده کنید نه هویچ خام.
بانوک بلوچ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۵
خوب بود نمیدونم چرا هر وقت از روی همین صفحه درست میکنم خراب میشه
شهرزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۱
کیک هویج بی نظیر هست ممنون
سانای
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
همشون عالی هستن ممنون
مهدیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۷
در دستور کیک ساده گفتید ۱ لیوان شیر ولی در طرز تهیه نگفتید شیر و بریزیم
ايلا
|
Netherlands
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۱
من هنوز درست نكردم اما با نظر هاى راكه خاندم انگار خيلى خوب است
پاسخ ها
M
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
عالی بودکیک هویج عالی ممنون
مجن
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
عاليه
برفين
|
Afghanistan
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
خوب بود ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۹
سلام عاليه
عارفه
|
United States
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
من بدون فر میخوام
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۲
عالللللللللللللییییییییییییییییی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۸
سلام منم میخام کیک درست کنم عالیه
ناشناس
|
Seychelles
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱
وای چقدر بد مزه است ای واب این کیک را درست نکنید لطفا
ناشناس
|
Seychelles
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۱
وای چقدر بد مزه است ای واب این کیک را درست نکنید لطفا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
کدوم یکیشون؟
زری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۸
عالی واقعا ممنونم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۳
عالی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۳۰
عالییییییییییییییییی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۳
عالی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۳۱
بسیار عالی ممنون از مطالب قشنگتون
لیلا
|
Germany
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۱
سلام.
من مشغول درست کردن اولین کیک هستم. جای شیر دردستور کار خالیه
پاسخ ها
نغمه
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
شیر و آرد رو به نوبت بریزد مثلا اول یک سوم آرد رو بریزید بعد که مواد رو هم زدید یک سوم شیر رو بریزید و همین طور تا انتها که مواد کاملا به شکل مایه کیک بشه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۱
جالبه! هردو کامنت در ۱۱\۱۲ هست ولی بافاصله یکسال از هم!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۶
میتوانید جای شیر از آب استفاده کنید ماندگاری کیکی که شیر دارد کمتر است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
من تز ماست جای شیر استفاده کردم چی میشه ؟؟
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ