عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه گفت: مردم مناطق زلزله‌زده معتقدند که کمک‌های مردمی تمام و کمال برای آنها هزینه نشده است.

افراد مشهور باید شفاف‌سازی کنند که با کمک‌های مردمی کرمانشاه چه کرده‌اندسید محمدجواد حسینی‌کیا عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت امدادرسانی به زلزله‌زدگان این استان، اظهار کرد: متاسفانه در کمک‌رسانی به کرمانشاه به خوبی عمل نشد و مردم اعتمادشان را به مسئولان دولتی از دست داده‌اند.

وی با بیان اینکه باید طبق سازوکار درستی به زلزله‌زدگان رسیدگی می‌شد، ادامه داد: مردم در این مدت به شخصیت‌های مهمی در عرصه‌های گوناگون چون هنرمندان، ورزشکاران و افراد سیاسی اعتماد کردند و کمک‌های خود را جهت هزینه در مناطق زلزله‌زده به آنان دادند.

نماینده مردم سنقر و کلیایی تصریح کرد: متأسفانه هیچ‌گونه حسابرسی و نظارت دقیقی به این موضوع نشد و ما به طور مشخص نمی‌دانیم که با کمک‌های مردمی چه میزان کالا و اقلام برای زلزله‌زدگان تهیه و ارسال شد.

حسینی‌کیا تاکید کرد: شدت نیاز مردم مناطق زلزله‌زده در فصل سرما به مراتب بسیار بیشتر از دیگر فصول سال است و باید در این برهه به آنان توجه بیشتری شود.

وی افزود: شخصیت‌های برجسته‌ای که مردم به آنان اعتماد کردند و کمک‌های خود را به آنان واگذار کردند، باید بدانند که اگر کمک‌های مردم را در حسابشان بگذارند و فقط به دنبال کسب اعتبار برای خود باشند، به نظام ظلم کرده‌اند.

این نماینده مردم در مجلس  با بیان اینکه این افراد باید به طور مشخص شفاف سازی و اطلاع رسانی کنند که با کمک های مردمی چه کرده‌اند، خاطرنشان کرد: متأسفانه موجی از اعتراض در مناطق زلزله‌زده به وجود آمده که افراد مشهور مبالغی را که مردم برای کمک به این مناطق فرستاده‌اند، تمام و کمال برای زلزله زدگان هزینه نکرده‌اند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۱ ۱۰ اسفند ۱۳۹۶
کمک های مردمی خیلی زیاد بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۰ ۰۹ اسفند ۱۳۹۶
خواهشا به این موضوع رسیدگی شه
Netherlands
احمدیان
۱۹:۲۶ ۰۸ اسفند ۱۳۹۶
من به عنوان یک کرد ازآقای علی دایی که کمک های فراوانی به زلزله زدگان کرمانشاه کردندسپاسگزارم کسانیکه به علی آقاتهمت وافتراببندندسروکارشان بامردم زلزله زده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۶
باید شفاف سازی شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۶
اگه منظور علی دائیه که علی آقا هیچ نیازی به اینجور پولها نداره الحمدلله خدا (البته با زحمت خودش)اینقدر بهش داده که چشم ودلش سیره .یادتون باشه خیلی ها به خاطر ارادت و اعتمادی که به علی تختی(دائی)دارند ترغیب شدند به کمک کردن.بقیه مشهورین رو نمیدونم.زنده با علی آقا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۸ ۰۸ اسفند ۱۳۹۶
درود بر علی دایی
United States of America
ناشناس
۰۰:۰۵ ۰۸ اسفند ۱۳۹۶
امیدوارم هموطنان عزیزمان درکرمانشاه هرچه سریعتر مشکلاتشان حل بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
واقعا برای این افراد مشهور متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
حرومش باشه هر کسی به ناحق برداشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۱ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
این پول افراد مظلوم خوردن نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
بعید نیست که همین افراد برجسته هم سو استفاده کنند
Iran (Islamic Republic of)
ت
۲۱:۱۹ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
شرم هم نمی کنند که پا جای پای بزرگان گذاشتن کار ساده ای نیست اینها برجسته نما هستند نه برجسته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۰ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
باید این افراد سربعا شناسایی و مجازات شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۲ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
یه عده از این افراد از فرصت استفاده کردن از مردم پول جمع کردن به اسم کمک به زلزله زده ها ولی پولو ریختن به حساب خودشون و هیچ کمکی به زلزله زده ها نکردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۲ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
دیگه حتی نمیشه به کسی کمک کرد به کی میشه اعتماد کرد
همینه مردم فقیر فقیر تر شدن
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۰:۱۳ ۰۷ اسفند ۱۳۹۶
زلزله زدگان در زمان اولیه وبحرانی به این کمکها نیاز دارند. چرا به دستشون نرسیده؟ البته ما هم مقصریم که کمکها مون رو به حساب شخصی افراد میریزیم که حتی خودمون از پیگیری اون عاجزیم.
۱۲۳۴
آخرین اخبار