پس از اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها

میزان ضایعات نان در شهرستان ساوجبلاغ 30 درصد کاهش یافت

معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار ساوجبلاغ در نشست تنظیم بازار این شهرستان گفت: پس از اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها در بخش آرد و نان،‌ میزان ضایعات نان در شهرستان ساوجبلاغ 30 درصد کاهش یافت.

به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی فرمانداری این شهرستان، محسن دهقان آزاد، افزود: طولانی‌تر شدن ساعات پخت نان، تنوع پخت، ایجاد رقابت و از بین رفتن پدیده قاچاق آرد دیگر ره‌آورد اجرای این طرح در ساوجبلاغ بود.
این مسئول گفت: شمار نانوایی‌های این شهرستان به 256 واحد رسیده است.
وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، 7 هزار و 777 مرتبه بازدید از نانوایی‌های این شهرستان انجام شده است.
دهقان آزاد گفت: کار نظارت بر واحدهای نانوایی بیش از پیش انجام می‌شود.
وی افزود: کیفیت پخت نان، رضایت‌مندی مشتریان و بهداشت نانوایی‌ها در این بازدیدها بررسی می‌شود.
معاون فرمانداری ساوجبلاغ گفت: تمایل شهروندان این شهرستان اغلب به استفاده از نان سفید (نان پخته شده از آرد کم سبوس) است.
این مسئول خاطرنشان کرد: در زمینه استفاده از آرد سبوس‌دار در ساوجبلاغ تبلیغات کافی صورت نگرفته است.
دهقان آزاد گفت: با توجه به اثرات مثبت استفاده از آرد سبوس‌دار در سلامت افراد، استفاده از این نوع آرد در نانوایی‌های این شهرستان در دست پیگیری است.
وی افزود: نمایشگاه عرضه کالا در دهه دوم اسفندماه امسال در ساوجبلاغ برپا می‌شود.
این مسئول گفت: در این نمایشگاه انواع اقلام مصرفی ضروری مردم از جمله پوشاک، میوه، خشکبار و مواد غذایی با 20 درصد تخفیف عرضه خواهد شد./ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.