تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان

متخصصان تغذیه و رژیم درمانی مصرف ۲تا ۳واحد میوه را در طی روز برای همه افراد توصیه می کنند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ شیرمستی کارشناس تغذیه هیات پزشکی استان کرمانشاه گفت: این میزان مصرف برای افراد روزه دار باید بین وعده افطار تا سحر باشد.
وی افزود: سیب و هلو و هندوانه برای جبران کم آبی بدن مفید هستند.
شیرمستی گفت: سالاد گوجه و خیار به همراه کمی آبلیمو در وعده سحری می‌تواند در جبران تشنگی در طی روز موثر باشد.
وی افزود: خوردن موز در وعده سحر مفید است. زیرا از نظر تغذیه‌ای خواص زیادی دارد.
کارشناس تغذیه کمیته هیات پزشکی ورزشی استان نیز با اشاره به آشامیدن یک لیوان آب میوه تازه مثل آب سیب در وعده سحربرای جلوگیری از تشنگی در طی روز جلوگیری گفت: آلو؛ انجیر؛ انگور و هندوانه از بروز یبوست در ماه رمضان جلوگیری می کند.
شیرمستی گفت: میوه‌ها چه در وعده افطار و چه در سحر به عنوان آخرین وعده سحری مصرف شوند و به فاصله حداقل ۱۵ الی ۳۰ دقیقه پس از غذا باید مصرف شود.
مصرف مولتی ویتامین یا شربت‌های مکمل برای نوجوانانی که در سال‌های اول روزه داری هستند مفید است.
شیرمستی گفت: نوجوانان در ماه رمضان رغبت چندانی به خوردن میوه ندارند بهمین علت شربت‌های تقویتی می‌تواند جایگزین مناسبی باشد، ولی در ابتدا مصرف میوه تازه توصیه می‌شود.
 
انتهای پیام/پ
 

تغذیه درماه مبارک  رمضان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.