کد خبر: ۶۵۵۶۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹

پخت و سرو غذا یکی از کار‌هایی است که باید با عشق و علاقه خاصی انجام پذیرد تا آن طعم و مزه منحصر بفردش را به مخاطبانش بچشاند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  پخت و سرو غذا یکی از کار‌هایی است که باید با عشق و علاقه خاصی انجام پذیرد تا آن طعم و مزه منحصر بفردش را به مخاطبانش بچشاند، حال فرقی ندارد این غذا یک غذای سنتی و ایرانی بوده و یا یک غذای فرنگی و متعلق به کشوری دیگر باشد.

برخی افراد تمایل زیادی به یادگیری و پخت غذا‌هایی به غیر از غذا‌های ایرانی داشته و شاید به سراغ غذا‌های ترکی بروند.

ما هم سعی کردیم به سلیقه این افراد احترام بگذاریم و طرز تهیه کوفته ترکیه‌ای و یا کوفته استانبولی را برای آن‌ها آماده کرده ایم، پس با باشگاه خبرنگاران جوان همراه باشید.

آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای

نکاتی درباره کوفته ترکی

کوفته ترکی جزو غذای ملل - ترکی است.


بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه یک نان متفاوت و خوشمزه 


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه است.

آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای

کوفته ترکی را می‌توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب است.

آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای

مواد لازم کوفته ترکی

شیر ¼ پیمانه
نان سبوس دار ۳ برش
گوشت چرخ کرده ۶۷۵ گرم
پیازچه ساتوری شده ۳ عدد


بیشتر یادبگیرید: طرز پخت باقالی‌پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی 


آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای
سیر ریز خرد شده ۲ حبه کوچک
جعفری تازه ساتوری شده ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازمکاشت مو

طرز تهیه کوفته استانبولی

نان‌ها را داخل دستگاه غذا ساز می‌ریزیم و با درجه pulse می‌زنیم تا خرد شوند.

در یک کاسه کوچک، شیر و خرده‌های نان را با هم مخلوط می‌کنیم و ۵ دقیقه آن را کنار می‌گذاریم.


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه تارت‌های گران‌قیمت و خوشمزه 


در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیازچه، سیر، جعفری، تخم مرغ و ۱½ قاشق چایخوری نمک، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و مخلوط نان و شیر را می‌ریزیم و آن‌ها را با چنگال کاملاً مخلوط می‌کنیم.

آموزش پخت کوفته ترکیه‌ ای

پس از اینکه مخلوط مواد به حالت خمیر در آمد، از آن با دست بر می‌داریم و گلوله‌های کوچک درست می‌کنیم و کوفته‌های گوشتی را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت می‌دهیم تا قهوه‌ای شوند.


بیشتر یادبگیرید: طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی 


اگر بخواهیم کوفته ترکی را فریز کنیم، سینی فر که کوفته‌ها را روی آن چیدیم برای یک ساعت داخل فریزر می‌گذاریم و پس از آن، سینی کوفته‌ها را از فریزر خارج کرده، کوفته‌ها را داخل کیسه فریزر می‌ریزیم و داخل فریزر نگهداری می‌کنیم.

بیش از سه ماه می‌توان این گوشت‌ها را در فریزر نگه داری کرد.

انتهای پیام/

 

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر