کد خبر: ۶۵۵۷۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴

شاید شما هم جزء آن دسته افرادی باشید که دوست دارند غذا‌های کشور‌های مختلف را تست کنند و یا اینکه خودشان دست به کار شوند و آن‌ها را پخته و سرو نمایند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شاید شما هم جزء آن دسته افرادی باشید که دوست دارند غذا‌های کشور‌های مختلف را تست کنند و یا اینکه خودشان دست به کار شوند و آن‌ها را پخته و سرو نمایند.

در این میان غذا‌های آسیایی و بویژه غذا‌های چشم بادامی‌ها جایگاه خودشان را داشته و افراد زیادی قصد دارند تا غذا‌های این مردم را بچشند و از طعم و مزه شان باخبر شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان نیز قصد دارد تا شما را با یکی از این غذا‌ها آشنا کند و به همین منظور دستور پخت کوفته موچی را برای شما آماده کرده است، پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی

موچی توت فرنگی

کیک برنجی با مغز توت فرنگی یا موچی توت فرنگی دسری ژاپنیست که از کیک برنجی ساده یا طعم دار با مغز کاکائو و توت فرنگی تشکیل شده و در کشور‌های شرق آسیا به ویژه کره و ژاپن محبوب است.


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه 6 غذای خاص ایتالیایی 


این دسر در روز‌های خاصی از سال سرو می‌شود و جزء یکی از محبوبترین شیرینی‌ها برای کادو دادن در کره و ژاپن محسوب می‌شود.

برای تهیه این غذا به خمیر لوبیای قرمز نیاز است که باید از فروشگاه‌های مواد غذایی کره‌ای تهیه شود که با توجه به در دسترس نبودن آن برای همه نحوه پخت خمیر لوبیای قرمز را نیز در این رسپی آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی

مواد لازم کوفته موچی ژاپنی

۱ لیوان آرد برنج سفید

۲/۳ لیوان آب

½ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده

۳ قاشق غذاخوری شکر سفید

طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی

۲۵۰ گرم لوبیای قرمز (برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)

۶ لیوان آب (برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی 


۱ قاشق چایخوری نمک (برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)

۴ قاشق غذاخوری عسل (برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)

۲ قاشق غذاخوری شکر سفید (برای درست کردن خمیر لوبیای قرمز)

۲۰۰ گرم توت فرنگی

نصف لیوان پودر نشاسته

طرز تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی

برای تهیه خمیر لوبیای قرمز لوبیا‌ها را شسته و در قابلمه‌ای می‌ریزیم.

طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی

۶ لیوان آب را به آن اضافه کرده و به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت آن را حرارت می‌دهیم تا لوبیا‌ها کاملا بپرند.


بیشتر یاد بگیرید: با این غذاهای خاص همه را غافلگیر کنید! +طرز تهیه 


اگر همچنان لوبیا‌ها نپخته بودند بهتر است مدت بیشتری بر روی حرارت بمانند تا کاملا پخته شوند.

سپس لوبیا‌ها را از روی حرارت برداشته و در میکسر و یا مخلوط کن میریزیم تا له شوند.

طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی

یک لیوان دیگر آب، عسل، شکر سفید و نمک را به مخلوطمان اضافه کرده و دوباره مخلوط کن را روشن میکنیم تا جایی که مواد کاملا له شوند.

مخلوط را دوباره در قابلمه‌ای ریخته و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه حرارت می‌دهیم تا به صورت خمیر در آید.

خمیر لوبیا را می‌توانید در شیشه‌های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی

سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.


بیشتر یاد بگیرید: طرز تهیه انواع دسر و پیش غذاهای ایرانی و خارجی+تصاویر 


بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

طرز تهیه کوفته موچی ژاپنی

سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

در میان خمیر یک قاشق از خمیر لوبیای قرمز گذاشته و آن را نیز بر روی خمیر پهن کنید.

سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

انتهای پیام/

 

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر