
اعترافات مرد خیانتکار به قتل همسرش با سیانور؛
زنم فکر میکرد در خانه هم رئیس است
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاهسرپرست دبیرخانه کانون های مساجد کرمانشاه گفت: محافل انس با قران با حضور 17 نفر از قاریان برجسته در سطوح ملی، بین المللی و استانی در سه نوبت نماز ظهر، قبل و بعد از نماز مغرب و عشاء به تلاوت مجلسی پرداختند که 7 نفر از آنان در طراز ملی و بین المللی و مابقی در شمار قاریان برتر استان قرار دارند.
قبادی،گفت: محافل نورانی انس با قرآن کریم در شهرستان های کرمانشاه، اسلام آبادغرب، گیلانغرب، سنقر، کنگاور، صحنه، دالاهو، قصرشیرین، سرپل ذهاب، صحنه و هرسین برپا شد.
وی ادامه داد: اجرای گروه های همخوانی با محوریت قرآن، ماه مبارک رمضان و ائمه اطهار(علیهم السلام) همراه با ارائه تفاسیر برخی از آیات قرآن کریم توسط روحانیون و کارشناسان علوم دینی در این محافل پیش بینی شده بود.
انتهای پیام/ز