به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چلسی این روزها دوران خاصی را سپری می کند، سران این تیم ظاهرا تمایلی به ادامه همکاری با آنتونیو کونته ندارند و قصد دارند مائوریتسیو ساری سرمربی فصل قبل ناپولی را جانشین او کنند.
با این وجود این مربی ایتالیایی با توجه به قراردادی که تا سال 2019 با چلسی دارد روز گذشته بر سر تمرینات این تیم حاضر شد و به همراه کادر فنی خود تمرینات پیش فصل تیمش را شروع کرد.هرچند سایت رسمی چلسی حتی عکس کونته را نیز حذف کرده است.
از سوی دیگر فعلا بین چلسی و ناپولی بر سر ساری اختلاف وجود دارد. ناپولی برای مرخص کردن ساری 8 میلیون یورو می خواهد حتی در برخی از گزارش ها از 20 میلیون یورو صحبت می شود.
در شرایطی که وب سایت چلسی حضور کونته را در تمرینات پوشش نداده، برادرش عکسی از این تیم در اینستا گرامش منتشر کرد که کادر فنی اکثرا ایتالیایی چلسی کنار کونته ایستاده اند.
انتهای پیام/