کد خبر: ۶۵۹۶۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۵

اگر می خواهید برای روزهای تابستان خود خوراکی های سرد و خوشمزه تدارک ببینید، طرز تهیه بستنی وانیلی را از دست ندهید. با خواندن این مقاله با تمامی بایدها و نبایدهای طرز تهیه بستنی وانیلی آشنا شوید.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ همانطور که همه ما می دانیم انواع مختلفی از بستنی با طعم های متنوع وجود دارد که بستنی وانیلی یکی از آن ها است. وانیل موجود در این بستنی طعم و عطر خاصی به آن می بخشد.

افرادی که علاقه زیادی به آشپزی، دسر و طعم های خوشمزه دارند می توانند با کمی حوصله این طعم از بستنی و یا انواع دیگر از آن ها را درست کرده و از خوردن آن در فصل گرم تابستان و حتی فصل زمستان، در خانه لذت ببرند. در این مبحث راجع به "طرز تهیه بستنی وانیلی" صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

روش اول در طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه با استفاده از ثعلب

مواد مورد نیاز

  • 2 لیوان : شیر
  • 2/1 لیوان : شکر
  • 2/1 قاشق چای خوری : وانیل
  • 2/1 قاشق چای خوری : ثعلب
  • 2/1 قاشق چای خوری : هل
  • مقداری گلاب

طرز تهیه بستنی با طعم وانیل 

  • قدم اول : یک ظرف استیلی برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم روی شعله می گذاریم.
  • قدم دوم : شکر، هل، وانیل و ثعلب را در ظرف دیگری ریخته و با هم ترکیب می کنیم.
  • قدم سوم : مخلوط شکر، وانیل، هل و ثعلب را وقتی شیر گرم شد به آن اضافه می کنیم.
  • قدم چهارم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، گلاب را اضافه کرده و جهت خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام می دهیم.
  • قدم پنجم : ظرف را از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود و سپس در فریزر قرار می دهیم.
  • قدم ششم : بعد از یک ساعت ظرف را خارج کرده و بستنی را هم میزنیم و دوباره در فریزر می گذاریم.
  • قدم هفتم : مرحله قبل چند بار با فاصله یک ساعت در میان انجام میدهیم.
  • قدم هشتم : بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فریزر می گذاریم تا خوب سفت شود.
  • قدم نهم :بستنی را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

نکته : هم زدن بستنی و تکرار آن باعث یکدست و یکنواخت شدن بافت بستنی شده و از یخ زدن آن جلوگیری می کند.

روش دوم: طرز تهیه بستنی وانیلی خوش عطر بدون ثعلب

مواد مورد نیاز

  • خامه : 400 میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ : 5 عدد
  • شیر  : 1 لیوان
  • شکر : 4/3 لیوان
  • نمک : 1پنس (مقداري كه بين دوانگشت شصت و اشاره وقتي كه چيزي  را برداريم باقي مي ماند)
  • وانیل تازه (لوبیای وانیل) :  1 عدد
  • وانیل مایع : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

هم چنین بخوانید: طرز تهیه بستنی اکبر مشتی و سفر به ایام قدیم

طرز تهیه بستنی خوشمزه وانیلی 

  • قدم اول :  از وسط لوبیای وانیل را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
  • قدم دوم : یک چاقو بر می داریم و به منظور جدا کردن دانه ها از پوست، چاقو را روی وانیل می کشیم.
  • قدم سوم : ظرفی را برداشته شکر، شیر و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا  این مواد خوب حل شوند.
  • قدم چهارم : وقتی ترکیب داخل ظرف به جوش آمد، ظرف را از روی شعله بر می داریم.
  • قدم پنجم : در ادامه طرز تهیه بستنی وانیلی، غلاف وانیل و دانه های آن ها را که در مرحله دوم جدا کرده بودیم داخل ظرف می ریزیم.
  • قدم ششم : در این مرحله درِ ظرف را می گذاریم و جهت پخش شدن عطر و بوی وانیل یک ساعت منتظر می مانیم .
  • قدم هفتم : پس از گذر یک ساعت، مجدد ظرف را جهت گرم شدن روی شعله می گذاریم.
  • قدم هشتم : در این میان چند قالب یخ داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
  • قدم نهم : خامه را داخل یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را روی یخ ها می گذاریم.
  • قدم دهم : خامه را با استفاده از هم زن دستی خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود.
  • قدم یازدهم : با استفاده از هم زن دستی زرده های تخم مرغ را هم می زنیم.
  • قدم دوازدهم : به زرده های زده شده مقداری از شیر داغ را اضافه کرده و با هم زن دستی هم می زنیم.
  • قدم سیزدهم : در این قسمت زرده های تخم مرغ را به مابقی شیر موجود در ظرف می ریزیم.
  • قدم چهاردهم : ظرف را مجدد روی شعله می گذاریم و برای جلوگیری از پخته شدن زرده های تخم مرغ مواد را با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم می زنیم.
  • قدم پانزدهم : در این مرحله از طرز تهیه بستنی وانیلی، به وسیله پشت قاشق غلظت مایع را تست می کنیم. با انگشت روی آن خط می اندازیم اگر خط از بین نرفت یعنی مایع ما شبیه کاسترد شده و ما به غلظت مورد نظر دست یافته ایم.
  • قدم شانزدهم : کاسترد را به وسیله صافی روی خامه ریخته و در عین حال هم میزنیم تا کاسترد خنک شود.
  • قدم هفدهم : در این مرحله مایع وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  • قدم هجدهم: یک ظرف در دار برداشته و ترکیب را داخل آن می ریزیم.
  • قدم نوزدهم : برای اینکه بستنی خودش را بگیرد ظرف  را یک روز (شب تا صبح) در فریزر می گذاریم.
  • قدم بیستم : صبح ظرف را بیرون آروده و پوست وانیل را از داخل آن برداشته و ظرف را در فریزر می گذاریم.
  • قدم بیست و یکم : پس از گذر 2 ساعت ظرف را از فریزر در آورده، با یک چنگال هم زده و دوباره به فریزر برمی گردانیم.
  • قدم بیست و دوم : عمل مرحله قبل را 9 بار با فاصله زمانی 20 دقیقه تکرار می کنیم.
  • قدم بیست و سوم:  با اتمام عملیات تکرار، طرز تهیه بستنی وانیلی پایان یافته و بستنی ما حاضر است.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

روش سوم: طرز تهیه بستنی وانیلی با استفاده از دستگاه بستنی ساز

مواد مورد نیاز شامل

  • 1 قاشق چای خوری : وانیل
  • 2 قاشق سوپ خوری : آرد ذرت
  • 2 فنجان : شیر
  • 4/1 فنجان : پودر شیر خشک
  • 2/1 : فنجان شکر

طرز تهیه

  • قدم اول : در این روش از طرز تهیه بستنی وانیلی ابتدا شکر، وانیل، آرد ذرت و پودر شیر خشک را الک میکنیم.
  • قدم دوم : شیر را در یک ظرف ریخته و مواد الک شده را اضافه کرده و  با هم ترکیب می کنیم تا مایع ما رقیق شود.
  • قدم سوم : ظرف را روی شعله گذاشته و جهت غلیط شدن مایع پی در پی هم می زنیم تا کمی سف تر از فرنی شود.
  • قدم چهارم : مواد را جهت منجد شدن در داخل دستگاه بستنی ساز می ریزیم.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

بیشتر بدانید :طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه برای این روزهای داغ

روش چهارم:  طرز تهیه بستنی وانیلی ساده و خوشمزه بدون دستگاه بستنی ساز، ثعلب و تخم مرغ

مواد مورد نیاز

  • 400 گرم : شیر غلیظ شده شیرین
  • 2 فنجان : خامه زده شده سنگین
  • 2 قاشق چای خوری : عصاره وانیل

طرز تهیه

  • قدم اول : خامه را در یک ظرف ریخته و جهت خنک شدن در فریزر می گذاریم.
  • قدم دوم : خامه را خارج کرده و با هم زن دستی هم میزنیم تا فرم بگیرد. (زیاده روی در هم زدن خامه باعث گلوله گلوله شدن آن شده و برای تهیه بستنی مناسب نخواهد بود).
  • قدم سوم : شیر را داخل ظرفی ریخته، عصاره وانیل را اضافه کرده و جهت یکنواخت شدن رنگ شیر با هم مخلوط می کنیم.
  • قدم چهارم : مخلوط به دست آمده را به خامه اضافه کرده و به وسیله یک کاردک به صورت دایره ای و آرام هم می زنیم.
  • قدم پنجم : بستنی را داخل ظرف فلزی ریخته و بدون وارد آوردن فشار، روی آن را صاف می کنیم. (با وارد کردن فشار هوای بین مواد از بین رفته و بستنی شکل نخواهد گرفت).
  • قدم ششم : برای آماده شدن بستنی، ظرف را حدود 6 ساعت در فریزر می گذاریم.

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی خوش طعم با چهار روش متفاوت

شما فقط با کمی صبر و شکیبایی خواهید توانست بستنی وانیلی خوشمزه را با دستان خود آماده کرده و طبق سلیقه خودتان با خلال پسته، شکلات و حتی میوه تزیین کرده و نوش جان کنید. این بستنی را می توانید در کنار بعضی از شیرینی ها مثل رشته ختایی میل بفرمایید. همانطور که ملاحضه کردید در این مقاله برای طرز تهیه بستنی وانیلی خوش طعم و مزه 4 روش را برای شما شرح دادیم و امیدواریم مورد پسند واقع شده باشد.

انتهای پیام/

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر