مدیرکل دفتر بهبود تغدیه:

استفاده از بقایای کشاورزی و صنایع غذایی در دستور کار قرار می‌گیرد

صارمی گفت: استفاده از بقایای کشاورزی و صنایع غذایی یکی از مهم‌ترین محور‌های همایش در سال جاری است.

 استفاده از بقایای کشاورزی و صنایع غذایی در دستور کار قرار می گیردبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  تورج صارمی، مدیرکل دفتر بهبود تغدیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی در چهارمین همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان ایران اظهار کرد: با توجه به آنکه بیش از ۷۰ درصد هزینه خوراک دام مربوط به تغذیه است؛ بنابراین باید تمهیداتی بیاندیشیم که ضریب بهره وری و راندمان تولید را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه ضرورت و اهداف نمایشگاه بر کسی پوشیده نیست، افزود: فناوری های روز دنیا بستر مناسبی برای تجربه هم اندیشی و تبادل نظر محصولات ارائه شده در بازار است که به وسیله برگزاری این همایش ها می توان امکان سنجی توسعه، نیاز سنجی بازار و شرایط تولید را تجربه کرد.

وی ادامه داد:طی سه سال گذشته با برگزاری همایش بین المللی طیور، نمایندگانی از ۲۸ کشور مختلف دنیا حضور پیدا کردند و توانمندی تولیدکنندگان برتر در این نمایشگاه معرفی شد. همچنین بیش از ۴۰ کارگاه آموزشی در قالب سمینارهای علنی متناسب با نیاز روز برگزار شد.

این مقام مسئول استفاده از بقایای کشاورزی و صنایع غذایی در بخش کشاورزی را یکی از محورهای مهم همایش در سال جاری اعلام کرد.

صارمی در پایان تصریح کرد: با برگزاری چهارمین همایش بین المللی در سال جاری انتظار می رود ضمن معرفی دستاوردهای جدید در صنعت خوراک دام زمینه افزایش بهره وری و کاهش ضایعات را به بهره ورداران منتقل کند.

مدیریت واحدهای پرورش خوراک دام امری مهم در کاهش خروج ارز

حسین کیهانی، رئیس هیات مدیره اتحادیه کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان کشور در چهارمین همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان کشور با اشاره به اینکه شاه کلید زنجیره تولید در صنایع خوراک دام، کیفیت است، اظهار کرد: در شرایط کنونی بیش از ۷۰ درصد هزینه های تولید شیر، گوشت و تخم مرغ مربوط به خوراک دام است .

وی افزود: براساس آمار در سال ۹۶، ۱۴ میلیون تن محصولات دامی از جمله شیر، گوشت، تخم مرغ و ... با ارزش بالغ بر ۶۰۸ هزار میلیارد ریال در کشور تولید شد که برای تولید این میزان ۷۵ میلیون تن خوراک مصرف شده که این امر بیانگر تلاش صاحبان صنایع است.

به گفته کیهانی؛ خوراک آماده مصرف، دارای ویژگی هایی است که خوراک سنتی فاقد آن است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سالانه ۳ میلیارد دلار صرف واردات خوراک دام می شود، بیان کرد: با مدیریت تولید در واحدهای پرورش ارز کمتری از کشور خارج می شود.

وی در پایان تصریح کرد: از دولت انتظار می رود با در اختیار گذاشتن منابع مالی کافی از صندوق توسعه ملی ،حمایت های لازم از تولیدکنندگان را به عمل آورد تا نتیجه مطلوب در این زمینه حاصل شود.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بروسلی
۲۳:۳۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۷
با سلام
یه سوال چرا اینقدر همایش سالانه برگزار می شود کارگاه های عملی و تئوری برپا نمیشود .
دلیلش تقریبا مشخص است چون در کارگاه شما عملا جریان تولید و برداشت نهایی را کاملا در اختیار شخص علاقمند و نیازمند اطلاعات میگذارید و توش نشستن و حرف زدن نیست یعنی عمل کامل یعنی واقعیت محض چیزی که در خارج کشور از دانش آموز بگیر تا اون کشاورزش لمس می کنند و فرا می گیرند و به نسل بعدی بهترش رو انتقال می دهند
اما در کشور ما همایش برگزار میشود هزینه میلیاردی هزینه سکونت جابجایی خوردن کادو و میهمانان و اینکه جوری برنامه پیش میرود و برای یکسال پیش رو چندین برنامه دیگر نیز نیاز باشد بدون خروجی درست و هیچگونه نتیجه نهایی برای اهلش .
دقیقا خروجی 40 ساله همایش های کشور را اگر بگیریم شاید 5 درصد با انفاق نتیجه برای کشور داشته اما مواردی که به صورت کارگاه عملی بوده در هر بار تقریبا 70 تا 100 درصد کارایی برای کل کشور داشته
لطفا چندین گزارش در اینباره جهت تغییر روش از همایش به کارگاه عملی بگذارید و مردم و مسئولان را همسو کنید که روشهای بهتری برای فراگرفتن هست حرف زدن بس است عمل باید نمود
آخرین اخبار