به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ محسن مهدوی مدیر امور زراعت اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، از برداشت ۳۲ هزار تن پیاز سفید و قرمز در مزارع این استان خبر داد.
وی گفت: امسال ۴۵۸ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به کشت پیاز اختصاص داشت که به طور میانگین از هر هکتار، ۶۰ تا ۷۰ تن محصول برداشت شد.
مهدوی افزود: با توجه به کاهش منابع آبی و خشکسالیهای اخیر، سطح زیر کشت پیاز در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ هکتار کاهش داشت.
وی با بیان انجام کشت پیاز در چهارمحال و بختیاری به صورت ۱۰۰ درصد نشایی، اضافه کرد: کاهش مصرف آب، یکنواختی فواصل کشت و حفظ بافت خاک از مهمترین مزایای کشت نشایی میباشد.
مهدوی ادامه داد: پیاز تولید شده علاوه بر مصرف چهارمحال و بختیاری، به تهران، کرج و خوزستان ارسال میشود.
انتهای پیام/ف