ارسال چندین بسته حاوی مواد منفجره برای مقام‌های آمریکایی در ۲۴ ساعت گذشته، این کشور را در شوک فرو برده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ارسال چندین بسته حاوی مواد منفجره برای مقام‌های آمریکایی در 24 ساعت گذشته، این کشور را در شوک فرو برده است. این بسته ها تاکنون به آدرس دفتر باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا، دفتر شبکه تلویزیونی سی ان ان در نیویورک (موسوم به ساختمان تایم وارنر)، برای خانواده کلینتون ها و برخی دیگر از مقام‌های دموکرات آمریکایی ارسال شده است.

شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز آمریکا با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود، فهرست شخصیت های سیاسی و مکان هایی را که در 24 ساعت گذشته، بسته های حاوی مواد منفجره به آدرس آنها ارسال شده است، منتشر کرد که به شرح زیر است:

1- بسته انفجاری ارسال شده به مقصد منزل بیل و هیلاری کلینتون در نیویورک: این بسته پیش از رسیدن به مقصد در یک واحد نظارتی کشف و خنثی شد.

2- بسته انفجاری ارسال شده به مقصد دفتر (و یا منزل) باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا، در شهر واشنگتن: این بسته نیز پیش از رسیدن به مقصد توسط مأموران سرویس مخفی آمریکا کشف و خنثی شد.

3- کشف بسته انفجاری در صندوق پست دفتر شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا در شهر نیویورک (ساختمان تایم وارنر): این بسته برای جان برنان، رئیس پیشین آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) که در حال حاضر یکی از کارشناسان سیاسی سی ان ان است، فرستاده شده بود.

آمریکا در شوک/ بسته‌های انفجاری تاکنون برای چه کسانی ارسال شده است؟

4- کشف بسته مشکوک ارسال شده به مقصد دفتر اندرو کومو، فرماندار نیویورک در منهتن

5- کشف بسته مشکوک ارسال شده برای اریک هولدر، دادستان کل سابق آمریکا: هنوز مشخص نیست این بسته در چه مکانی کشف و خنثی شده است.

6- کشف بسته مشکوک در دفتر دبی واسرمن شولتز، رئیس سابق کمیته ملی دموکرات و نماینده حوزه انتخابیه فلوریدا در مجلس نمایندگان آمریکا، در سان‌رایز ایالت فلوریدا: هنوز مشخص نیست آیا این بسته نیز حاوی مواد منفجره بوده است یا خیر.

این در حالی است که سی ان ان در گزارشی نوشت بسته کشف شده در دفتر شولتز در اصل برای هولدر ارسال شده بود، اما به دلیل آنکه به آدرس اشتباهی فرستاده شده بود به دفتر این عضو دموکرات کنگره (که بر روی پاکت به عنوان آدرس برگشتی قید شده بود) ارسال می شود.

آمریکا در شوک/ بسته‌های انفجاری تاکنون برای چه کسانی ارسال شده است؟

7- کشف بمب لوله ای –نوعی بمب دستی ساده، اما قدرتمند– در عصر روز دوشنبه در صندوق پستی منزل جرج سوروس، میلیاردر آمریکایی، در دهکده کاتونا واقع در ایالت نیویورک

8- کشف بسته مشکوک ارسال شده برای مکسین واترز، نماینده حوزه انتخابیه کالیفرنیا از حزب دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا: بر اساس گزارش نشریه آمریکایی هیل، پلیس کنگره آمریکا اعلام کرد این بسته در یکی از واحدهای نظارت بر محموله‌های ارسالی به کنگره در مریلند کشف شده است. 

در ادامه گزارش ای بی سی نیوز آمده است گزارش های اولیه حاکی از آن است که بسته های انفجاری ارسال شده برای اوباما، کلینتون ها و شبکه سی ان ان از همان نوع بمب لوله ای باشند که دوشنبه برای سوروس ارسال شده بود. روزنامه نیویورک تایمز نیز در گزارشی این خبر را تأیید کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۰ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
هم وطنی گفته که این بسته ها کار خودشان است کاملا درست گفته اگر این بسته ها در سوریه... عراق ...و یا افغانستان بود حتما عمل میکرد و مردم بی گناه را می کشت و یا زخمی می کرد ولی در امریکا بدون هیچ عملی کشف ئ خنثی میشوند......می خواهند مظلوم نمایی کنند
Iran (Islamic Republic of)
ehsan
۱۸:۴۷ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
کاش اون بمب خانواده کلینتون منفجر میشد.ولی من فکرش رو هم نمیکردم که اینا به این راحتی نقشه بریزن وفکر کنن مردم متوجه نمیشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۱ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
سلام کار سازمان سیا و باهماهنگی عربستان که ازاین مخمصه بن سلمان را نجات بدن و تمام هزینه هاشو رو عربستان پرداخت کرده و البته هماهنگی رسانه ای .
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۵:۰۶ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
این بسته ها کار خودشونه میخوان جوری قدرت نمایی کنن میخوان به جهان نشون بدن کشور آمریکا امنیتش جوری است که هنوز بسته باز نشده شناسایی میشه این یعنی به تروریست ها میگوید تا کاری کنید شناسایی میشید بسته را پیدا کردن عاملش پیدا نکردن این یکم عجیه یا امنیتش ضعیف شده دست به این کارا میزنه وانمود کنه من قویم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
سلام
کارخودشون است
یکی می خواهند ببرن
ویا توجیه برای ماندن در سوریه است
Iran (Islamic Republic of)
ابوالفضل
۱۲:۰۴ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
قضیه خیلی ساده هستش به این میگین هم پوشانی تا فکر افکار عمومی امریکا و حتی جهان را پرت کنند از قضیه قتل خاشقچی با این کار و تو بوق و کرنا کردنش میخان مردم حواسشون به اون خبر پرت بشه امریکا ده ها گروه امنیتی داره ک با این جور رفتار های تروریستی برخورد میکنه پس قضیه بو داره خیلی هم ساده طراحی شده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
خوده امریکا اجرا ککنده این کار هستش با دلارهای نفتی بن سلمان اینکارو کرده تا افکار عمومی جهان رو از قضیه خاشقچی منحرف بکنه سمت ایران وبهانه ای برای تحریمهای سیزدهم ابان وسلام
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۱۰:۲۸ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
چه دروغ بزرگی.ترامپ هم مثل نتانیاهو بازیگر سیرک شده.این دوتا ابله وقتی میترسن همچین نمایشهای دروغی رو از خودشون به نمایش میذارن که ذهنها رو منحرف و حواسهارو پرت کنن.کار کار خودشونه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
اهمه میدونن که بسته های پستی اول چک میشه بعد به دست معاون یا منشی سیاسیون میرسه و باز میشه پس قصد ترور اشخاص نبوده. الان آمریکا بعنوان حامی بزرگ و شریک بن سلمان قصاب و وحشی شناخته شده و وجه خیلی بدی تو دنیا پیدا کرده و با ارسال بمب به سیاسیون مشهور فقط خواسته اند مظلوم نمایی کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۲ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
چرا واسه ترامپ نفرستادن ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۶ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
چون ترامپ خودش بمبه!
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۰:۱۰ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
بالاخره موقع سر بریدن گاو شیرده رسید مثل افغانستان نوبت عربستان است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
سیزدهم ابان ضرب العجل تحریم ها نزدیک است میخواهند ان را بعنوان اقدام تلافی جویانه ایران قلمداد کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
سیزدهم ابان ضرب العجل تحریم ها نزدیک است میخواهند ان را بعنوان اقدام تلافی جویانه ایران قلمداد کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
خیلی تابلوعه
الحق و الانصناف که باید عربستان سعودی و ال سقوط رو دوشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۸ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
اکثرا برای ترساندن و همراهی بیشتر با صهیونیست ها بمب براشون ارسال شده، واضحه نمیخواستن بکشنشون فقط تهدید کردن .
۱۲۳
آخرین اخبار