احمد رضا اسماعیلی مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به اینکه خوشبختانه در استان اصفهان مشکل کمبود تولید شیر نداریم افزود : در استان حدود 50 درصد شیر مازادمصرف داریم و از میزان 3400 تن تولید شیر روزانه در استان حدود 1800 تن از استان خارج و در تهران مصرف می شود .
وی تصریح کرد : 12 هزار دامداری فعال در استان وجود دارد که از این تعداد 1650 واحد صنعتی و10850 واحد سنتی هستند.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در ۹ ماهه نخست امسال بیش از 49 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید شده است افزود : میزان تولید گوشت قرمز استان در سال گذشته 67 هزار تن بوده و کاهش چندانی در بخش تولید گوشت قرمز نسبت به سال گذشته در استان دیده نمی شود.
انتهای پیام /س