مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد؛

ازدواج زودهنگام دختران آسیب جدی اجتماعی است/ نقیصه ها وجود دارد اما احساس مسئولیت مهم است

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش ازدواج زودهنگام دختران و ترک تحصیل را از آسیب های جامعه برشمرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، فرحناز مینایی پور مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش  روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران این میزان بازماندگی از تحصیل را زنگ خطری دانست و گفت: مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: پوشش تحصیلی دختران در مقطع متوسطه دوم، 81 درصد است و 19 درصد آنان در این مقطع ترک تحصیل می کنند.

مینایی پور ادامه داد: فقر اقتصادی و فرهنگی، ممانعت والدین و ازدواج از عواملی است که سبب بازماندن دانش آموزان دختر از تحصیل می شود.

وی ازدواج زودهنگام دختران و ترک تحصیل را از آسیب های جامعه برشمرد و گفت: سال تحصیلی گذشته، 42 دانش آموز دختر در خراسان شمالی به علت ازدواج در دوره ابتدایی، از ادامه تحصیل بازماندند.

مینایی پور اضافه کرد: خراسان شمالی جزو سه استان نخست کشور در ازدواج زودهنگام دختران است.

وی افزود: در اسناد بالادستی، جایی برای ورود آموزش و پرورش به ممانعت از ازدواج زودهنگام دختران دیده نشده، اما ما تلاش داریم با آموزش های لازم از این آسیب جلوگیری کنیم.

به گفته مینایی پور، پیش از انقلاب اسلامی تنها 43 درصد دختران به تحصیل می پرداختند اما اکنون 98 درصد از دختران حداقل دوران ابتدایی را آموزش می بینند.

وی با اشاره به برخی بزرگ نمایی ها از نواقص و مشکلات آموزش و پرورش گفت: ما هم از وجود برخی نقیصه ها خبر داریم اما برای رفع مشکلات باید همه نهادها و افراد احساس مسئولیت کنند.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر همه افرادی که از آموزش و پرورش در دوره تحصیل خدمت گرفته و اکنون صاحب توان و مهارتی شده اند دین خود را به آموزش و پرورش ادا کنند، بسیاری از مشکلات این نهاد حل می شود.

اکنون 14 میلیون دانش آموز در سطح کشور مشغول به تحصیل هستند که هفت میلیون از آنان را دختران تشکیل می دهند.

انتهای پیام/ب

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.