مرغ ناردونی+ دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه و سنتی مازندرانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشه‌گوشه ایران مملو از غذاهای خوشمزه‌ای است که جزء غذاهای سنتی این کشور است. یک‌سری از غذاها متعلق به شمال کشور است که با توجه به موادی که در آنها به کار می‌رود، معمولا طعم ترش یا ملسی دارند. مرغ ناردونی جزء غذاهای رسمی مازندران به شمار می‌رود. این غذا را مازندرانی‌ها معمولا در ناهار مراسم عروسی و برای میهمان‌ها سرو می‌کنند.

مرغ ناردونی+ دستور تهیه


بیشتربخوانید :دستور پخت قلیه سیب و به


خیلی از روستاهای اطراف مازندران این غذا را با گوشت اردک، غاز یا پرندگان دیگر تهیه می‌کنند. اما استفاده از این غذا تنها به مراسم عروسی منتهی نمی‌شود بلکه در مراسم عید و پاگشا هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حالت عادی معمولا این غذا را با مرغ تهیه می‌کنند.

مواد لازم
به‌منظور تهیه یک مرغ ناردونی خوشمزه برای 4 نفر به 4 عدد ران مرغ متوسط، اناردون خشک‌شده 4 قاشق غذاخوری به‌ازای هر نفر، رب‌انار به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری، پیاز متوسط 2 عدد، سبزیجات معطر و گردو 4 عدد نیاز داریم.

طرز تهیه
برای تهیه مرغ اناردون معمولا از سبزیجات معطر استفاده می‌کنند، مانند سبزی محلی دلار که اگر این نوع سبزی در دسترس نبود، می‌توانید از سبزی‌های معطر معمولی مانند ریحان، پونه، جعفری، گشنیز و مرزه استفاده کنید تا عطر و طعم بی‌نظیری به خود بگیرد. این سبزیجات معطر را با هم خرد می‌کنیم و در ماهیتابه تفت می‌دهیم. بعد از آن، پیاز را به موادمان اضافه می‌کنیم. در این مرحله از اناردون خشک‌شده استفاده می‌کنیم و با مواد آن را تفت می‌دهیم. به آنها، رب‌انار ملس یا ترش را هم می‌افزاییم که درجه ترشی یا ملسی آن به ذائقه شما بستگی دارد. مرغ‌هایی را که از قبل آب‌پز کرده‌ و سرخ کرده‌ایم، داخل سس تهیه‌شده قرار می‌دهیم، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و آب می‌ریزیم تا جایی که سس و آب روی آن را بگیرد. می‌گذاریم تا غذا جا بیفتد. این خورش را معمولا با برنج می‌خورند.

منبع: روزنامه فرهیختگان

انتهای پیام/

مرغ ناردونی غذای مخصوص مازندارانی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.