تولید ۹۰۰ تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی از تولید ۹۰۰ تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در ۹ ماهه سال جاری در آذربایجان غربی خبرداد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: طی ۹ ماهه سال ۹۷ مقدار ۹۰۰ تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان آذربایجان غربی تولید شده است.
 
وی ازافزایش ۲۳ درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دراستان خبر داد وافزود: ۷ واحد فعال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در شهرستان‌های ارومیه، مهاباد و نقده با ظرفیت ۳۶۰ هزار قطعه در هردوره پرورشی فعالیت می‌کنند
 
وی هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقاء سطح بهداشت عمومی مصرف کنندگان فراورده‌های خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن ۳۵ تا ۴۲ روزه در واحد‌های دارای پروانه بهره برداری بهداشتی که با نظارت شبکه‌های دامپزشکی به شیوه صنعتی پرورش می‌یابند در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی، تزریقی و یا دان مصرفی در این مرغ‌ها استفاده نمی‌شود.
 
انتهای پیام/م
 

تولید  مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.