مدیرعامل ایزو ایکو مطرح کرد؛

نخبگان دانشگاهی حلال مشکلات این روزهای صنعت کشتی‌سازی/ بازهم تحریم ها تبدیل به فرصت شد

حمید رضائیان گفت: ما با جذب نخبگان دانشگاهی توانستیم بسیاری از مشکلات پیش روی صنعت کشتی‌سازی را مرتفع کنیم.

‌به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، در آستانه چهل سالگی انقلاب و در راستای اندیشکده راهبردی اقتصاد دریا محور بسیج اساتید، جمعی از استادان دانشگاهی از شرکت مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) بازدید کردند.

حمید رضائیان مدیرعامل شرکت مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران نیز گفت: وقتی از صنایع دریایی حرف به میان می‌آید طیف گسترده‌ای از صنایع مدنظر است؛ اما مهم این است که ما چقدر توانسته‌ایم در این زمینه فعال باشیم.

حمید رضائیان اصل در ادامه با بیان اینکه این مجتمع صنعتی با تلاش شبانه‌روزی کارکنان خود توانسته است به جایگاه خوبی دست پیدا کند، افزود: در ابتدا به آسیب‌شناسی پرداختیم؛ در این مسیر استفاده از ظرفیت دانشگاه بسیار راه گشا بود و توانستیم با شناسایی نقاط ضعف به جایگاه امروزمان دست پیدا کنیم.

مدیرعامل منطقه ویژه‌ی اقتصادی کشتی‌سازی با اشاره به استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی اضافه کرد: ما با جذب نخبگان دانشگاهی و راه‌اندازی یک مرکز دانش‌بنیان توانستیم بسیاری از مشکلاتی که پیش روی صنعت کشتی‌سازی وجود داشت را مرتفع کنیم.

رضائیان با اشاره به اینکه هر تهدیدی می‌تواند به وجود آورنده یک فرصت باشد، عنوان کرد: درگذشته دانش تعمیرات ریگ‌های حفاری در اختیار انگلستان و آمریکا بود، با شروع تحریم‌ها ما در این زمینه با مشکلاتی مواجه شدیم.

وی ادامه داد: در ایزوایکو توانستیم با وجود تحریم‌ها نه‌تنها به مرز این دانش دست پیدا کنیم بلکه از آن فراتر برویم و در زمینه‌ تعمیر ریگ‌های حفاری به خودکفایی برسیم تا جایی که امروز به‌جرأت می‌توانیم بگوییم که کشور در این زمینه خودکفاست.

مدیرعامل ایزوایکو با اشاره به اینکه ایزوایکو به دانش ساخت انواع شناور‌ها با استاندارد‌های بین‌المللی دست یافته است، اضافه کرد: از این به بعد دیگر این مجتمع نیازمند حمایت همه‌جانبه مجلس، دولت و نظام است تا پروژه‌هایی که توان ساخت و تعمیر آن در کشور وجود دارد به شرکت‌های خارجی سفارش ندهند.

رضائیان مدیرعامل ایزوایکو در پایان با بیان اینکه دانشگاه باید در حوزه‌ی منابع انسانی نیز ورود کند، بیان کرد: دانشگاه باید با شناخت مشکلات صنعت نیرو‌های کارآمد را جهت رفع مشکلات صنعت تربیت کند تا ارتباط بین صنعت و دانشگاه پویا و کاربردی باشد.

ایزوایکو نمونه هلدینگ کارآمد و موفق در هرمزگان، کشور و منطقه است

در ادامه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه در حاشیه‌ی بازدید از مجتمع ایزوایکو با اشاره به موضوع اقتصاد دریا محور گفت: متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که ما در استان هرمزگان از تمام ظرفیت دریا استفاده نمی‌کنیم و باید ضمن شناسایی ظرفیت‌ها؛ آن‌ها را ارتقا دهیم.

احسان کامرانی افزود: این بازدید‌ها زمانی می‌تواند مؤثر واقع شود که ما با کمک‌ها و پیشنهاد‌های علمی خود بتوانیم ظرفیت مجموعه‌های صنعتی را هرچند ناچیز ارتقا دهیم و باید توجه داشت همین مقدار ناچیز می‌تواند علاوه بر ارزآوری، اشتغال پایدار را نیز به همراه داشته باشد.

این استاد دانشگاه با اشاره به تأسیس و راه‌اندازی اندیشکده‌های مختلف در کشور، اظهار کرد: وظیفه‌ این اندیشکده‌ها تولید فکر است و ما نیز امیدواریم با تولید فکر و ایده بتوانیم چشم‌انداز روشنی را در آینده رقم بزنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان با اشاره به نمونه‌های جهانی این اندیشکده‌ها و نقش آن‌ها در پویایی صنایع دنیا بیان کرد: ما در کشور در حدود ۵۰ اندیشکده داریم که ۳ اندیشکده آن در استان هرمزگان است و به‌زودی سه اندیشکده دیگر نیز به این مراکز اضافه خواهد شد تا بتوانیم اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها را ساماندهی و از ظرفیت فکری آن‌ها استفاده کنیم.

کامرانی در ادامه با اشاره به دستاورد‌های ایزوایکو درزمینه ساخت و تعمیر انواع شناورها، عنوان کرد: ایزوایکو نمونه هلدینگ کارآمد و موفق در استان هرمزگان، کشور و منطقه است و اگر دانشگاه و مراکز علمی، پژوهشی و فناوری در کنار آن قرار گیرند، می‌تواند مرز‌های دانش را با سرعت بیشتری درنوردد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/ب

صحبت های مدیرعامل منطقه ویژه‌ی اقتصادی کشتی‌سازی در خصوص جذب نخبگان

برچسب ها: کشتی ، سازمان بنادر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.