عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: اگر درخصوص ساماندهی قیمت خودرو در بازار نیاز به قانون است، بدون شک مجلس ورود خواهد کرد.

آیا مجلس به موضوع تغییر قیمت خودرو ورود خواهد کرد؟به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد عزیزی با تأکید بر اینکه وضعیت فعلی بازار خودرو به هیچ عنوان پذیرفته نیست، گفت: اگر در خصوص ساماندهی قیمت خودرو در بازار نیاز به قانون است، بدون شک مجلس ورود خواهد کرد.

پس از نوسانات پی در پی چند روز اخیر در بازار خودرو، محمد عزیزی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: وظیفه مجلس تصویب قوانین و نظارت بر اجرای صحیح و درست قانون است، بنابراین این وزارت صنعت است که باید پاسخگوی گرانی شدید خودرو در بازار باشد.

نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس دهم شورای اسلامی تصریح کرد: اگر درخصوص ساماندهی قیمت خودرو در بازار نیاز به قانون است، بدون شک مجلس ورود خواهد کرد.


بیشتر بخوانید: علاقه مندی دلالان به افزایش قیمت خودرو / فعلا خودرو نخرید


این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: وزیر صنعت، معاون وزیر و مدیران عامل دو غول بزرگ خودروسازی باید در خصوص گرانی افسارگسیخته خودرو در بازار به ملت پاسخ دهند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه وضعیت فعلی بازار خودرو به هیچ عنوان پذیرفته نیست، گفت: وزیر صنعت با اختیارات کامل در حال انجام کار‌های خود است، به‌طوری که مدیران خودروسازی خود را هم جابه‌جا می‌کند، رسانه‌ها باید عملکرد وزیر صنعت، معدن و تجارت را زیر سوال برند و وزیر هم باید در این رابطه به مردم پاسخ دهد وگرنه دیگر وزیر نیست.

منبع: تجارت نیوز

انتهای پیام/

ورود احتمالی مجلس به موضوع تغییر قیمت خودرو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
وزیر صنعت خودش قیمت رو می بره بالا به امید روزی که اون قدر تولید کنند قیمت بیاد پایین اونم در ایران . در حالی که تا سال 99 فروخته شده اگه اونا رو تحویل بده شق القمر کرده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
قانونا پراید 35 بیشتر نمیارزه.دیگه قانونه.پراید 3 تومنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
هفت هزار نفر از کارگران و کارمندان خودروسازها از افراد سفارش شده و یا از آشنایان نمایندگان مجلس هستند و خود نمایندگان و بیشتر وزرا هم سهامداران اصلی این خودروسازان ، آیا نمایندگان خلاف منافع جیب خود و آشنایان خود اقدام میکنن؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
اقا تا قیمت مشخص نشده اجازه پیش فروش ندید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
وقتی بودجه جاری دولت ۲۰۰ هزار میلیارد تومن و بودجه عمرانی فقط ۳۰ هزار میلیارد تومن باشد ، این حجم از نقدینگی وارد اقتصاد کشور میشود
France
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
مگه نمایندگان مجلس خودرو داخلی سوار میشن که بخواد نسبت به این مسائل عکس العمل نشون بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
با سلام
لطفا خواهشمند است طرح ورود خودروهای خارجی دست دوم که در بیشتر کشورهای دنیا وجود دارد را اجرایی بفرمایید البته لطفا بدمن تعرفه باشد تا لااقل مردم بی پولی مثل من و امثال من که با زحمت 27 میلیون جمع کرده بودیم لا اقل تیبا بخریم توان خرید داشته باشد چون دیگر امید به خرید هیچ خودروی داخلی نیست و فعلا در کشور ما درو دور افراد متولو پولدار است نه کسی مثل ما معلمها که با مبالغ بسیار ناچیزی گذران زندگی می کنیم و هیچ کسی نگران نیست چون آموزش هم اهمیتی ندارد.
با تشکر
Germany
ناشناس
۰۸:۵۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
هرکدوم از نماینده ها رو یه ماشین بهشون میدن و ماجرا ختم میشه مثل چند سال پیش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۷
سلا م واقعا مردم از دولت خیلی ناراحت هستند چرا چرا یک پراید ۳۳میلیون باشه اگرماشین خارجی ۳۳ ملیون باشه با کیفیت وارزش هم داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
نیازی به ورود جائی نیست دولت نقدینگیش رو کامل کرد قیمت سکه و دلار و خودرو ریزش میکنه دلار ۹ چوب
. دلالا حقشون همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
نقدینگی سرگردان به جای اینکه در بخش پروژه های عمرانی ناتمام صرف شود، در بخش پیش فروش خودرو هزینه میشود .
Iran (Islamic Republic of)
ملکوت
۰۷:۴۷ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
به فکر مردم باشید چی شده در کشور که هر روز یک سونامی پیش میاد یک روز دلار هست یک روز خودرو هست یک روز لاستیک ماشین هست یک روز گوشت هست یک روز مرغ هست یک روز قاچاق هست چرا مسئولین این همه ضعف مدیریت دارند چرا این همه بی کفایتی از خودشون نشان میدهند چرا این هم ضعف که دارید به مردم تحمیل میکنید چرا به فکر برطرف کردن مشکلات اقتصادی مردم نیستید که دارند زیر فشاره اقتصادی له میشوند چرا دولت این همه ضعف مدیریت در بدنه دارند چرا مجلس کاری نمیکند برای مردم .
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۷:۴۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
خير مجلس در هيچ جاي امور نيست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
البته این مجلس!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۲۶ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
هیچ نهادی به خودرو ساز کاری نداره واونا راحت هر کاری دوست دارن انجام میدن مگر قرار نبود تا تعهداتشون رو انجام ندادن فروش نذارن ؟خودرو ساز ،خودرویی رو که باید بعد ارسال دعوتنامه تحویل بده زده ۱۲۰ روز بعد از واریز تمام قیمت خودرو ،بعد اومده پیش فروش وفروش فوری گذاشته اگر خودرو نداشت که به موقع تحویل بده پس اینایی که قراره تحویل فوری باشه از کجا اومده؟پس تمام این گرونی نقشه خودشونه تا اول گرون کنند بعد بفروشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
مجلسیها یک مدیرا نمی تونن جابجا بکنن تابرسه بخدروسازها..........
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
تا حالا چیکار کردن که اين به اصطلاح وکلاي مردم...........
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۶:۴۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
باعث این آشفته بازار خودرو مجلس و وزیر صمت است
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۶:۴۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
باعث این آشفته بازار خودرو مجلس و وزیر صمت است آخر این چه سیاستی است بعد از ۳۰ درصد افزایش قیمت دوباره حاشیه بازار دست خودرو ساز باشد با کلی وام