دادستان تهران:

مقصد نامعلوم کامیون‌های حامل گوشت بعد از خروج از سردخانه‌ها/ نباید یک هفته بعد از حماسه مردمی ۲۲ بهمن قیمت خودرو افزایش یابد/ بازداشت ۴ نفر در ارتباط با توزیع گوشت در ۳ دستگاه دولتی

جعفری دولت‌آبادی گفت: گزارش‌هایی به دستمان رسیده که کامیون‌های حمل گوشت با پلمپ از سردخانه خارج می‌شوند و مشخص نیست  کجا می‌روند.


مقصد نامعلوم کامیون‌های حامل گوشت بعد از خروج از سردخانه‌ها/ نباید یک هفته بعد از ۲۲ بهمن قیمت خودرو افزایش یابدبه گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چهارمین جلسه بررسی احتکار و گران‌فروشی با حضور نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت در دادستانی عمومی و انقلاب تهران برگزار شد.

عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران در ابتدای این جلسه اظهار کرد: بعد از حماسه ۲۲ بهمن و حضور مردم انتظار می‌رفت عوامل دولتی گرانی کالا‌ها را مدیریت کنند؛ به ویژه در مورد خودرو نباید یک هفته پس از گذشت این حماسه شاهد افزایش قیمت باشیم.


بیشتر بخوانید؛ گوشت هست، اما توزیع مشکل دارد


وی افزود: برخی از اخباری که در فضای مجازی  به ویژه درباره گرانی گوشت منتشر می‌شود؛ در صورتی که مدیریت نشود باعث کم شدن اعتماد مردم به مسئولان می‌شود.

دادستان تهران بیان کرد: هفته گذشته ۲ هزار گوسفند وارد کشور شد که برخی از سایت‌های بیمار عنوان کردند چند صد تا از این گوسفندها ناپدید شده است.

جعفری دولت آبادی گفت: باید انتشار آمار‌ها از یک مرکز معین منتشر شود تا شبه‌ای در جامعه ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه خبر دیگری هم در خصوص صادرات گوشت و مرغ در رسانه‌ها منتشر شد، بیان کرد: در جلسه قبل تاکید کردیم که صادرات گوشت و مرغ باید ممنوع شود، لذا ما بررسی کردیم و مشخص شد تا آذرماه گوشت از کشور خارج شده است.

دادستان تهران تاکید کرد: در شرایطی که گوشت به یکی از مسایل مهم در کشور تبدیل شده است، چرا باید این کالا از کشور خارج شود حتی اگر سود اقتصادی داشته باشد.

وی با بیان اینکه ایام عید هم نزدیک است و نباید میوه از کشور خارج شود، افزود: خبری هم در خصوص دپو گوشت در گمرک بندرعباس منتشر شد که رییس قوه قضاییه روی بررسی این موضوع تاکید کرد و رییس گمرک بندرعباس باید در این خصوص توضیح دهد.

دادستان تهران اضافه کرد:  نباید اجازه داد که این گونه موارد رخ دهد و باعث سلب اعتماد مردم شود.

وی گفت: خبر دیگری هم در رابطه با عدم پخش گوشت‌های وارداتی با ارز دولتی منتشر شد که وزارت جهاد کشاورزی توضیح داد و قرار است توزیع به سمت جامعه هدف مدیریت شود و این موضوع خوب است.

جعفری دولت آبادی با بیان اینکه نقش صنف‌های مردمی باید در توزیع اقلام اساسی مردم پر رنگ‌تر شود، گفت: کماکان در برخی از مراکز، گوشت انبار شده مشاهده می‌شود و نباید اجازه این کار را بدهیم.

دادستان تهران تاکید کرد: جز در مواردی که دولت برای استراتژی گوشت انبار می‌کند جای دیگر نباید این کالا به مقدار زیاد انبار شود.

وی با اشاره به اینکه  توزیع گوشت در هفته‌های گذشته وضعیت بهتر شده است، گفت: اما کماکان مشکلاتی از جمله چند قیمتی و ایجاد انحصار در بسته بندی و توزیع ناعادلانه گوشت در مناطق مختلف و دلالی کماکان وجود دارد.

جعفری دولت آبادی تصریح کرد: گزارش‌های هم به دستمان رسیده است که کامیون‌های حمل گوشت با پلمپ از سردخانه خارج می‌شوند و مشخص نیست که کجا می‌روند.

دادستان تهران با تاکید بر اینکه باید به مردم اعتماد کرد، اظهار کرد: نباید اجازه داد زمان توزیع گوشت صف‌های طولانی ایجاد شود.

در ادامه جلسه میراشرفی رییس گمرکات کشور با ارائه گزارشی درباره نحوه عملکرد این دستگاه بیان کرد: ۱۳۷ هزار تن گوشت گرم و سرد در مدت ۱۱ ماهه ابتدای سال وارد کشور شده است.

وی با بیان اینکه به صورت میانگین ماهی ۱۲ تن گوشت وارد کشور می‌شود، تاکید کرد: طی روز‌های گذشته خبری منتشر شد که در حال حاضر ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانتینر گوشت در گمرک وجود دارد که این امر غیر عادی نیست و همیشه همین مقدار گوشت در گمرک وجود دارد تا کالا ترخیص شود.

میراشرفی ادامه داد: از تاریخ ۹۷/۳/۷ صادرات دام از کشور ممنوع شده است و اگر دامی در حال حاضر از کشور خارج می‌شود به هیچ وجه گوشتی نیستند و یا شیری و یا برای تکثیر نژاد هستند.

بازداشت ۴ نفر در ارتباط با توزیع گوشت در ۳ دستگاه دولتی

  جعفری دولت آبادی درباره توزیع گوشت اظهار کرد: اولین پرونده در این باره تشکیل و به شعبه ویژه ارجاع شد، افزود: در این پرونده چهار نفر از مرتبطین در ۳ دستگاه دولتی بازداشت شدند.

وی با اشاره به اینکه مشکلاتی در حوزه قیمت گوشت در بازار وجود دارد، گفت: نباید گوشت دو نرخی در سطح بازار مشاهده شود؛ اینکه عده ای در دستگاههای دولتی برای منافع شخصی به این حوزه ورود پیدا کنند جرم است.

جعفری دولت آبادی تاکید کرد: انتظار داریم دستگاه‌های دولتی در بخشی که رانت وجود دارد و همچنین در رابطه با دو قیمتی شدن گوشت در بازار آزاد مدیریت بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: در رابطه با گوشت‌های احتکار شده در دو هفته گذشته باید بگویم حدود ۲۰۰ تن گوشت از مراکز توزیع و فروشگاه‌ها کشف شد.

دادستان تهران با اشاره به اینکه اعلام کردیم این گوشت‌ها مسترد نمی‌شوند بلکه فروخته خواهند شد؛ چرا که گوشت کالایی فاسدشدنی است و باید هرچه سریع‌تر توزیع شود، خاطرنشان کرد: اگر میزان گوشت زیاد باشد، پرونده قضایی تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ همه ۵۰ هزار زندانی شامل عفو، یکباره آزاد نمی‌شوند

جعفری دولت آبادی درباره تعداد زندانیانی که در تهران مشمول عفو شدند، گفت: تا امروز ۲۵۰۰ نفر در تهران آزاد و ۱۰۰۰ نفر نیز مشمول تخفیف مجازات شدند.

دادستان تهران تاکید کرد: در این خصوص به سرپرستان دادسرا‌ها و دوایر نظارت بر زندان‌ها و دادستان‌های شهرستان‌ها یک هفته مهلت دادیم که در خصوص عفو زندانیان سریع‌تر کار کنند.

وی ادامه دارد: چند مشکل اساسی در حوزه توزیع گوشت همچنان وجود دارد؛ به همین دلیل تاکید کردیم اصناف هم در این خصوص وارد میدان شوند.

جعفری دولت آبادی با اشاره به اینکه برخی از چند قیمتی گوشت در بازار سوء استفاده کرده اند، تاکید کرد: باید قیمت گوشت دولتی و آزاد به هم نزدیک شود تا افرادی که به فروشگاه‌ها مراجعه می‌کنند با گوشت چند قیمتی رو به رو نباشند.

وی افزود: ما برای کمک به بخش دولتی به میدان آمدیم و مسئولیت دستگاه‌های دولتی جدی است و انتظار می‌رود در این حوزه ورود جدی داشته باشند.

فعالیت ده تیم مشترک دادستانی با دستگاه‌های اجرایی برای برخورد با گران­فروشی

دادستان تهران همچنین در نشستی با حضور دادستان‌ها و روسای حوزه قضایی شهرستان‌های استان تهران تابعه در روز سه شنبه سی ام بهمن ماه با اشاره به بخشنامه عفو و تخفیف مجازات محکومان به مناسبت ۲۲ بهمن ماه، بر لزوم ورود جدی و اقدام به موقع در این زمینه تاکید کرد و با تعیین مهلت یک هفته‌ای از دادستان­های شهرستان‌های استان تهران خواست ضمن بازدید از زندان‌های استان و بررسی پرونده زندانیان، در خصوص محکومان مشمول عفو تعیین تکلیف نمایند.

وی در ادامه به بیان نکاتی در رابطه با اجرای این عفو مطابق شرایط مندرج در بخشنامه پرداخت و به سئوالات مطروحه در این زمینه پاسخ داد.

جعفری دولت آبادی با اشاره به آخرین وضعیت آزادی محکومان مشمول بخشنامه در شهر تهران گفت: تاکنون ۳۱۰۰ نفر مشمول بخشنامه عفو در تهران شده ­اند که از این میان ۲۲۰۰ نفر آزاد شده و مجازات ۹۰۰ نفر تخفیف یافته است.

دادستان تهران با اشاره به ضرورت تشکیل کمیته مقابله با گران­فروشی در همه شهرستان‌های استان تهران، یادآور شد: از تیرماه سال جاری که بحث مبارزه با اخلال در نظام اقتصادی از طریق رسیدگی به پرونده گران­فروشی تلفن همراه آغاز شد، از ظرفیت قانونی در برخورد با احتکار و گران­فروشی عمده که تاکنون مغفول مانده بود، استفاده گردید که نتایج مطلوبی در پی داشت و بسیاری از پرونده‌ها منتهی به صدور کیفرخواست و محکومیت متهمان شده است.

وی فلسفه ورود دستگاه قضایی به مقوله گران­فروشی اقلام اساسی را کمک به دولت برای حمایت از حقوق مردم و مصرف کنندگان اعلام کرد و افزود: در تهران ده تیم مشترک دادستانی با دستگاه‌های اجرایی به سرپرستی یکی از معاونان دادستان، روزانه از فروشگاه‌ها و مراکز عرضه اقلام اساسی بازدید به عمل می‌آورند؛ ولی در شهرستان‌ها با جدیت به این مساله ورود نشده است؛ لذا ضروری است در این زمینه با هماهنگی فرماندار و سایر مسؤولان محلی اقدام شود و مراکز اصلی توزیع اقلام اساسی مورد بازدید قرار گیرد.

 جعفری دولت‌آبادی با اشاره به استقبال مردم از مقابله با گران‌فروشی، خاطرنشان کرد: مراکز مهم توزیع، نگه‌داری گوشت، ­کارخانه‌های تولید پروتئین و لبنیات و انبار‌هایی که در شهرستان‌ها وجود دارد، باید مورد بازدید قرار گیرد.

دادستان تهران تصریح کرد: ممکن است در شهرستان‌هایی مانند ورامین که قطب دام است، احتمال نگه‌داری و احتکار گوشت و دام زنده مشابه آن چه در برخی استان‌ها رخ داد، می‌­رود؛ ­‌لذا ورود با تدبیر و هوشمندی به این موضوع ضروری است.

وی به دادستان شهرستان‌ها پیشنهاد داد با تشکیل تیم‌های مشترک، ضمن بازدید از مراکز و فروشگاه‌ها، بر نحوه توزیع نظارت کنند و افزود: این اقدام به منظور نظارت بر نحوه عرضه و توزیع و با هدف حفظ حقوق مصرف کننده و حذف زمینه اجحاف به مردم است

دادستان تهران خطاب به دادستان‌های شهرستان‌ها تاکید کرد که با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، نسبت به پیشگیری از سرقت و حوادث چهارشنبه سوری اقدام کنند و به منظور ارزیابی وضعیت شهرستان خود از منظر آسیب‌های اجتماعی، با مسؤولان مربوطه و محلی جلسات مشترک برگزار کنند.

تکلیف دادستان‌ها به اجرای سیاست دستگاه قضایی در زمینه اشتغال

جعفری دولت‌آبادی با خاطرنشان کردن ضرورت جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها، اظهار کرد: جلوگیری از تعطیل شدن کارخانه‌ها و بیکاری کارگران به دلیل معوقات بانکی، مسایل حقوقی و اتخاذ تدابیر مناسب در پرونده‌های قضایی، در جهت کمک به مراکز تولیدی لازم است؛ لذا دادستان‌ها تدابیر لازم را جهت جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی اتخاذ کنند و تا حد امکان از صدور دستور قضایی دائر بر جلوگیری از فعالیت این مراکز خودداری شود.

دادستان تهران با بیان این که امروز دشمن به دنبال این است که به مشکلات معیشتی دامن بزند، افزود: نباید اجازه دهیم چراغ اشتغال خاموش شود؛ همه دادستان‌ها مکلف به اجرای سیاست دستگاه قضایی در این زمینه هستند و لذا پلمپ کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی با اطلاع‌رسانی به دادستانی مرکز صورت گیرد.

وی با اشاره به نوآوری مطلوب قانون آیین دادرسی کیفری مبنی بر نظارت دادستان مرکز استان بر دادستان‌های شهرستان‌ها، ابراز امیدواری کرد که این ظرفیت بیش از پیش مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

نباید اجازه دهیم چراغ اشتغال خاموش شود

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
آقای دادستان شما خوب می دانید این گرانی خوردو وگوشت وسایر اقلام سناریو خود دولته وعلتش را هم خوب می دانید که خود دولت از این طریق می خواد به چه برسه.دنبال چی هست.
Iran (Islamic Republic of)
محمدی
۲۲:۵۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
اگرصداقت داریداین مورد(گوشت)رابه بسیج مردمی بسپاریدتادقیقا مشخص شودهرچیزی کجامی رود
Iran (Islamic Republic of)
عبدالرسول پرچمی
۲۲:۵۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
به فکر شکر باشین کیسه ۷۰هزار تومان گران شده شکر که دیگه وارداتی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ع ده.
۲۲:۵۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
با سلام ممکلت و ملت را رها کرده اند .کسی به کسی نیست.خیانت به ملت وظیفه مسئولین است .قدردان مسئولین خدوم به باشید مبادا مسئولین عزیز و گرامی را نگران کنید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
مگه مجبورن،نمی توانن کشورو اداره کنن استعفا بدن،بدبختی ایران این هستش که هیچ کس جای خودش نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
جناب آقای دکتر عباس جعفری دولت آبادی
دادستان گرامی و توانمند تهران سلام علیکم بنده پیر مردی هستم هفتاد و پنج ساله و دارای علاقه به انسان های درستکار چون شما خدا شما را در کارتان موفق بدارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
اگر عدالت دارید با مسئولات ایران خودرو و سایپا که باعث اخلال در بازار خودرو هستند مثل سلطان سکه برخورد کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
راست میگه ، دوهفته بعد از ۲۲ بهمن گرون میکردید
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۲۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
گوشتا رو جای دیگه انبار میکنن بعد این که ابا از اسیاب افتاد بین خودشون تقسیم میکنند
قیمت خورو رو هم خودشون بردن بالا تا ماشینایی رو که انبار کردن گرونتر بفروشند
Iran (Islamic Republic of)
محمد اکبری
۲۰:۴۶ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
باید از بسیج محلات کمک گرفت پایگاهها را فعال نمود............
Iran (Islamic Republic of)
زکریا
۲۰:۱۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
عزیزم اینا میدونن کی، چه پیامی،چه سایتی میذاره،
حالا ندونن سرنوشت گوشت چی میشه،ملتی ساده هستیم،صدسالیه خیلی ساده تر شدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
سلام تو شهرستان ابهر برای توزیع گوشت پانزده نفر بازرس گذاشتند ولی من دیروز با چشمای خودم دیدم که مرغ فروشها برای مشتری های خاص خودشون مرغ کنار میذارند.
Iran (Islamic Republic of)
سعید گراوند
۱۹:۱۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
به نظر میرسد این روزها تنها شعار است که شنیده میشود با این که سطح سواد بسیار بالای ندارم اما میتوان با چند کار عملی به این بحران ها خاتمه داد .
اجرای قانون اشد مجازات و استفاده از قوانین زمان جنگ در رفتار با خاطیان میتواند بسیار موثر باشد چون در واقع جنگی بسیار بزرگ برکشور ما تحمیل شده است که ما انتظار نداریم خودی ها نقش ستون پنجم رو بازی کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
هرچه قانون وزندان هست، برای مامردمه عادی؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
حسینی
۱۸:۵۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
چند نفر رو اعدام کنین درست میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
نوشدارو بعد ازمرگ سهراب.. همین است وظیفه نظارت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
باید نظارت ها بیشتر شود
Iran (Islamic Republic of)
صدر
۱۸:۱۷ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
با سلام
تا زمانیکه سیستم مدیریت کشوری بایسته سالاری باشد و رانت و فساد اداری در میان مدیران نجومی بگیر فاقد کارایی وضعیت اقتصاد و معیشت مردم بهتر نخواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
بابا تکلیف این افزایش قیمت های هر روز خودرو رو چرا مشخص نمیکنید؟...شب به صبح ۱۰۰۰ درصد افزایش قیمت همه چی؟
-
ناشناس
۱۷:۵۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
قیمت ها را نجومی بالا نبرید
-
ناشناس
۱۷:۵۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
چرا خودرو و سایر کالاها گران می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
تمام گرانی ها با عدم نظارت یا با هدف افزایش درآمد ازجمله درقیمت خودرو ارز وسکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
گفتند گوسفند های شیری را صادر می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
نمیبینند چگونه از مرزها قاچاق گوسفند صورت گرفته ومیشود!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
مدیریت بحران ندارید .مدیریت راهبردی که هیچ....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
آقا مدیران ایران خودرو و سایپا رو محاکمه کنید حتی قبلی ها
عمر و سرمایه مردم برای اینها فدا شد تا خودکفا باشند الان که نیاز به آن خودکفایی است معلوم شده همه این حرفها پوچ و کلاه برداری بود
Iran (Islamic Republic of)
Abc
۱۵:۳۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
یعنی واقعا نمی فهمن چه اتفاقی می افته؟ این که محصولات رو با دلار دولتی وارد می کنند و در مرز دیگر با دلار آزاد صادر می کنند. در کشوری مثل ایران که بیش از نصف مواد غذایی وارداتی است، صادرات مواد غذایی چه مفهومی دارد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
دلیلش معلومه دیگه،پرشدن جیب بعضیییها!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
میراشرفی ادامه داد: از تاریخ ۹۷/۳/۷ صادرات دام از کشور ممنوع شده است و اگر دامی در حال حاضر از کشور خارج می‌شود به هیچ وجه گوشتی نیستند و یا شیری و یا برای تکثیر نژاد هستند.!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
از بس که نمی‌فهمند حتی نمدونه چی داره میگه؟!
چرا بفکر خودکفایی تو کشور خودش و تکثیر نژادهای برتر ایرانی نیست؟
همین سالی که سال خوبی از لحاظ منابع آبی و آبادانی است!!!!؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
کشورهای دیگه اگه مابمیریم همچین اجازه ای نمیدن ولی ما..!تازه وقتی خاک کشورمان راکانتینرکانتینرقاچاق کردندبه کشورهای عربی،کدوم مسوول پاسخگوبودکه درمقابل دام پاسخگوباشند؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
تمام گوسفندهای ماده ایران دارد قاچاق میشود و میخواهند ریشه تولید گوسفند را در ایران خشک کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۷ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
این توطئه هست دوست عزيز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
این نقشه دشمن است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
چرا فقط انتقاد میکنید باید مجازات شوند
Germany
ناشناس
۱۳:۵۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
بغل هر راننده کامیون یک بسیجی بذارید بشینه کاملا معلوم میشه این اقایان کجا میخوان تشریف ببرند! وقتی که زیر فرمان اسلحه به مقصد رسیدند تا پایان تحویل گوشت بدست مردم بسیجی در صحنه باشه تا کامیون بعدی. جرا از بسیج برای این کنترل مواد غذایی مهم مثل توزیع گوشت از مقصد تا هدف( یعنی رسیدن به دست مردم) استفاده نمی فرمائید. کا را ان کرد که تمام کرد. یک کم قاچاق چی ها رو شرمنده و مایوس کنید. تا ببینند که جمهوری اسلامی و قوه قضائیه باهاشون شوخی نداره و چدی برخورد میکنه.مگه ما در جنگ اقتصادی نیستیم؟ نباید برای خلاف کارها نباید راه نفوذ رو باز گذاشت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
احسنت.اگه خودمسوولان درقاچاق گوشت دست نداشته باشندبایداینکاروبکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
هر چقدر نزدیکتر باشد بهتر است
Germany
ناشناس
۱۳:۴۶ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
جعفری دولت آبادی تصریح کرد: گزارش‌های هم به دستمان رسیده است که کامیون‌های حمل گوشت با پلمپ از سردخانه خارج می‌شوند و مشخص نیست که کجا می‌روند.
----------
خوب وزرت اطلاعات تعقیبشان کند. شنود شوند. برای سراین قاچاق چی ها قوه قضائیه جایزه بذاره. وقتی دستگیر و جرمشون ثابت شد. در میادین جلو مردم دارشون بزنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
حرف دل تمام مردم همینه.کاش چنین میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
باید نظارت ها بیشتر شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۱ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
روی کامیونها gps نصب کن میفهمی کجا میره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۹ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
چرا پیگیری نمیکنید ؟؟؟ ببنید چه کسی وبا چه هدفی میخواهد معیشت سخت این روزهای ملت را سختتر کند ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
قیمت اجناس . خودرو . مواد غذایی و غیره وابسته به دلار شده . و افزایش و کاهش قیمت انها تابع نواسانات قیمت دلار شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
همه این گرونیا زیر سر دولته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
قرار بود فقر ریشه کن بشه نه افزایش پیدا کنه
آخرین اخبار