فرودگاه اصفهان مجوز ورود به رنکینگ جهانی را کسب کرد

مدیر کل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت: فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان مجوز ورود به رنکینگ جهانی برای فصل دوم سال ۲۰۱۹ میلادی را کسب کرده است.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسن امجدی مدیر کل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت: بر اساس اقدامات صورت گرفته و پیرو ارزیابی‌های دفتر نظارت بر کیفیت خدمات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، فرودگاه اصفهان مجوز ورود در رنکینگ جهانی ASQ را در فصل دوم سال ۲۰۱۹ دریافت کرده است.

پروژه جهانی ASQ از طرف اتحادیه بین‌المللی فرودگاه‌ها ACI هر سال در ۴ دوره سه ماهه، در فرودگاه‌های واجد شرایط و متقاضی از سراسر جهان اجرا می‌شود؛ پایگاه سازمان جهانی فرودگاه‌ها مستقر در مونترال کانادا مجری رنکینگ جهانی نظرسنجی کیفیت خدمات فرودگاهی موسوم به ASQ است. ASQ یک نظام خاص رتبه ‎بندی کیفیت خدمات فرودگاهی و تنها سیستم نظرسنجی جامع از طریق مسافر در کل دنیاست که ارزیابی کیفیت خدمات فرودگاهی را از طریق مسافران انجام می‎دهد.

مدیر کل فرودگاه‌های استان اصفهان همچنین گفت: هم اینک چهار طرح عمرانی خدماتی برای توسعه فرودگاه اصفهان شامل توسعه اپرون و یا پارکینگ هواپیما، توسعه ترمینال پرواز‌های خارجی، جایگاه تشریفات اختصاصی یا CIP و احداث موتورخانه سرمایش گرمایش شماره ۲ دردست اجراست.

وی از برنامه ریزی برای توسعه فرودگاه اصفهان تا رسیدن به جایگاه مناسب در صنعت حمل و نقل خبر داد و گفت: با توجه به موقعیت فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان و جایگاه و اهمیت این فرودگاه در صنعت توریسم و چرخه توسعه گردشگری، نگاه ملی به توسعه فرودگاه اصفهان وجود دارد.

مدیر کل فرودگاه‌های استان اصفهان با اشاره به اهمیت توسعه اپرون (پارکینگ هواپیما) فرودگاه شهید بهشتی اصفهان، اظهار داشت: سال‌های گذشته تنها ۱۰ موقعیت پارک هواپیما در این فرودگاه وجود داشت که با تامین اعتبار این طرح از سوی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و با استفاده از پیمانکاران داخلی به ۲۳ موقعیت افزایش یافته و توسعه و بهسازی اپرون به مساحت ۷۴ هزار متر مربع در حال اجراست.

وی اضافه کرد: طرح توسعه ترمینال پرواز‌های خارجی فرودگاه از دیگر طرح هایست که در سال آینده به بهره برداری می‌رسد و با توسعه فضا به میزان هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای ترمینال به بیش از ۲ برابر ظرفیت موجود خواهد رسید.

امجدی افزود: با اجرای این طرح نیاز فعلی مسافران به فضای ترمینال خارجی اصفهان برطرف خواهد شد و شرایط افزایش امکانات و تسهیلات خدماتی و نیز پذیرش استقبال کنندگان و مشایعت کنندگان در فضای ترمینال پرواز‌های خارجی فراهم می‌شود.

وی گفت: جایگاه تشریفات اختصاصی یا CIP از دیگر طرح‌های مورد نیاز فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان بوده و با استفاده از ظرفیت داخلی در سال گذشته اجرای آن در مجاورت ترمینال داخلی فرودگاه آغاز شد و در اوایل سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر کل فرودگاه‌های استان اصفهان بیان کرد: احداث موتورخانه سرمایشی و گرمایشی شماره ۲ فرودگاه از دیگر طرح‌های در حال اجرای در فرودگاه اصفهان است که برای فراهم آوردن هوای مطبوع در ترمینال‌های پروازی به مساحت حدود ۳۰۰ متر مربع و با ظرفیت سرمایش یک هزار تن و ظرفیت گرمایشی پنج هزار و ۵۵۰ کیلو وات در حال احداث است که تا کنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: سال گذشته عملیات بهسازی و زیبا سازی ترمینال داخلی فرودگاه انجام شد که در قالب این طرح نور پردازی و زیبا سازی ترمینال، افزایش کانتر‌های پروازی، تغییر چینش و افزایش گیت‌های بازرسی، بهسازی کلیه سرویس‌های بهداشتی، بهسازی و تجهیز رستوران، استقرار بازارچه‌های فروش با صندوق فروش مرکزی، افزایش و بهسازی اتاق سیگار و اتاق مادر و کودک، اضافه شدن فضای بازی کودکان، استقرار غرفه‌های برند، استقرار میز خدمت و راهنمای مسافر در ترمینال داخلی فرودگاه انجام شد.

امجدی با بیان این که برنامه ریزی برای توسعه فرودگاه اصفهان و رسیدن به جایگاه ویژه در صنعت حمل و نقل ادامه دارد خاطر نشان کرد: در زمان حاضر طرح‌های متعددی در قالب فرصت‌های سرمایه گذاری در این فرودگاه تعریف شده که در صورت وجود سرمایه گذار قابل واگذاری است که از آن جمله می‌توان به طرح‌های ترمینال بین المللی، هتل فرودگاهی، پارکینگ مکانیزه طبقاتی و مجموعه خدمات رفاهی اشاره کرد.

فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان اکنون به شهر‌های نجف و بغداد عراق، کویت، دبی امارات عربی متحده، استانبول ترکیه و تفلیس گرجستان و دوحه قطر پرواز مستقیم دارد.

همچنین علاوه بر شرکت‌های هواپیمایی فعال داخلی، شرکت‌های العراقیه، ترکیش، فلای دوبی و قطر ایرویز در جا به جایی مسافر با این فرودگاه همکاری دارند.

فرودگاه بین المللی شهید بهشتی در شرق اصفهان دارای ۲ باند به طول چهار هزار و ۳۹۷ متر و عرض ۴۵ متر با ۱۰ جایگاه پذیرش انواع هواپیمای مسافربری و ترمینال پرواز‌های داخلی و خارجی است. 

منبع:ایرنا

 
انتهای پیام/م 
 

اجرای چهار طرح عمرانی خدماتی برای توسعه فرودگاه اصفهان  

 

برچسب ها: فرودگاه ، هواپیما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.