شرکت‌کننده جنجالی «برنده باش» با این ترفند‌ها جایزه ۱۰۰ میلیونی را برد

گفتگویی جذاب و خواندنی با برنده جایزه ۱۰۰ میلیونی برنده باش را از نظر می‌گذرانید.

شرکت کننده جنجالی «برنده باش» با این ترفند‌ها جایزه ۱۰۰ میلیونی را بردبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که برنده پله آخر «برنده باش» متولد ٧١ و یک نظامی باشد. ازطرفی خودِ برنده این پله هم فکرش را نمی‌کرد که اطلاعات عمومی‌اش در سایه اظهارنظرش درمورد مَردان و زنان قرار گیرد. «محمدکاظم تاتار» که در پیج «برنده باش» و فضای مجازی به اشتباه «تارتار» معرفی شده، برنده پله آخر برنامه «برنده باش» است. او هر روز ساعت ٦ صبح سربازهایش را آموزش می‌دهد و در وقت‌های دیگر دانشجوی زبان انگلیسی است. محمدکاظم به همه انتقادهایی که به صحبت‌هایش شده پاسخ می‌دهد. او می‌گوید «در پله آخر «برنده باش» چه کسی به فکر مبارزه طلبی است؟» محمدکاظم حتی وقتی که بعد از صحبتش درباره جیگرداشتن مَردها با اعتراض تماشاگران مواجه می‌شود، حرفِ خودش را می‌زند که «مَرد «مَرد» است و زن «زن». او در این گفت‌وگو از صحبت‌هایش کاملا عقب‌نشینی نمی‌کند؛ اما می‌گوید اگر برگردد و روی صندلی «برنده باش» بنشیند، جمله پُرواکنشش را قشنگ‌تر و مرتب‌تر می‌گوید؛ طوری که به زنان (!) بَر نخورد. محمدکاظم اما در ادامه با مَردی (!) گفت‌وگو می‌کند که با جیگردارخواندن مَردها به او برخورده است.

«محمدکاظم تارتار» یا «محمدکاظم تاتار»؟

تاتار.

در پیج رسمی «برنده باش» که «تارتار» زده بود.

اشتباه شده.

خب محمدکاظم تاتار؛ برای آشناییِ بیشتر با برنده پله آخر «برنده باش» چی باید بدونیم؟

متولد‌سال ٧١ هستم و در حکیمیه تهران به دنیا آمده‌ام. بعد از یکی دوسال به پردیس بومهن رفتیم و آن‌جا زندگی کردیم. کودکی خوبی داشتم. خانواده‌ای متوسط داشتم و در همان حومه تهران بزرگ شدم. این‌قدر کافیه؟ یا بیشتر توضیح بدم؟

هرطور خودت راحتی. من اصراری ندارم.

کنکور دادم، اما دانشگاه نرفتم.‌ سال بعد اما به دانشکده افسری امام علی(ع) رفتم.

پس یعنی‌سال اول در کنکور موفق نشدی؟

در دانشگاه دولتیِ یک شهرستان قبول شدم. اما چون انتظار بیشتری از خودم داشتم، آن‌سال به دانشگاه نرفتم.

خب دانشگاه افسری جزو گزینه‌های تو بود یا این‌که بعد از قبولی گفتی «خب میریم دیگه»؟

اصلا جزو گزینه‌هایم نبود و هیچ آشنایی‌ای هم با آن نداشتم.

پس اتفاقی بود.

بله، کاملا اتفاقی بود. به توصیه یکی از دوستان رفتم و فضا را دیدم و وارد دانشگاه شدم.

از محیط آن‌جا خوشت آمد؟ با فضای دانشگاه افسری ارتباط گرفتی؟

دقیقا فضایی بود که من می‌خواستم. من در آن وقت بال پرواز داشتم، اما فرودگاه نداشتم. استعدادهای زیادی در زمینه‌های مختلف در مقطع دبیرستان داشتم، اما نمی‌توانستم آنها را شکوفا کنم. دانشگاه افسری مهد شکوفاییِ این استعدادها شد.

تو در «برنده باش» چندبار گفتی که مطالعه‌ات از بچگی زیاد بوده. می‌خواهم بدانم این مطالعات از چه راهی انجام می‌شده؟ برای تو کتاب می‌خریدند؟ به کتابخانه می‌رفتی؟

من هنوز مدرسه نمی‌رفتم که پدرم جزء ٣٠ قرآن را با من کار کرد و تقریبا حافظ جزء ٣٠ بودم. خب مسلما کسی که بتواند کلمات عربی را بخواند، زبان و نوشته‌های فارسی برایش ساده‌تر است. برای همین، از همان اول ابتدایی کتاب‌هایی می‌خواندم که هیچ تصویری نداشت و به قولی سنگین‌تر و چند رده بالاتر از سنم بود.

عنوانی از کتاب‌ها در یادت هست؟

مثلا کتاب‌هایی مثل «جوجه اردک زشت»‌هانس کریستین اندرسن. وقتی به کلاس دوم ابتدایی رسیدم، علاقه خاصی به حل جدول پیدا کردم. در همین زمان کتاب‌های اطلس جغرافیایی می‌خواندم. الان همه آن اطلاعات را از همان زمان به خاطر دارم: پایتخت‌ها، مرزها، دریاها. وقتی کلاس دوم بودم، معلم کلاس پنجم من را سر کلاس جغرافی‌شان می‌بُرد. او از بچه‌ها سوال می‌پرسید و بلد نبودند، بعد من پاسخ‌ها را با ذکر مثال می‌گفتم. درواقع جغرافی، حوزه قدرت من بود.

جغرافی را دوست داشتی؟

صددرصد. خیلی.

اطلس‌ها را از کجا می‌آوردی؟

برایم آورده بودند. دقیقا یادم نمی‌آید چه کسی آورد. اما خاطرم هست که سه تا کتاب اطلس قطع بزرگ بود که همه کشورهای دنیا را از همه لحاظ معرفی کرده بود.

با این اوصاف می‌توانیم بگوییم جایزه‌ای که بُردی را مدیون حافظه قوی‌ات هستی، تا اطلاعات زیادت؟

صددرصد. این حافظه قوی، مطالعات من را در خودش نگه داشته. قابل دسترس است و سریع می‌تواند بازیابی شود. اکثرش را هم مدیون قرآن‌ام. وقتی هم واردِ شغل نظامی شدم، نیاز بیشتری حس شد و اطلاعاتم را تقویت کردم.

اصلا چطور به فکر «برنده باش» افتادی؟

پاییز بود. در خانه خواهرم بودم که این برنامه را معرفی کرد. من مشغله کاری، درسی و ورزشی‌ام زیاد است و وقت تلویزیون‌دیدن ندارم.

الان دقیقا مشغولِ چه کاری هستی؟

از ساعت ٦صبح می‌روم سر واحد نظامی و ٤٠، ٣٠سرباز دارم. با آنها تا ساعت ٣ و ٢ و بعضی اوقات ٥ و ٤ کارهای نظامی و آموزشی انجام می‌دهم.

در کجا؟

اصفهان. یک روز درمیان هم یا فعالیت دانشگاهی دارم، یا فعالیت ورزشی. من دانشجوی فوق لیسانس زبانم.

ترم چند؟

دو.

بعد از آن‌که در خانه خواهرت با «برنده باش» آشنا شدی، چه اتفاقی افتاد؟

علاقه‌مند شدم و قسمت‌ها را از گوشی یا آرشیوی دنبال ‌کردم. بعد دیدم که سوال‌ها خیلی از سطح توانایی من پایین‌تر است. یعنی ٩٠درصد سوالات را بلد بودم که هیچ، بدون گزینه‌ها هم می‌توانستم پاسخ دهم.

این حرف درمورد سوال‌های روز مسابقه هم صِدق می‌کند؟ یعنی بدون رؤیت چهارگزینه هم می‌توانستی به جوابِ درست برسی؟

بله. اما از قبل تمرین کرده بودم که جلوجلو جواب ندهم، سوال را کامل تجزیه تحلیل کنم و بعد جواب دهم. خواستم عجله را پایین و تمرکز را بالا ببرم.

پیش بینی ١٠٠میلیون را می‌کردی؟

صددرصد. من کاملا آماده پله آخر بودم. اصلا این‌که آقای گلزار در مسابقه می‌گفت «عکس‌العمل و هیجانی نداری»، برای این بود که من نیم نگاه چپم به بالای اعداد بود و می‌خواستم محکم به مرحله آخر بروم.

تو تأکید کردی که مطالعاتت در حوزه جغرافی زیاد بوده، اما در سوال‌ها از حوزه‌های دیگر هم داشتیم. چطور به پاسخ‌شان رسیدی؟

خب از این ١٥سوال، چهار سوال واقعا ساده بود. من مطالعات ورزشی، سیاسی و جفرافیایی دارم و همه سوال‌ها الحمدالله در حوزه اطلاعاتی‌ام بود. مثلا سوال ٨٠میلیونی که مربوط به «نیلز بورِ» فیزیکدان می‌شد را در دوره دبیرستان خوانده بودم.

سوال آخر چطور؟ فکر می‌کنم پاسخ درست را نمی‌دانستی.

دو گزینه را حذف کردم. عقلم می‌گفت «آب»، اما دلی گفتم «مردم شناسی».

تو با مهندسی معکوس به پاسخ سوال آخر رسیدی.

بله. من این شیوه از حذف‌کردن را از دوران کنکور یاد گرفتم. گزینه اصلی‌ام «آب» بود، اما لحظه آخر دلی گفتم «مردم‌شناسی» و درست بود. بعد هم که آقای گلزار به آن‌شکل عکس‌العمل نشان داد، گزینه «آب» را یادم رفته بود و می‌گفتم «علوم» که اصلا انتخابم نبود. با واکنش آقای گلزار، یک خرده اول خودم را باختم؛ اما فورا جمع‌وجور شدم که اگر هم به ٢٠میلیون سقوط کردم، سربلند باشم، چون خودم انتخاب کردم.

برخورد اطرافیانت چگونه بود؟

هم‌دانشگاهی‌ها و همکاران واقعا احساس افتخار کردند. آنها احساس غرور کردند که در چنین دانشگاهی درس خوانده‌اند که شاید از تراز علمی نسبت به بقیه دانشگاه‌ها پایین‌تر باشد، اما یکی از دانشجویانش چنین کاری کرده است.

١٠٠میلیون چه شد؟

گفتند که در آینده‌ای نزدیک پرداخت می‌شود.

اگر سوال‌ها ادامه پیدا می‌کرد و پله دیگری در کار بود، این توانایی را داشتی که باز هم پاسخ بدهی؟

صددرصد، چون دوست نداشتم بعد از مسابقه حسرتِ آن را بخورم که چرا تا آخر نرفتم.

دوباره هم شرکت می‌کنی؟

بله. قرار شد بعد از قسمت صدم به صورت افتخاری شرکت کنم.

محمدکاظم؛ در فضای مجازی سوال‌هایی درمورد صحبت‌ها و برنده‌شدنت مطرح شده که من همه‌شان را می‌پرسم. از هر سوال که خوشت نیامد، پاسخ نده. گفته شده که حضور و برگزیده‌شدنت به دلیل نیمه‌شعبان و روز ارتش کاملا ساختگی و نمایشی بوده و خواسته‌اند جذابیت مسابقه را بالا ببرند.

مسابقه ٦ روز قبل از زمان پخش ضبط شده، اصلا چنین چیزی نیست. مردم آزادند و اظهارنظر می‌کنند. اما اگر این حرف را به یک جمعیت ١٠نفره بزنید، مطمئنم که ٩نفر از آنها اگر نسبت به ارتش و صداوسیما شناخت داشته باشند، می‌خندند. حضور من، تصادفی در روز ارتش افتاد. من حتی این روز را تبریک گفتم و به همه همکارانم «خسته نباشید» گفتم، اما این بخش از صحبت‌هایم به دلیل محدودیت زمانی پخش نشد.

برخی می‌گویند که برنده پله آخر «برنده باش» از اصل و نسبش فراری است و خودش را متعلق به شهر دیگری معرفی کرده.

اصلا و ابدا. این یک سوءتفاهم است. ما قبل از مسابقه فرمی را پرکردیم. در این فرم دقیقا نوشته شده بود «محل سکونت». خب من هم محل سکونتم که اصفهان است را نوشتم. توی همان فرم «محل تولد» هم پرسیده شده بود و من نوشتم تهران. خب این چیزی است که در شناسنامه‌ام آمده. اما کسی از من اصالت را نخواست. تا مسابقه شروع شد، آقای گلزار معرفی کرد و گفت «از اصفهان». این کلمه به این معنا نیست که طرف اصفهانی است. من هم وقتی دیدم که ایشان گفت «از اصفهان»، بعد از این‌که خودم را معرفی کردم، گفتم «از اصفهان». «از» به معنای زادگاه و اصالت نیست. اصالت من به استان خراسان شمالی و اسفراین برمی‌گردد. زبان مادری‌ام ترک و محل سکونتم اصفهان است. در تهران به دنیا آمده‌ام و در تبریز هم دوسال خدمت کرده‌ام. دیدگاه من خیلی فراتر از این چیزهاست. اصل و اصالت قابل پوشش نیست. من دیدگاه بالاتری دارم و آن ایران است.

مورد دیگری که مطرح شده این است که می‌گویند سوال‌ها خیلی ساده بوده و همه می‌توانستند پاسخ دهند.

من نظامی‌ام و در درس جغرافیای کشورهای همجوار، آن سوال «رودخانه سیروان به کدام سد در عراق می‌ریزد؟» را خوانده بودم. وگرنه طراح سوال مطمئن بود که ٩٩درصد شرکت‌کنندگان در این سوال حذف می‌شوند. یا مثلا فکر می‌کردم پاسخ سوال چهار، سرهنگ آبشناسان باشد. اما وقتی گزینه‌ها آمد و دیدم جزو چهارتا نیست، جا خوردم. من که خودم ارتشی‌ام پاسخ این سوال را بلد نبودم، اما با مهندسی معکوس به پاسخ رسیدم، البته از «پنجاه‌‌پنجاه» هم استفاده کردم. خیلی هم ناراحت شدم که چرا گزینه کمکی‌ام را این‌قدر زود استفاده کردم. همیشه همین‌طور است که در ١٥سوال، چهارسوال سخت است.

می‌گویند آقای گلزار سه‌بار به شما کمک کرده و خواسته به پله پایانی برسید.

فکر نمی‌کنم کسی که «برنده باش» را زیاد دیده باشد، به این نتیجه برسد که آقای گلزار به من کمک خاصی کرده، ایشان دو جا به من کمک کردند و گفتند «از کمکی استفاده کن». فقط از گزینه‌های کمکی‌ام بهره بردم که حقم بوده.

خب به ماجرای «جیگرداشتن» برسیم. عده‌ای معتقدند که تو با مطرح‌کردن «جیگرداشتن مَردها» و تقابل آن با شرکت‌کنندگان زن، شخصیت زن‌ستیزی‌داری.

از ١٠٠ کامنت زنان، ٩٠تایش تشویق و لذت‌بردن از برنامه است، یعنی آنها که «زن‌ستیز» می‌گویند، یک عده قلیل و فمنیست‌اند. علنا به آنها «فمنیست» می‌گویم.

مگر «فمنیست‌بودن» بد است؟

خب وقتی چنین صحبتی می‌شود، دیگر جوابی نداریم. اینها دارند جنسیت‌ها را جدا می‌کنند، وگرنه من که توی آن صحنه و استرس و مسابقه چیز خاصی نگفتم. من فقط گفتم «آمده‌ام که تا آخرش بروم. مرد باید جیگر داشته باشد.» من که نگفتم خانم‌ها ندارند.

محمدکاظم؛ از صحبت‌هایت همین برداشت می‌شود. تو مردها را جدا کردی و گفتی «شرکت‌کننده خانمی که تا این مرحله آمد، ادامه نداد؛ اما ما مردیم و جیگر داریم و ادامه میدیم.»

نه، من این را نگفتم. من گفتم «مردم، جیگر دارم و ادامه میدم.» من نگفتم که خانم‌ها جیگر ندارند.

اما قبول داری که از حرفت این برداشت می‌شد؟ تو گفتی که «شرکت‌کننده دیگه خانم بوده که ادامه نداده.»

من الان استدلالی برای شما می‌آورم: چه کسی روی صندلی مرحله چهارده «برنده باش» نشسته و بعد به یاد این موج‌گرایی‌ها و مبارزه‌طلبی‌هاست؟

من خودم همین برداشت را کردم که تو «شجاع‌بودن» را به مردها نسبت دادی، یعنی الان می‌خواهی بگویی که به خاطر شرایط چنین حرفی زدی؟

ببینید آقای ‌هاتفی‌نیا، این ویژگی مردهاست. مگر از لحاظ تاریخی ویژگی یک مرد جیگرداشتن و شجاع‌بودن نیست؟ ما زن‌های شجاع در تاریخ داشته‌ایم، اما غالبا این صفت برای مردهاست.

یعنی تو سر حرفت هستی و معتقدی که مردها شجاع‌ترند؟

نه، ببینید من می‌گویم در طول تاریخ صفت شجاع‌بودن و جیگرداشتن متعلق به مردهاست، درحالی‌که استثنائات خیلی زیادی برای زنان شیردل داریم. مثلا آرتمیس که دریانورد ایرانی است. اما غالبا این صفت برای یک مرد نظامی است. مگر غیر از این است؟

با این نگاه، ما انگار نباید هیچ پیشرفتی داشته باشیم و متناسب با سبک پیشینیان حرکت کنیم. متناسب با این نگاه، زنان همچنان باید از حق رأی، حق رانندگی و حقوق اولیه‌شان بی‌‌بهره باشند! چرا؟ چون در تاریخ غالبا از حقوق اولیه‌شان هم بهره‌مند نبوده‌اند. به نظرم، قرار نیست ما سنت‌ها و عادات غلط تاریخی‌مان را با افتخار برجسته کنیم. اگر اینطور است الان باید اساس زندگی‌مان برمبنای تبعیض می‌بود: ظلم ارباب به رعیت، ظلم سفید به سیاه، ظلم مرد به زن...

مسابقه کات شده بود. خیلی از صحبت‌هایی که آن لحظه شد، اصلا پخش نشد. بعدش که شرکت‌کننده‌ها به حرف من اعتراض کردند، من همان جا گفتم که مَرد «مَرد» است و زن «زن».

یعنی چی؟

یعنی هر کدام از اینها جایگاه مشخص، صفات ذاتی، شخصیتی و الهی خودشان را دارند. هرکدام یک ویژگی‌ای دارد که با جنس مقابلش تفاوت دارد. این تفاوت وقتی زیباست که با هم تکمیل می‌شوند. مثل همان چیزی که در آیات قرآن می‌بینیم. دیدگاه من اصلا نسبت به مرد و زن اینطور نیست که مردستیز و زن‌ستیز و ... . زن و مرد مکمل یکدیگرند. ویژگی‌های احساسی در زن قوی‌تر است و ویژگی‌های منطقی در مرد بیشتر. اگر ما جایی مرد را نماد منطق بدانیم، می‌گویند پس پروفسور میرزاخانی چیست؟

محمدکاظم؛ تو می‌توانستی بگویی من جیگر دارم؛ همین. اما تو جیگرداشتن یعنی شجاع‌بودن را متعلق به مردها دانستی و حتی فراتر از آن در مقابل زن‌ها قرارش دادی.

من گفتم «ما مَردیم، جیگر داریم و ادامه میدیم.»

و در کنارش بحث زن‌ها را هم مطرح و قیاس کردی. اصلا نیازی به این کار نبود محمدکاظم.

اصلا مگر آن شرایط مهندسی‌شده بود؟ آن شرایط، یک شرایط فی‌البداهه بود.

یعنی حرف‌هایت را رد کنی؟ یعنی گزاره «مردها جیگر دارند و زن‌ها ندارند» را باور نداری؟ یعنی حرفت را برخاسته از شرایط استرس‌زای پله آخر «برنده باش» می‌دانی؟ یا این‌که هنوز دنبال آن هستی که صفت برتری به مَرد بدهی و ضعیفی را متعلق به زنان بدانی؟

مرد و زن با هم برابرند؛ اما در ویژگی‌ها متفاوتند.

یعنی تو شجاع‌نبودن را ویژگی زن می‌دانی؟

نه. اما ویژگی غالب مردها می‌دانم، یعنی باید باشد. وقتی من می‌گویم مردها شجاعند، می‌توانیم به همه‌شان نسبت دهیم؟ نه. اما باید ویژگی اغلب مردان باشد. درست است؟

اشکالی ندارد اگر من نظر دیگری داشته باشم؟

ببینید. الان اگر جنگ شود، می‌گویند آقایان بروند و بجنگند. شاید حالا تعدادی از زن‌ها بروند و کمک کنند؛ اما می‌گویند مردان بروند و برای شجاعت و دفاع از ناموس‌شان بجنگند.

محمدکاظم؛ به نظرم این ویژگی‌ها را نمی‌توانیم به جنسیت افراد نسبت دهیم. زن‌ها مثل مردها و مردها مثل زن‌ها در مقاطع مختلف کارهایی انجام می‌دهند که شجاع بودن‌شان برجسته می‌شود. واقعا این موارد هیچ ربطی به جنسیت پیدا نمی‌کند.

من که شجاعت زنان را نفی نکرده‌ام. من گفته‌ام مردها باید شجاع باشند و جلو بروند.

اگر روی صندلی «برنده باش» برگردی، دوباره این جمله را می‌گویی؟

شاید مرتب‌ترش کنم و قشنگ‌تر بگویم: با احترام نسبت به خانم‌ها و بهشان برنخورد. مرد باید جیگر داشته باشد و مسابقه را تا آخر برود.

تو همان جا متوجه واکنش‌ها نسبت به جمله‌ات شدی. چون می‌گویی تماشاگران بعد از مسابقه اعتراض کردند.

همان حین مسابقه اعتراض کردند.

حین مسابقه؟

بله. خیلی‌ها تشویق کردند و خیلی‌ها هم اعتراض کردند. خانم‌ها بودند که معترض شدند.

و تو در پاسخ گفتی: مَرد «مَرد» است و زن «زن»؟

بله. گفتم مَرد «مَرد» است و زن «زن» و اینها با هم تفاوت دارند. سال اول که کنکور دادم، دانشگاه نرفتم. در دانشگاه دولتیِ یک شهرستان قبول شدم، اما انتظار بیشتری از خودم داشتم. من هنوز مدرسه نمی‌رفتم که پدرم جزء ٣٠ قرآن را با من کار کرد و تقریبا حافظ جزء ٣٠ بودم.کلاس اول ابتدایی بودم که کتاب‌هایی مثل «جوجه اردک زشت»‌هانس کریستین اندرسن می‌خواندم. وقتی کلاس دوم بودم، معلم کلاس پنجم من را سر کلاس جغرافی‌شان می‌بُرد. او از بچه‌ها سوال می‌پرسید و بلد نبودند، بعد من پاسخ‌ها را با ذکر مثال می‌گفتم.

وقتی «برنده باش» را نگاه می‌کردم، دیدم که ٩٠درصد سوالات را بلدم که هیچ، بدون گزینه‌ها هم می‌توانستم پاسخ دهم.پاسخ‌ها را بدون گزینه‌ها هم بلد بودم. اما خواستم عجله را پایین و تمرکز را بالا ببرم. اینکه آقای گلزار در مسابقه می‌گفت «عکس‌العمل و هیجانی نداری»، برای این بود که من نیم نگاه چپم به بالای اعداد بود و می‌خواستم محکم به مرحله آخر بروم. برای سوال آخر، دو گزینه را حذف کردم. عقلم می‌گفت «آب»، اما دلی گفتم «مردم شناسی».

منبع:شهروند

انتهای پیام/

حقایقی از زندگی و شیوه موفقیت برنده جتجالی برنده باش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۹
در انتظار بررسی: ۰
Switzerland
قاسم تاتار
۱۰:۲۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
با سلام من ابولقاسم تاتار هستم هم ولایتی اقای محمدکاظم تاتار که ازخراسان شمالی اسفراین روستای اسپید هستیم ما گلایه ای از محمد کاظم داشتیم که چه دلیلی داشت خودشو اصفهانی معرفی کرد برای همه دوستانه ما سوال شده مگه کسی به اصالت اون کاری داشت لطفا اصلاح کنید
Iran (Islamic Republic of)
یزدان باجلان
۰۶:۵۶ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
با سلام
من کاری ندارم که این برنامه ساختگی بود و یا نه
اصلاً برام مهم نیست
ولی مردانه حرف زد و ثابت کرد که یه نظامی ارتش قوی و استوار حرفشو میزنه و اهل دروغ و ریا نیست و ارتش همیشه صادقه و وفادار و با پیشنهادهایی که برای جایزش داد فهمیدم که چه دل بزرگی داره و هیچ چیزی واسه خودش نخواست و ثابت کرد ارتش برای مردم و در کنار مردمه
همیشه و همه جا موفق باشه و من به ایرانی بودنش افتخار میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۷ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
گلزار پولداره و تموم این پولها که به شرکت کننده ها داده میشه از جیب شخص اش داده میشه، کاش اون بوگاتیِ لیمویی رنگِ چند میلیاردی اش رو برای جایزه میگذاشت و شاید این شانس شامل کسی میشد که یک پراید دسته دوم داره و اینجوری عدالت هم انجام میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
اقای تاتار به من عاجز بده درراه خدا کمکی شامل حال ماکن بده درراه خدا وخدا ارج تان بدهد خیرازجوانی تان ببیمید بدیددراه خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
اصلا حرف بی ربطی نزده .
وای موش .. وای سوسک ......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۰ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
چرا خبرنگار به ایشون اینقدر گیر می ده !!! خیلی حرف درستی هم زده ، دمش گرم !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
مبارکش باشه
Iran (Islamic Republic of)
رضوان
۱۰:۳۳ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
اینکه خیلی روشنه غالبا مردها شجاع ترند و زن ها مهربان تر و این هم مربوط به ساختار خلقتشون می شه و هر دو هم محترمند و اصلا زیبایی خلقت هم در همینه. به تفاوت ها احترام بگذاریم و این افکار رو هم از ذهنمان خارج کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
عجببببببببببببببببب
Iran (Islamic Republic of)
هادی
۱۰:۱۳ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
بهنوان یک خراسانی و بجنوردی لذت بردم..درود بر ارتشی دلاور..ایولله..جیگر داشتن خراسانیها رو واقعا به اثبات رسوندی ...
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۴۸ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
عزیز خراسانی داریم تا خراسانی ایشون ترک تاتار شمال خراسانه اصل خراسان تبارشون پارتی و زبانشون فارسیه و جمعیتشون پنج برابر بیشتر از ترکان شمال خراسانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
من واقعا از تماشای این مسابقه لذت بردم
Iran (Islamic Republic of)
Fati
۰۹:۱۳ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
دمت گرم حق مطلب رو گفتی . روزی صد بار تعریف الکی از زنان میشه ،هیچی صداش در نمیاد.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۲۳:۰۹ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدایی خراسانی ها شجاع اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۸ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
فقط اونجا ک میگه گفتند به زودی پرداخت می کنیم
خیلی دلت خوشه هااا
تو این مملکت توقع داری 100 میلیون پول بی زبون بدن به تو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
عزیزم با فروش سوالات 1000 تا 100 میلیون جمع میکنه بعد به یه نفر جایزه میده این شد هنرمندی؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ماشاالله تکاورارتشی درودبه غیرت وشرفت ،،ارتش فدای ملت ،ملت فدای ارتش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۸ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
به جای این مصاحبه یک فیلم گفتگویی ازش می گرفتید پخش می کردید
Iran (Islamic Republic of)
م
۱۷:۲۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ایولا
Iran (Islamic Republic of)
خاتون آبادی
۱۷:۲۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ماشالله تاتار جون با این مصاحبه کولاک کردی عزیزم
Iran (Islamic Republic of)
سام
۱۷:۲۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ماشالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۸ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
۱۰۰ تومن برد نوش جونش
United States of America
ناشناس
۱۶:۲۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
درود به این افسر قهرمان ارتش درود به تمام ارتشیان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
از فقر وحشتناکی که تو روستاهاس مستند تهیه کنه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
این بنده خدا این مبلغ پولو برای ازدواج خودش میخواد ،کمک وظیفه ی دولته مردم وضعیتشون مثل سیل زدهاست ،بی پول بیکار وگرفتار ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
خب حرف درستی زده ، فطرت،خلقیات و خصوصیات ذاتی زن و مرد با هم متفاوته ، شجاعت و منطق در ذات مرده و در ذات زن احساسات و لطافت
Iran (Islamic Republic of)
خان محمدعلی آقا
۱۶:۰۴ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
همه به سرنوشتش ربط داره و به هر حال تو اون ساعت تو اون مکان باید این مبلغ رو برنده میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۲ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
مبارکش باشه واقعا لياقتشو داشت
Iran (Islamic Republic of)
انیس
۱۴:۲۰ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
این 100 ملیونها رو تقسیم کنید بین مردم بیچاره. تو روستاهای ما مردم حتی نون خالی هم پیدا نمی کنن بخورند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ایناپول هاروازخودمردم می گیرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
شما زرنگی از پول تو جیبی خودت یه ده هزار تومان به مردم بیچاره کمک کن.هر وقت تونستی بیا نظر برا این صد میلیون بذار.هر چیزی جای خود دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
اتفاقا روستای ما خیلی بدترتره
Germany
ناشناس
۱۶:۱۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ببخشیدمیشه شما بگید کدوم روستا هستید ما که اومدیم واز نزدیک دیدیم استان های سیل زده لرستان رو ولی واقعا رسیدگی میشه ما خودمون ۱۵۰۰تا فقط غذای گرم اوردیم حالا بماند بقیه چی اوردنروستا های شمال کشور هم خدایشش خیلی دارن بهشون میرسن!
Germany
ناشناس
۱۹:۲۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
نون خالی نیست بعد چه جور اینترنت وبسته اینترنت میگیرید پس راستشو بگید اونجوری که اینترنتتونو وصل کردن پس حتما به وضع غذاتونم میرسن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
این بنده خدا که نگفته تو منطقه سیل زده هست. گفته تو روستاهای ما مردم نون ندارن. چه ربطی به سیل و اینترنت داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۷ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
شما لطف کن اسم روستا رو بگو ما خودمون میریم همونجا، وقتی حرفی رو میزنی که بهش فکر نکردی عقل زیر سوال میره دوست عزیز...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
عزیزان من مهربون باشید.
Germany
ناشناس
۱۰:۳۳ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
نون خالی ندارید ولی پول خرید بسته اینترنت رو دارید عجیبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
پول اینترنت رو بده به نون بخور ! چرا یاد گرفتیم فقط گدا باشیم ؟
من یه یتیم هستم وقتی پدرم فوت کرد فقط یه پتو داشتیم که باهاش سر کنیم بجای گدایی تلاش کردم و کار و کار و کار الان مدیر مالی یه شرکت هستم با خونه و ماشین ازدواج هم کردم خیلی هم شرایط خوب هست فقط تنها دلیلش این بود که به فکر گدایی نبودم