باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛

جزئیات قیمت اقلام اساسی در رمضان ۹۸

با توجه به آنکه کمتر از چهار روز به آغاز ماه رمضان باقی است، بازار اقلام اساسی مورد نیاز سبد خانوار با رفت و آمد بیشتری روبروست.

/گزارش اقلام//جدیدترین نرخ اقلام اساسی ماه رمضان// بهترین قیمت سبد کالایی ماه رمضان ۹۸به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به آنکه کمتر از چهار روز به آغاز ماه رمضان باقی است، بازار اقلام اساسی نظیر گوشت، مرغ، برنج، خرما و دیگر محصولات مورد نیاز سبد خانوار با رفت و آمد بیشتری روبروست که این امر بر نوسان قیمت این کالا‌ها بی تاثیر نیست.

اگرچه در روز‌های اخیر قیمت برخی محصولات و مواد غذایی همچون گوشت قرمز، برنج، شکر، حبوبات با نوساناتی در بازار روبرو شده است، اما به اذعان بسیاری از مسئولان به سبب واردات و تولید مناسب، مشکلی در تامین کالا نداریم و عمده مشکلات مربوط به بخش توزیع است.

بررسی‌ها از بازار اقلام اساسی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۷ تا ۲۲ هزار، برنج خارجی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، عدس ۷ تا ۷ هزار و ۵۰۰، لوبیا قرمز ۱۰ تا ۱۱ هزار، لپه ۹ تا ۱۲ هزار، لوبیا چیتی ۱۳ تا ۱۵ هزار، لیمو عمانی ۵۵ تا ۶۰ هزار، شکر ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار، قند ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰، روغن ۵ کیلویی ۴۰ تا ۴۵ هزار، چای ۴۵ تا ۵۰ هزار، خرما پیارم ۶۰ تا ۷۰ هزار، رطب ۲۳ هزار و بم ۳۰ تا ۳۱ هزار، هر بسته پنیر ۵۰۰ گرمی ۵ تا ۷ هزار، خامه کوچک ۲ هزار و ۵۰۰، هر بطری شیر ۴ هزار و ۳۰۰ تا ۴ هزار و ۷۰۰ و کشک ۹ تا ۱۱ هزار تومان است.

همچنین بازار محصولات پروتئینی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلو مرغ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۳ هزار، ران مرغ با کمر ۱۱ هزار و ۵۰۰، سینه با کتف ۲۲ هزار، سینه بدون کتف ۲۳ هزار، فیله مرغ ۲۵ هزار، شقه گوسفندی ۱۰۳ تا ۱۰۵ هزار، شقه گوساله ۱۰۰ تا ۱۰۳ هزار، راسته گوسفندی ۱۱۰ هزار، سردست گوسفندی ۱۱۵ هزار، سردست گوساله ۱۱۰ هزار و راسته گوساله ۱۰۵ تا ۱۰۷ هزار تومان است.

حال به سراغ مسئولان ذی ربط می‌رویم تا از آخرین تحولات بازار اقلام اساسی در آستانه ماه مبارک رمضان و میزان ذخایر در انبار‌ها با خبر شویم:

 کمبودی در عرضه اقلام اساسی ماه رمضان وجود ندارد/ افزایش قیمت روغن در بازار منتفی است

قاسمعلی حسنی دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی ، با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی ماه رمضان وجود ندارد، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلوگرم عدس کانادایی با نرخ ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰، نخود ۶ هزار و ۹۰۰ تا ۷ هزار و ۹۰۰، لوبیا قرمز خارجی ۸ هزار و ۶۰۰، لوبیا قرمز ایرانی ۹ هزار و ۴۰۰، لپه ایرانی ۹ هزار و ۲۰۰، لپه اتیوپی ۸ هزار و ۳۰۰، لپه استرالیایی ۸ هزار و لوبیا چیتی ۱۳ تا ۱۳ هزار و ۲۰۰ هزار تومان در عمده فروشی‌ها عرضه شود.

وی نرخ هر کیلوگرم برنج خارجی را ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی ۱۷ تا ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

حسنی نرخ هر کیلو خرما دشستان را ۱۵ هزار، رطب ۲۱ هزار و ۵۰۰، خرما بم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تا ۳۱ هزار و ۵۰۰، پیارم ۶۵ تا ۷۰ هزار و خرمای بسته بندی ۷۰۰ گرمی را ۱۶ تا ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد.

دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی نرخ مصوب هر کیلو شکر را ۳ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: این در حالی است که در بازار آزاد شاهد عرضه شکر با نرخ‌های بالاتر هستیم که از این رو مسئولان باید تمهیداتی بیندیشند چرا که قیمت‌های کنونی در بازار کاذب است.

وی از منتفی شدن افزایش قیمت روغن در بازار خبر داد و گفت: اگرچه کارخانه‌های روغن کشی خواستار افزایش قیمت روغن هستند، اما تا کنون سازمان حمایت با درخواست آن‌ها مخالفت کرده است. از این رو تا ۱۵ مرداد قیمت روغن هیچ گونه تغییری نخواهد داشت.

حسنی قیمت اقلام اساسی در ماه رمضان را پیش بینی کرد و افزود: با توجه به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات برنج و عرضه فراوان اقلام اساسی پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در قیمت اتفاق نیفتد.

قیمت هر کیلوگرم خرما در مبدا  ۲۵ هزار تومان/ موجودی  خرما در سردخانه‌های کشور  بیش از ۱۰۰ هزار تن است

رشید فرخی رئیس انجمن ملی خرما در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به دلایل گرانی خرما در بازار اظهار کرد: در سال زراعی گذشته حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش محصول داشتیم که این امر در کنار افزایش صادرات خرما بر نوسان قیمت این محصول در بازار دامن زده است.

وی قیمت هر کیلوگرم خرما در شهرستان مبدا را حدود ۲۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که هر کیلو خرما در خرده فروشی‌های تهران با نرخ حدود ۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

فرخی موجودی کنونی خرما در سردخانه‌های کشور را بیش از ۱۰۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: موجودی فعلی سردخانه‌ها برای مصرف ماه رمضان کافی است، ضمن اینکه از ۲ ماه آینده خرمای نوبرانه به بازار عرضه می‌شود.


بیشتر بخوانید: آرامش بر بازار اقلام اساسی حاکم است/ توزیع شکر با نرخ مصوب ۳ هزار و ۵۰۰ تومان


این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به افزایش مصرف خرما در ماه رمضان، کسانی که خرما در اختیار دارند، این محصول را روانه بازار خواهند کرد.

به گفته وی، با پایان ماه مبارک رمضان به سبب گرمای هوا مصرف خرما کاهش پیدا می‌کند که به این ترتیب ممکن است قیمت تا حدودی در بازار افت کند.

ثبات نرخ لبنیات در بازار ماه رمضان

رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، از ثبات نرخ لبنیات در ماه رمضان خبر داد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های حقوق و دستمزد، تغییرات نرخ ارز یا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از کره وارداتی، مواد بسته بندی و پتروشیمی به کارخانه‌های لبنی پیشنهاد داده ایم تا مستندات لازم را در این زمینه ارائه کنند تا انجمن مدارک و مستندات را به ستاد تنظیم بازار ارسال کند.

وی با بیان اینکه قیمت محصولات لبنی تا ابلاغ مصوبه جدید از سوی ستاد تنظیم بازار تغییری نخواهد داشت، افزود: قیمت محصولات لبنی تا بررسی نهایی از سوی ستاد تنظیم بازار به طور قطع تا پایان ماه رمضان افزایشی نخواهد داشت.

باکری در پایان تصریح کرد: با توجه به اعتراض دامداران به افزایش قیمت نهاده‌های دامی پیشنهاد داده ایم که تولیدکنندگان اسناد و مدارک لازم برای تعیین تکلیف قیمت را در اختیار سازمان حمایت قرار دهند تا پس از بررسی‌های لازم نرخ مصوب شیر خام و به تناسب آن محصولات لبنی اعلام شود.

قیمت هندوانه در ماه رمضان نوسان خاصی ندارد

حسن صابری رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،از ثبات نرخ میوه و صیفی در بازار خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی عرضه، اقلام میوه و صیفی همانند هفته‌های گذشته در بازار عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه هندوانه ماه رمضان وجود ندارد، افزود: با توجه به عرضه فراوان هندوانه از سیستان و بلوچستان و چابهار نوسان خاصی در قیمت هندوانه ماه رمضان نخواهیم داشت.

صابری نرخ هر کیلو سبزی جور (پلو، آش، قورمه) را یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ و سبزی خوردن را ۲ تا ۳ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به ازدیاد تقاضا در روز‌های ابتدایی ماه رمضان ممکن است قیمت سبزی تا حدودی نوسان یابد.

این مقام مسئول با بیان اینکه در عرضه سایر میوه‌ها در ماه رمضان مشکلی نداریم، اظهار کرد: با توجه به وقوع سرمای اخیر ممکن است تا حدودی میوه‌های سردرختی به سبب سرمازدگی دچار آسیب شده باشند، اما به سبب وقوع یخبندان در برخی مناطق برآورد دقیقی از میزان خسارت و تولید نداریم.

وی قیمت هر کیلو خیار بوته‌ای را ۳ تا ۶ هزار تومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون هر کیلوگرم خیار گلخانه با نرخ ۴ تا ۶ هزار، هندوانه یک هزار تا ۲ هزار، سیب لبنانی زرد و قرمز ۶ تا ۱۱ هزار، ملون ۳ تا ۵ هزار و ۵۰۰، پرتقال تامسون شمال ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار، پرتقال جنوب ۵ تا ۷ هزار و ۵۰۰، موز ۱۰ تا ۱۱ هزار و ۵۰۰، کیوی ۶ تا ۱۰ هزار، گوجه سبز ۱۰ تا ۳۵ هزار، توت فرنگی جیرفت ۵ تا ۸ هزار، توت فرنگی کرج ۱۶ تا ۲۴ هزار و توت فرنگی گرگان ۸ تا ۱۷ هزار تومان در میدان مرکزی میوه و تره بار عرضه می‌شود که با احتساب سود ۳۰ تا ۳۵ درصد در خرده فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

این مقام مسئول قیمت هر کیلو پیاز را ۵ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی نو ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰، سیب زمینی کهنه ۲ تا ۳ هزار، سیر تازه ۸ تا ۱۱ هزار، سیر خشک ۱۰ تا ۱۵ هزار، فلفل دلمه سبز ۵ تا ۸ هزار، فلفل تند ریز ۵ تا ۸ هزار، کاهو پیچ سالادی یک هزار تا ۲ هزار و ۵۰۰، کاهو رسمی یک هزار تا ۲ هزار، گوجه فرنگی ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار، لوبیا سبز ۷ تا ۱۰ هزار و هویج ۲ تا ۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.

ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ بر نوسان قیمت بی تاثیر نیست

برومند چهار آیین عضو هیئت مدیره اتحادیه کانون سراسری مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، درباره آخرین تحولات بازار مرغ در ماه رمضان اظهار کرد: هم اکنون متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار تومان است.

وی افزود: با ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ از ابتدای هفته آینده پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ با افزایش ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومانی به ۱۲ هزار و ۳۰۰ تا ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان برسد.

چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ گرم در خرده فروشی‌ها را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: فروش با نرخ‌های کنونی بیانگر زیان یک هزار و ۵۰۰ تومانی مرغداران در فروش هر کیلو مرغ است.

این مقام مسئول قیمت مرغ در ماه رمضان را پیش بینی کرد و گفت: با استمرار افزایش قیمت نهاده‌های دامی و مشکلات در تامین و حمل و نقل پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ از نیمه دوم ماه رمضان به سبب کمبود جوجه ریزی یا عرضه مرغ با وزن پایین‌تر نوسان چشمگیری در بازار داشته باشد.

 شرایط مساعد بارندگی و امتناع دامداران از عرضه بر نوسان قیمت گوشت بر بازار دامن زد

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، درباره آخرین تحولات بازار گوشت قرمز اظهار کرد: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۹۳ تا ۹۶ هزار تومان به مغازه دار و با احتساب ۱۰ درصد سود ۱۰۳ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

وی با اشاره به دلایل نوسان مجدد قیمت گوشت در بازار افزود: اگرچه در هفته‌های اخیر قیمت گوشت ۴ تا ۵ هزار تومان در بازار کاهش یافت، اما به سبب شرایط مساعد بارندگی و رویش علف در مراتع و جنگل‌ها تا حدودی دامداران از عرضه امتناع کردند که در نهایت این کمبود زمینه را برای نوسان مجدد قیمت در بازار فراهم کرد.

ملکی نرخ کنونی هر کیلو دام زنده در میادین را ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که در هفته‌های اخیر هر کیلو دام زنده با نرخ ۴۷ تا ۴۸ هزار تومان خرید و فروش می‌شد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت گوشت در ماه رمضان را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به افزایش عرضه دام و ورود بره‌های نو به بازار پیش بینی می‌شود که قیمت گوشت در ماه رمضان نوسان خاصی نداشته باشد.

کمبودی در عرضه نان ماه رمضان وجود ندارد/ قیمت نان سنتی تغییری نخواهد داشت

قاسم زراعت کار رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، از ثبات نرخ نان در ماه رمضان خبر داد و گفت: با وجود افزایش هزینه‌های تولید همچون حقوق و دستمزد، آب و برق، حمل و نقل، بیمه و...، اما نرخ انواع نان نظیر لواش، تافتون، بربری و سنگگ از سال ۹۳ تا کنون تغییری نداشته است و همواره نرخ انواع نان سنتی تا پایان ماه رمضان ثابت خواهد ماند.

وی افزود: با توجه به ثبات نرخ نان، همه روزه نانوایان انتقاداتی را به اتحادیه مطرح می‌کنند که متاسفانه با وجود پیگیری‌های مکرر، نرخ نان تا این لحظه نوسانی نداشته است. این در حالی است که همه ساله آنالیز قیمت براساس هزینه‌های تولید برای اصلاح قیمت به دستگاه‌های ذی ربط ارسال می‌شود.

زراعت کار با بیان اینکه کمبودی در عرضه نان ماه رمضان وجود ندارد، گفت: براین اساس مردم می‌توانند در هر جایی که کمبود در عرضه نان را مشاهده کردند با شماره اتحادیه تماس بگیرند تا در اسرع وقت به تخلف واحد نانوایی مربوط رسیدگی شود.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی درباره آخرین وضعیت ساعات کار نانوایی‌ها در ماه رمضان بیان کرد: ساعت کار برخی نانوایی‌های لواش و تافتون از صبح تا بعد از افطار، برخی دیگر از این واحد‌ها از صبح تا بعد ازظهر و همچنین ساعات کار نانوایی‌های بربری و سنگگ از صبح تا بعد از افطار خواهد بود.

ثبات و آرامش بر بازار طلای سرخ در ماه رمضان حاکم است

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، اظهار کرد: هم اکنون حداقل قیمت هر کیلو طلای سرخ ۷ میلیون و ۵۰۰ میلیون و حداکثر ۱۴ میلیون تومان است.

وی افزود: همه ساله در آستانه ماه رمضان، دلالان به سبب ازدیاد تقاضا از سوی کشور‌های مسلمان، قیمت‌ها را به طور کاذب افزایش می‌دهند که خوشبختانه از چند روز گذشته با فروکش کردن حباب قیمت ها، بازار به ثبات نسبی رسیده است.

حسینی درباره آخرین تحولات قیمت زعفران در ماه رمضان گفت: با توجه به کاهش تقاضا برای خرید زعفران در ماه رمضان پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در بازار اتفاق نیفتد.

کمبودی در عرضه برنج و شکر تنظیم بازار وجود ندارد/ نرخ مصوب هر کیلو برنج هندی ۷ هزار و ۴۰۰ تومان

عباس ارشدی عضو هیئت مدیره و معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، با بیان اینکه مشکلی در تامین کالا‌های اساسی وجود ندارد، اظهار کرد: در طرح ضیافت به منظور تنظیم بازار ۵ هزار تن برنج هندی ۱۱۲۱ با نرخ مصوب ۷ هزار و ۴۰۰ و ۳ هزار و ۳۰۰ تن شکر مورد نیاز مصرف خانوار با نرخ ۳ هزار و ۴۰۰ تومان به مصرف کنندگان در تعاونی‌ها و فروشگاه‌های مصرف استان تهران توزیع خواهد شد.

وی افزود: توزیع روغن در طرح تنظیم بازار ماه رمضان وجود دارد، اما هنوز مقدار و قیمت آن ابلاغ نشده است.

ارشدی در پایان با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ هزار تن برنج در انبار‌های استان تهران موجود است، تصریح کرد: با وجود بیش از ۱۰۰ هزار تن برنج در بنادر و حمل به استان‌ها موجودی ذخایر برنج به بالای ۲۰۰ هزارتن می‌رسد.

گزارش از آزاده محبی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایران
۱۴:۴۹ ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸
نان خشک بخوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۹ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
ببین کارمان به کجا رسیده یک کارگر ۵۰حقوقشه که پول دو پرس غذاست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۸ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
بعضی از مردم کم درآمد سراسر سال روزه هستند و امساک می کنند و چیزی باقی نمی ماند
که اضافه بیاید ودر عید فطر به فقرا بدهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۷ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
یعنی چی برنج ۱۷ تا۲۲ این چه تنظیم بازاریه توانبارهاپراز برنج اونقدر گران کردن ارزاق مردم خصوصا برنج به مزاقشون خوش اومده که برنج نیمدونه هم رو ازتوبتزار جمع کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۴ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدایا‌مارا نجات بده
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۰۰:۴۲ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
برنج ایرانی منطقه ما کیلویی 120000تومان بود بااین حرفا کردنش 18000تومان درحالی مال محل خودمون هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدا را شکر در وضعینی هستیم که هر چه قدر اجناس گران بشه فرقی به حال ما نمی کنه
United States of America
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدا را شکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
این که میگید پنیر ۵ تا ۷ هزارتومن یعنی چی ؟؟؟ بالاخره ۵ یا ۷ شما نیستید که قیمت تعیین میکنید قیمتها با سهمیه بندی بنزین چند برابر میشه الان گرون هست بدتر میشه اون مسئولی که میلد از درد مردم خرف میزنه به خدا وجود خارجی نداره اون پول نیگیره حرفایی که رو کاغذ نوشته رو بخونه هیچ مسئولی دلش واسه مردم نمیسوزه اونا مرفهین بی دردی هستن که واسه پر کردن جیب خودشون از مردم مایه میزارن ۴۵ تومن میدید دها برابرشو پس میگیرید چند بار برق گرون شده اب گرون شده حالا بنزین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
از همینایی که قیمت دادن بدن به ما بتونم دست مردم بدیم مخصوصا شکر قند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
عید رو که تلخ کردین به کام مردم، ماه رمضون هم همونطوریه.وقتی توخبرها از قیمتها گفته میشه باید منتظر فاجعه گرانی باشیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
کشوری با این ثروت، نباید با فقر دست و پنجه نرم کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
سلام خسته نباشی
ایا میدانید پولشویی به روستاهای شمالی هم رسید!

ایا میدانید تو استانهای شمالی با سرعت بالایی ارازی کشاورزی ما را با تعقیر کاربری دارن غارت می کنن! و دلالان سود زیادی میبرن، مسعولان کجا کار هستن!! چطوری: دلالان زمین مورد نظر را از کشاورز بیچاره با حمایت بعضی از دهیاران وشوراها که همه در بیشتر نقاط شمال بنگاه ومشاور املاک دارن!!!...با زیر قیمت میخرن بعد از مدتی با زد بند وتغییر کاربری اون داخل بافت قرار میدن با قیمت بالایی میفروشن! ویا با گرفتن پول از دلالان ان را داخل بافت قرار می دهند و دلالان و بساز بفروشها با ساخت ویلا، و با در اختیار گرفتن افراد زیادی در املاکها ان را در سایتها واپیکیشنها باقیمت بالایی میفروشن!!ا واینده فرزندان ما نابود میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
بنظرم نباید گناه کنیم.
United States of America
ناشناس
۱۳:۳۱ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
نظرمن هم همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
پست ترین افراد دلال ها هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۱ ۰۴ خرداد ۱۳۹۸
اولا قیمت کالا از مبدا کارخانه افزایش نرخ داشته : مثلا وقتی قیمت روی درب کنسرو ماهی 14000 خورده ، به دلال چه ربطی داره ،
بعدش هم از چند وقت دیگه با توجه به عدم صادرات و واردات همه دلال می شوند .
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۷:۴۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
همین حالا مرغ گرم در بازار زیر 10 هزار تومان آمده ولی شکر و قند قیمت آن بیش از 8000 تومان است دولت که 6 سال است کشور را بحال خود رها کرده هربازاری و دلالی هر بلا خواستند سرمردم درآوردند لااقل حرف بی موقع و وعده توخالی دولت ندهد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
در قدیم مردم سالی یک بار در سال غذا می خورند و سالی یکبار لباس می پوشیدم و در غار زندگی می کردند !!!!
Iran (Islamic Republic of)
رحمن
۱۶:۴۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
چرا جلوی این همه گرانی را نمیگیرید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
کی؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
یک سال 12 ماه دارد ،فقط ماه رمضان باید کنترل شود که اجناس گران نشود ، مگه ماههای دیگه مردم زندگی نمی کنن ، کاش همه ماهها ماه خدا بود ، تا به داد مردم برسند .
United States of America
جواد
۱۵:۵۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
چه خبر؟قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۱۷ تا ۲۲ هزار، برنج خارجی ۸ تا ۸ هزار و ۵۰۰، عدس ۷ تا ۷ هزار و ۵۰۰، لوبیا قرمز ۱۰ تا ۱۱ هزار، لپه ۹ تا ۱۲ هزار، لوبیا چیتی ۱۳ تا ۱۵ هزار، لیمو عمانی ۵۵ تا ۶۰ هزار، شکر ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار، قند ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۵۰۰، روغن ۵ کیلویی ۴۰ تا ۴۵ هزار، چای ۴۵ تا ۵۰ هزار، خرما پیارم ۶۰ تا ۷۰ هزار، رطب ۲۳ هزار و بم ۳۰ تا ۳۱ هزار،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
اگر شما ۱ کیلو شکر در مغازه های سوپرمارکت شهر اراک پیدا کردین من بهتون جایزه میدم . شکر نایاب شد و قند هم به بالاترین نرخ به فروش میرسد .
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۲۲:۴۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
بقالی داری؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدایا دوباره ماه رمضون شد بهانه کردن گرون کنن خودت به دادمون برس تشنگی وگرسنگی از یه طرف گرونی هم از یه طرف ننگ بر هر چی دلال.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۳۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
همه اجناس گرون شده .دیگه توان خریدنداریم
United States of America
ناشناس
۱۵:۳۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
نخر
Iran (Islamic Republic of)
m
۱۶:۴۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
نخر یعنی چه ؟؟؟ شما که میگی نخر اول خودت ناهار و شام نخور هیچی هم نخر و نپوش بعد بیا بگو نخر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
بازهم داستان روسای اتحادیه هایی که قیمت مشخص ندارند.
اما یک نکته جدید برخی شرکتها و پرسنل آنها طبق پیام های قبلی بنده در استفاده اتحادیه ها از رانت اطلاعاتی در حال یک فرآیند مجازی یا پولشویی و گرانی ساختگی هستند .
شیوه یه اینگونه است که برخی شرکتهای تولیدی یا پخش یا وارداتی با ارسال نمایندگانشان یا خود ویزیتورها به مغازه های خرده فروشی اقدام به ثبت خرید و پرداخت از طریق خودشان کرده و محموله به درب مغازه خرده فروش مغزاه دار منتقل می شود سپس مثلا فرد ویزیتور یا یک فرد آشنای او با هماهنگی جهت جابجایی کالای مورد نظر چای برنج روغن ماکارونی و مواد خوراکی (این مشاهدات عینی در یک چند فروشگاه مواد غذایی بوده است) مراجعه کرده و می روند این این جریان خرید گاهی کلکی به اسم اشناتیون نیز اضافه می شود.
نکته مهم این جریان چیست فرد ویزیتور یا نماینده پخش یا هر چیزی که اسمش را می گذارید مکررا تکرار می کند که قرار است به زودی این مواد گران شود و خود بنده یا افراد خانواده ام فلان چیزها رو فروخته ایم تا کسب سود کنیم.
نکته اینجاست خرده فروش هم این شنیده ها و فاکتور های فعلی را می بیند و به صورت دهان به دهان و مشتری به مشتری انتقال می دهد. برای بیشتر شدن فضا اینگونه این افراد در فضای مجازی هم اینکار را تکرار می کنند وخبرهایی مبنی بر گرانی یا عدم تولید یا عدم واردات برخی محصولات تولید داخلی می دهند.
حال شرکتها یا پخش یا واردات چیان چگونه از این جریان نفع می برند آنها محصول را فروخته سپس خودشان با کمک نمایندگانشان آنها را از طریق دستگاه پوز خریداری کرده و دوباره به مجموعه خودشان بر می گردانند و پس از تایید گرانی توسط فروشنده گان خرد با اضافه کردن قیمت قبلی اینبار یک فاکتور صوری قلابی را ترتیب می دهند. این خودش یکجور پولشویی را نیز می تواند سازمان دهی کند. زیرا خرید اولیه کاذب به صورت کارت و دستگاه پوز و دفعه بعدی اصلی نقدی انجام می شود.
متاسفانه به علت عدم آموزش درست فروشندگان نقض قوانین و نظارت کیلویی و دلبخواه پرسنل دولتی و همین اتحادیه ها وضعیت اینقدر آشفته شده است. بدتری واحد در این جریان سازمان خودشیفته مالیاتی است که اگر قرار است الکترونیکی باشد چه نیازی به این همه پرسنل با حقوق های کلان دارد و اگر قرار است انسان و مشاسن همکاری کنند این قوانین و مصوبات خلاف اقتصادی علیه فعالیت اقتصادی چیست ؟ آیا کسی مسولیت این فجایع را گردن می گیرد یا اینکه بازهم داستان کهنه به ما مربوط نیست دیگری مسئول است یا پیگیری نکنید دردسر می شود؟؟
متاسفانه به علت اینکه دولت به بهانه های مختلف از نظارت مستقیم و غیر مستقیم شانه خالی می کند این بین مردم تولیدکنندگان و فروشندگان محتمل شده است نکند پرسنل یا مسئولان دولت عمدا سعی دارند وضعیت گرانی لجام گسیخته ای را سازمان دهی کنند تا به نفع سازمان های ضد انقلاب و خودشان برای چپاول برخی منابع و ثروتها باشد.
واقعا یا باید به طور جدی به دولت نقد کنید و این مسائل را مطرح کنید و خودتان پیگیر شوید تا مطمئن شوید یا همراه این وضعیت باشید و بسوزید و ساختی در بسازید هم نیست. (یعنی نابودی کامل اقتصاد و کشور)
به این موارد سایتهای خرید و فروش آنلاین که خودشان مستقیم یا به صورت واسطه اقدام به قیمت گذاری های کلان می کنند و کلیت بازار را آشفته کرده اند و مجوز هایی تحت عنوان های شیک ساماندهی و اینماد هم فقط منبع دریافت پول هستند نه نظارت درست و دقیقا قوانینی برای نظارت در این حوزه که اصلا نیست و قوانین موجود هم به درد فقط وزارت خانه می خورد و ارزش قضائی پیگیری یا حتی نظارتی تنظیمی ندارد و امگار صرفا برای خالی نبودن عرضیه نوشته شده تا بشود فقط عده ای را سرکار گذاشت و پولی به جیب زد . اعتماد مردم هم نابود شد که شد مهم نیست.

در آستانه ماه مبارک رمضان گرانتر شدن مساوی با تقاضای بیشتر نیست بلکه مساوی با عرضه کمتر جهت گرانی بیشتر و دوری مردم از مذهب و اعتقاداتی است که پایه حفظ این کشور در طول تاریخ و ایجاد یک انقلاب واقعی در طول تاریخ بوده است. قطعا همه می دانند در پس این همه سال میزان درخواست مردم در این ماه و ایام نزدیک عید و ایاد چقدر است پس هرگونه صحبتی در مورد تقاضای بیشتر حرفی در جهت حمایت از گرانفروشی و کم فروشی و مفسیدن اقتصادی و مدیران فاسد است.
ماه پربرکت رمضان مبارک
Germany
ناشناس
۱۶:۵۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
عزیز خلاصه بنویس مگه نامه به رئیس جمهور میخای بدی
Iran (Islamic Republic of)
دانشجو
۱۴:۲۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
خواهشمندم یک سایتی را معرفی یا ایجاد بفرمائید، تا افراد نیازمند را بتوان شناسایی و دستگیری کرد.
الان واقعا در برخی موارد فردی که میخواهد کمکی به هموطنش بکند ، بعضا تشخیص نیازمند واقعی بودنشان سخت است.
Iran (Islamic Republic of)
شریفی
۱۶:۵۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
واقعا درست فرمودید. بارها پیش آمده مواردی را فردی خواسته به نیازمند بدهد ، ولی در اطرفش نیازمندی سراغ نداشته است.
امیدوارم جوانان جهادی یا افراد یا ارگان های آتش به اختیار ، فکری در این مورد بفرمایند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
کمیته امداد - بهزیستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
باید شکر و قند کوپنی توزیع شود .
United States of America
ناشناس
۱۴:۱۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
باید?
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۳:۲۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
مردم دوچیز رو خوب میشناسن یکی پول توجیبشون و یکی قیمتی که تو بازار میخوان جنس بخرن تو کشور ما هم که یا جنس نیست یا اگر باشه قیمتش بالاست یا اگر جنس به قیمت باشه پولش نیست
United States of America
ناشناس
۱۵:۵۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
پولش نیست?
اگر پول نیست قدرت خرید مردم اومده پایین پس چرامردم برای خرید ماشین و سکه
صف میبندند?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
این قیمت ها همینش هم بسیار بالاست و با قیمت واقعی کالا فاصله ی زیادی داره
Iran (Islamic Republic of)
نوید
۱۲:۵۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
این قیمتا از زمین تا آسمون با بازار فرق میکنه..هرکس دلخواه قیمتا رو می بره بالا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
عوض این که تو ماه رمضان بیشتر انصاف داشته باشن تازه از فرصت استفاده میکنن و بیشتر پا رو گلوی مردم میذارن
United States of America
ناشناس
۱۳:۴۳ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
مردم مقصرن چون میرن میخرند
Iran (Islamic Republic of)
m
۱۶:۴۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
شمایی که میگی مردم مقصرن چون میرند میخرند خودت یه موبایلی کامپیوتری چیزی خریدی اینجا اومدی کامنت میدی نخرید . اول از خودت شرو کن پنیر و ماست و برنج و شیر و لباس و پوشاک نخر بعد بیا بگو مردم نخرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ملت که نگفتند جنس نیست ملت میگن پول نیست که بخریم
United States of America
ناشناس
۱۳:۴۴ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
اگر پول نیست پس چرامردم برای خرید ماشین و سکه
صف میبندند?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
همه ديگه شدن دلال ميخان ارزون بخرن انبار کنن گرون بفروشن
United States of America
ناشناس
۱۳:۴۷ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
پس همه پول دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
تو بازار خيلي گرونتر از اين هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
همه اين قيمت ها بالاست و بالاتر هم خواهد رفت رحم و انصاف که نداريم که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
به فکر سفره هاي افطار مردم باشيد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
در اغلب كشورهاي اسلامي با فرا رسيدن ماه مبارك رمضان اغلب مواد غذايي ارزانتر مي شود ، ولي در ايران بر عكس است.
United States of America
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
برو همانجا كه ارزانتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
کدوم کشوره بگو بریم اونجا روزه بگریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
گرونهههههههه هيچي نميتونيم بخريم
United States of America
ناشناس
۱۳:۵۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
نخر
Iran (Islamic Republic of)
Alireza
۱۱:۰۱ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
بواله همش شعاره نیست اینجور قیمتی سری به بازار بزنید مردم گناه دارن .ماه رمضان ماه حضرت علی علیه السلام هست کمی از عدالت ایشان عبرت بگیریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
ما هم میدونیم و میبینیم که کمبودی در بازار نیست ولی پول نیست پول .قدرت خرید مردم اومده پایین سفرها کوچیکتر شده داره به سمت نامرئی شدن پیش میره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
مگه سفره میشه انداخت
United States of America
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
اگر پول نیست قدرت خرید مردم اومده پایین پس چرامردم برای خرید ماشین و سکه
صف میبندند?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
دلالاي عزيز تورو جان هرکي که دوست دارين ديگه ماه رمضوني ملت روزه دار رو اذيت نکنيد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
خسته شديم از گراني
United States of America
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
خسته شدي ?
چیکار ميکني?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
قند ۹۰۰۰ و شکر ۸۰۰۰ تومن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
خداياااااااااااا تاکي گراني خسته شديم
United States of America
ناشناس
۱۴:۲۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
تاکي گراني?
تاگران بخري
آخرین اخبار