از روشن کردن شمع و گل کاری تا شستن مزار با گلاب ۵۰ هزارتومانی / وقتی پای فضای مجازی به مراسم فاتحه‌خوانی اموات باز می‌شود!

این روزها افراد با بهانه مشغله زیاد و برای اینکه عذاب وجدان نداشته باشند که بر سر خاک عزیزان خود نمی‌روند، با پرداخت پول به دیگران زحمت شستن مزار و گل کاری را می‌دهند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باافزایش مشغله‌های زندگی و روی آوردن مردم به شهرنشینی شغل‌های مختلفی بنابه نیاز افراد جامعه به وجود آمده است. شغل‌هایی که زمانی عجیب به نظر می‌آمد، اما با گذشت زمان دیگر یک امر طبیعی برای برخی از مردم جامعه به شمار می‌آید.

وقتی فاتحه و اخلاص برای قبور آنلاین می‌شود!

گریه کن برای مراسم‌های عزاداری را در فیلم «چند می‌گیری گریه کنی» که ۱۴ سال پیش به کارگردانی «شاهد احمد لو» و نویسندگی «محسن تنابنده» و «حسن وارسته» در قالب ژانر کمدی تولید شد که نشان از یک واقعیت در جامعه داشت. در آن زمان این موضوع را افکار عمومی کمتر می‌پذیرفت، اما با گذشت زمان شرکت‌هایی برای ارایه خدماتی همانند پرجمعیت نشان دادن مراسم ختم و گریه کن ایجاد شد.

می‌توان یکی از مهمترین دلایلی که افراد از این خدمات استفاده می‌کنند را چشم و هم چشمی دانست تا مراسم هایشان پررونق‌تر از مراسم دیگران نشان داده شود. برخی از خانواده به دلیل سکونت در خارج از کشور و مشغله‌های زیاد زندگی حاضر به حضور در مراسم عزیزانشان نمی‌شوند و پرداخت پول به شرکت‌ها مراسمی با آبرو البته از نگاه خود می‌گیرند.


بیشتر بخوانید:لاکچری بازی به سنگ قبر هم سرایت کرد / چرا برخی ۶۰ میلیون برای یک سنگ هزینه می‌کنند؟


این روز‌ها این شغل‌ها جزیی‌تر شده است. برای نمونه با پرداخت پول روشن کردن شمع، شستن مزار و گل کاری به غریبه‌ها سپرده می‌شود. انسان‌ها با بهانه مشغله زیاد و برای اینکه عذاب وجدان نداشته باشند که بر سر خاک عزیزان خود نمی‌روند، با پرداخت پول به دیگران زحمت شستن مزار و گل کاری را می‌دهند. افرادی که متوجه این خلاء‌ها شده اند برای تبلیغات شستن مزار کارت‌های تبلیغاتی نیزچاپ می‌شود تا مشتری‌های بیشتری را جذب کنند.

یکی از کارت‌های تبلیغاتی که بدون هیچ اسم و رسمی هم است و به شعر «برمزارم بیا... یادم کن بخوان سوره‌ای شادم کن» مزین شده است، تبلیغ روشن کردن شمع، گل کاری و شستن با گلاب را کرده است.

شستشوی مزار با گلاب ۵۰ هزار تومان

با شماره‌ای که بر روی کارت نوشته شده است تماس می‌گیرم، خانمی پاسخ می‌دهد و در همین ارتباط می‌گوید: برای شستن مزار مبلغ ۵۰ هزار تومان دریافت می‌شود.

او ادامه می‌دهد: این کار توسط خانم‌هایی که سرپرست خانواده یا بد سرپست هستند انجام می‌گیرد. خدمات دیگر همچون پخش نذری نیز انجام می‌گیرد.

او تاکید می‌کند: تمام کار‌هایی که انجام می‌شود مشتری می‌تواند به صورت آنلاین ببیند.

منبع:شبستان

انتهای پیام/

وقتی فاتحه و اخلاص برای قبور آنلاین می‌شود!

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.