فریضه امر به معروف و نهی از منکر نوعی احساس مسئولیت است

امام جمعه سنندج گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر نوعی احساس مسئولیت است و انسان مومن باید در این راه کوتاهی نکند.

فریضه امر به معروف و نهی از منکرنوعی احساس مسئولیت استبه گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، ماموستا سیداحسن حسینی در خطبه‌های نماز جمعه سنندج گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی و جلوگیری از افزایش منکرات، نیازمند همت و توجه اقشار مختلف مردم به فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها نشانه قبولی طاعات و عبادات را در ماه رمضان ایجاد سه خصلت در وجود انسان ایمان دار دانست و افزود: اولین خصلت توبه خالص و عدم بازگشت به گناهان گذشته است.

امام جمعه موقت سنندج یادآور شد: مسلمان واقعی بعد از ماه رمضان و ادای فریضه روزه، باید در برابر وسوسه‌های شیطان قاطع بوده و مرتکب گناه نشود تا مورد رحمت الهی قرار گیرد.

ماموستا حسینی خصلت دوم ایجاد شده در وجود انسان مسلمان بعد از ماه رمضان را داشتن گذشت نسبت به همنوع خود اعلام کرد و گفت: انسان مومن ضمن گذشت از دیگران باید نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیز احساس مسئولیت کرده و در این راه کوتاهی نکند.

وی اضافه کرد: ایجاد حس نوعدوستی و ادامه خیرات و خدمت به فقرا و نیازمندان نشانه سوم پذیرش طاعات و عبادات انسان مسلمان بعد از یک ماه روزه داری است چرا که چنین افرادی با تقوا بوده و به دنبال جلب رضای پروردگار هستند.

ماموستا حسینی با بیان اینکه خداوند نیکوکاران و انسان‌های متقی را دوست دارد، اظهار داشت: طبق فرموده پیامبر (ص) کسانی که ماه رمضان و ۶ روز از ماه شوال را روزه بگیرند گویی تمام سال را روزه بوده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان سخنران قبل از خطبه‌های نمازجمعه نیز گفت: طرح ملی کنترل فشار خون از ۲۷ اردیبهشت امسال آغاز شده و تا ۱۵ تیر ماه در کشور ادامه دارد و هدف این طرح سنجش فشار خون افراد بالای ۳۰ سال است.
فرزام بیدارپور افزود: طبق مطالعات انجام گرفته ۲۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال در کشور به فشار خون بالا مبتلا هستند که این رقم در کردستان بسیار بیشتر بوده و رتبه اول را در کشور داریم.

وی با بیان اینکه از هر چهار نفر مبتلا به فشار خون بالا در کردستان سه نفر از بیماری خود اطلاع ندارند، یادآور شد: ۹۵ درصد دلایل ایجاد فشار خون مشخص نیست، اما برخی عوامل مانند مصرف بالای نمک، فشار خون را تشدید می‌کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: میزان وجود نمکدان بر سر سفره در کشور ۴۰ درصد است در حالیکه این رقم در کردستان ۷۰ درصد است بنابراین شهروندان باید از مصرف بالای نمک برای حغظ سلامت شان خودداری کنند.

بیدارپور از افراد بالای ۳۰ سال خواست برای سنجش فشار خون خود به مراکز بهداشت، درمانگاه‌ها و ایستگاه‌های داخل شهری مراجعه کنند و گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون ۱۷۰ هزار نفر در استان به ایستگاه‌ها و درمانگاه‌ها مراجعه کرده اند که بیش از ۷۰ هزار نفر آنان دارای فشار خون بالا بودند.

انتهای پیام/م

خطبه های نماز جمعه سنندج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.